Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

samoradnik
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 22:27

Raul_64 je napisao/la:A u ostalom igra :D
konkretno, mislio sam na početak meča... ;) Igra jer evidentno Mihajlović je svjestan zašto igrače boli ona stvar večeras,uvođenjem Baneta je htio vratiti povjerenje,al ono je potrošeno kasno sinoć.... Nadam se da će uskoro cjenjeniji bombarder kog sam volio podnijet ostavku,a mjesto zauzet Bata Đora jer se više u ovim kvalifikacijama nema šta uništiti...

Cooper pogriješio si toalet, ženski je sa druge strane... ;)

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 16 okt 2012, 22:29

Ne, ne. Samo kažem realnu činjenicu. ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 22:30

osim što si pogriješio wc i video par golih muških tijela,bojim se da ti i terminologija nikako ne ide... samim time ovo nije tema FK Mogren Budva... ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2012, 22:31

A kažem ja; TEMA!, a ne navijači!
da ne bi bilo, nisam znao...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 22:33

Dubrava djevojčica se valjda šali...
Ovim putem ti čestitam barem baraž... jbg ovi naši evidentno nemaju damu,a po svemu sudeći i onakav vaš Štimac je u trenerskom smislu ispred Mihajlovića,u ljudskom pogotovu vjerovatno... Mi smo svoje prokockali prije tri dana, taktički nezrelo,bez motiva večeras,20 zadnjih minuta nisam mogao gledati,jednostavno ne mogu više da se sikiram zbog manekena.... žali bože i onih 70 minuta...

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 16 okt 2012, 22:34

Čemu toliki gnjev? :mrgreen:
Šta fali, propali ste, pa šta?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2012, 22:36

Cooper je napisao/la:Ne, ne. Samo kažem realnu činjenicu. ;)
Tvoje pravo lice pokazuje to sto akt 10 ili 15 klinaca i gomile sa tribina poistovecujes sa citavim narodom. To se inace zove fasizam, ali dobro, mlad si, naucices... :roll:

Nema nam buducnosti uz likove tipa Jankovic i Mihajlovic. Ocigledno su to alibi treneri, a zasto nam reprezentacije godinama vode takvi, to je pravo pitanje.

Jos jednom ponavljam: ako je uslov da se bagra iz FSSa skloni taj da u obe tekme puknemo sa po 5:0 od Hrvata, ja bih opusteno to potpisao i sa gustom gledao taj dvomec. Jer, ovako ne moze se gledati neka selekcija Srbije u fudbalu, a bez da covek ima onaj osecaj kad se jedu drobljene cigle. :?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 okt 2012, 22:40

mehmedovic je napisao/la:? "....
% се " $ ",& $ право ?,$ ?...

% се $ " %,? " $ &,% " & "...

Kad smo vec himni da li su je svi na terenu pjevali ?
Pretpostavljam da jesu, jer samo ti mogu igrati
15.10 - 15.06 ...

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 16 okt 2012, 22:41

hrvati će vas oderati i u zagrebu i u beogradu.

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 16 okt 2012, 22:43

skyisthelimit je napisao/la:
mehmedovic je napisao/la:? "....
% се " $ ",& $ право ?,$ ?...

% се $ " %,? " $ &,% " & "...

Kad smo vec himni da li su je svi na terenu pjevali ?
Pretpostavljam da jesu, jer samo ti mogu igrati

¥... ? $ $," се " потеза,вођења " " $ & $ $ & " $ &..... ¥ " ' & " то не ¥ - & ? $....

Uredio; dubrava. Nema mjesta provokacijama ni s jedne strane. Nulta tolerancija na iste.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 okt 2012, 22:50

Ne zelim da se upustam u bilo kakvu raspravu ,vidim da ima zlonamernih (@ Harise ,ovo se ne odnosi na tebe) ,zeleo bih da svojim prijateljima @ Dubravi,@ Tritoloneu i @ Rosas 7 pozelim sve najbolje u nastavku kvalifikacija i sto bolji plasman na Svetskom prvenstvu ,a ja cu sa @ Magicom,@ Dantesom i ostalima da zapevam " Brazil ,meni ne treba Brazil"

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 16 okt 2012, 22:51

dijalog je napisao/la:hrvati će vas oderati i u zagrebu i u beogradu.
Kao i kolega Cooper i ti izgleda ne praviš razliku između simbola za muški wc, ženski wc ima drugačiju strukturu...sprat niže...
99. godine su nas takođe oderali.... ovaj put će vjerovatno biti malo manje brutalni.... ne sikiraj se ti za nas... već de malo ubrzaj sa postovima valja stići do stoje i što više dizati pritisak neistomišljenicima,znam nije ti lako... imaš mahanje...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 okt 2012, 23:05

Mogla bi ovde metla da radi pre bilo kakvog komentarisanja samog meca.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 okt 2012, 23:07

Dakle, jedan ban je siguran ovdje, idemo dalje.

Siguran sam da se ima štogod reći o igri i rezultatima Srbije u kvalifikacijama.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 okt 2012, 23:21

Znači bojkot je u pitanju. sad ova kriminalna partija dobija jednu drugu dimenziju.
ne znam zaista, nemam riječi za mihino selektorovanje. ovo što je on uradio sa A timom, ujedno podobro unazadivši i mladu repku... ja mislim da to nikome nije uspjelo od prethodnih selektora. 1 pobjeda, 2 remija i 5 poraza.
jedna dobra stvar je što će brzo zatvoriti vrata sa vanjske strane tako da nećemo morati gledati njegove vratolomije sa đuričićem na centarforu, pozivanje lekića, šćepovića i drugih momaka koji ne zaslužuju dres repke, konstantno ignorisanje kvaliteta subotića i kuzmanovića u prvom redu, pa onda đorđevića, ljajića, đurđića, jankovića, ninkovića... Žali Bože!
Ili ko zna, možda ipak hoćemo.
Najgore mi je što sam večeras trošio živce na degenerike.

Navijačima BiH i Hrvatske koji večeras slave rutinske pobjede, želim sve najbolje i da Bog da se plasirali u Brazil, a ovome što psuje majku četničku, bi se rado nagovorio, ali ne vrijedi, debil će biti ubrzo banovan.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 okt 2012, 23:31

[youtube][/youtube]

Jedna prigodna pjesma za naše reprezentivce i posebno za našeg STRATEGA ,Sinišu Mihajlovića.....Ovu utakmicu bi mogli ubaciti ,to jest njene isječke,u spot legende koju držim na avaaru,u njeggovoj pjesmi DOTAKO SAM DNO ŽIVOTA.... :oops: :shock: Al smo spali na niske grane....Ja od ove keipe nisam očekivao da budu prvi u grupi,pa čak ni da se plasiraju na SP,ali sam očekivao da IGRAJU FUDBAL. :x :roll: Trenutni omjer je 1 1 2 6-5 4 boda...Do kraja je ostalo 6 utakmica,a ja tvrdim da do kraja nećemo imati više od 3 pobjede u ukupnom skoru,nažalost....Mislim da ćemo pobjedit Makedoniju kući i Škotsku ili Hrvate na inat i na pristisak,uz podršku i ludu sreću...U Zagrebu,Briselu i Kardifu ćemo ladno da izgubimo..skor 3 2 5 na kraju,živi bili pa vidjeli.

Nek je Miha stavio Tomovića u prvih 11 :lol: :lol: :lol: A Ivanovića na klupi...nek je opet najbolji štoper Bundeslige na klupi :lol: :lol: Nek mu opet Tošić bude alfa i omega u ekipi,a nek vadi tadića koji jedini onde zna nešto i trudi se...Nek nema mjesta za Kuzmanovića,al nek je tu Fesja,Mijailović,Petrović..i naravno "vedete" u napadu Lekić i Šćepović...

Jadni mi dok nam u fudbalu svijetle i oblače tipovi poput karadžića,đurića,lukića,butorovića i ostale mrake...Ko vodi naš fudbal,reprezentacija i klubovi su još i dobri.
Mens sana in corpore sano.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 okt 2012, 23:36

alan_kardec je napisao/la: jedna dobra stvar je što će brzo zatvoriti vrata sa vanjske strane tako da nećemo morati gledati njegove vratolomije sa đuričićem na centarforu, pozivanje lekića, šćepovića i drugih momaka koji ne zaslužuju dres repke, konstantno ignorisanje kvaliteta subotića i kuzmanovića u prvom redu, pa onda đorđevića, ljajića, đurđića, jankovića, ninkovića... Žali Bože!
Ili ko zna, možda ipak hoćemo.
I da ode Sinisa, vec vidim "Srpskog Mourinha" i njegovu postavu sa 3 zadnja vezna, a na spisku razne Mirice, Injce i ostale propalitete i mediokritete.
Najgore mi je što sam večeras trošio živce na degenerike.
Ne, nisi trosio zivce na degenerike, vec na degenerika i njegove pulene.
Jer, kako drugacije tumaciti ovo, osim "ponasanja a la degenerik":
Reprezentativac Srbije Branislav Ivanović odlučio je da više ne igra za nacionalni tim dok je selektor Siniša Mihajlović, dok je strateg "orlova" poručio Aleksandru Kolarovu da mora da skine dres sa brojem "11" i ubuduće nosi "trojku", epilozi su, kako se nezvanično saznaje, svađe posle duela sa Belgijom....
Navijačima BiH i Hrvatske koji večeras slave, želim sve najbolje i da Bog da se plasirali u Brazil, a ovome što psuje majku četničku, bi se rado nagovorio, ali ne vrijedi, debil će biti ubrzo banovan.
+1
Fudbal je igra koja najbolje reflektuje zivot. Kad u zivotu ne naucis na greskama, osudjen si da ih opet dozivis. Tako je i u fudbalu, a mi smo losi, jako, jako losi djaci. :(

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 okt 2012, 23:39

Mihajlović se obrukao. Od (ne)pozivanja igrača, pa do taktičkih varijacija. Ne volim prisjedati ljudima na muku, al' moram priznati da je prilikom imenovanja (opet ovo pišem) Siniše Mihajlovića na mjesto selektora te njegovih "pravila" kojima na silu pokušava prikazati sebe poput Josea ili Capella, pomislio sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi.
Da sam na njegovom mjestu, večeras bih podnio neopozivu ostavku, no sumnjam da će on to uraditi. Kvalifikacije još nisu izgubljene, al' biće ukoliko Mihajlović ostane na klupi Orlova.
Čovjek sa strane (u ovom slučaju moja malenkost) pročita izjave u medijima u kojima stoji da mu je plan vratiti se u Italiju i voditi neki klub. Koji? Možda Pro Patriju? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 okt 2012, 23:40

pa nije slučajno izostavio ivanovića iz prvih 11. nešta su se zakačili poslije belgije.
sad se može očekivati i odlazak Baneta iz repke.
edit: sad vidim da je bane odlučio da ode iz repke.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 16 okt 2012, 23:45

alan_kardec je napisao/la:pa nije slučajno izostavio ivanovića iz prvih 11. nešta su se zakačili poslije belgije.
sad se može očekivati i odlazak Baneta iz repke.
edit: sad vidim da je bane odlučio da ode iz repke.
Super ...prvo smo se olako odrekli TOP ŠTOPERA kao što je Nemanja Vidić...sad je selektor bukvalno istjerao Beka Evropskog kalibra,koji igra standardno u ekipi koja je šampion evrope...a ne bi me čudilo i da Subotić nakon ovog poniženja i izostavljanja iz Prvih 11 na 4 meča ode iz nacionalnog tima....
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.