Mislis opet baraz??Neutralan88 je napisao/la:samo kurate smo srece uvijek![]()
44' Portugal 0 - 1 Northern Ireland![]()
![]()
![]()
Ne da se usranom do potoka
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici

Slovaci gospodaKeenan.- je napisao/la:Ali je signal sa Slovačke televizije, tako da su najvjerovatnije oni pravili tabelu a ne FacedeenniiVCF je napisao/la:Samo sto ovo nije strana, vec FACE TVKeenan.- je napisao/la:Nije prvi put da strane televizije stave ljiljane za zastavu BiH...i treba tako.
.
sto moramo pobjedit mozemo igrati i nerjeseno samo da dobijemo sve ostale utakmice imali bi bolju gol razliku od grcketerabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
Uvijek bili i ostalialevkov je napisao/la: Slovaci gospoda
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ja ne znam sta je sa one Grce kakvi su ono igraci i odakle im onolika nafaka..kad ih gledas covjek bi rekao ne mogu meda, i jedan sut = 3 boda.....sad mi je onaj bod iz Atine dobio duplo na tezini.
Vi serite da nam se nije rezultat poklopio ne mozemo to ocekivat SAMI O SEBI ODLUCUJEMO nema se sta poklapat idemo igrat lopte jebote ! Grci nas se boje vidili smo tamo al i mi smo se njih bojali ovde muda do poda pustit pa sta bude bude **** slovake oni ce kiksat jos 1 do utakmice u sept 100 %
Kako ćeš tako druže pričati, te znaš da mi i Barcelona - brat - bratu, znaš kako igramo, koliko ličimo po igri i svemu ostalome, malo smo zakazali, yebaji ga, 0 : 0, mislio sam da će im makar 3 gola dati usred Atine, al ipak, dešava se i najboljima. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
u posljednjih 20 godina tri bankrota, i opet se drže, eto odakle im nafaka......slana_krv je napisao/la:Ja ne znam sta je sa one Grce kakvi su ono igraci i odakle im onolika nafaka..kad ih gledas covjek bi rekao ne mogu meda, i jedan sut = 3 boda.....sad mi je onaj bod iz Atine dobio duplo na tezini.
Najvaznije je da mi ne primimo gol protiv njih u Zenici, a ne moramo ni dati, samo trebamo da pratimo njihove rezultate i mi smo prvi.terabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje

Evo rasporeda do kraja kvalifikacija, po meni presudna je već naredna utakmica, u Zenici protiv Grka, oni imaju dosta lagan raspored do kraja. Vidite npr, dok mi idemo Latviji, oni idu Litvaniji, pa onda dok mi čekamo Slovake oni idu u Lithenštajn, Pa onda oni čekaju Latviju mi idemo u Slovačku, poslije toga oni čekaju Slovačku a mi imamo laku utakmicu protiv Lithenštajna, i na kraju mi gostujemo Litvaniji a oni čekaju Lithenštajn.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Nek igramo sa njima kuci nerijeseno opet mi moramo dobiti sve u gostima koje su oni vec rijesili u boljoj su poziciji od nas za duplo na to sam mislio.slana_krv je napisao/la:Najvaznije je da mi ne primimo gol protiv njih u Zenici, a ne moramo ni dati, samo trebamo da pratimo njihove rezultate i mi smo prvi.terabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
- deenniiVCF
- Kontakt:
Bice je*en baraz , s obizirom da bi u baraz mogli Portugal,Hrvatska, Spanija/Francuska ..Deniss je napisao/la:Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
- Zenichanin
- Kontakt:
Pit ćemo mi nju i u Brazilu
Pjanić će da zakuha,
a Džeko i Ibišević će da mi đezvu dodaju
Još sam počeo i jezik učiti, trebat će vidjet ćete
Pjanić će da zakuha,
a Džeko i Ibišević će da mi đezvu dodaju
Još sam počeo i jezik učiti, trebat će vidjet ćete
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Jaoo, srce k'o džamija.arelinho je napisao/la:
![]()
(Zbog zastave naravno)
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 16 okt 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sada više nego ikad, ma šta da se desi, trebamo svi mi stvoriti pozitivnu atmosferu. Dati podršku svima u i oko reprezentacije, od novinara do navijača. To je jedino riješenje. Ne euforija, nego podrška. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nećemo mi u baraž,mi smo prvi 100%,nećemo više nigdje kiksati do kraja.deenniiVCF je napisao/la:Bice je*en baraz , s obizirom da bi u baraz mogli Portugal,Hrvatska, Spanija/Francuska ..Deniss je napisao/la:Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje
Ako igdje mislim da bi mogli,onda je to ili Litvanija ili Latvija u gostima a one tri najteže ćemo dobiti.
You'll never walk alone.
tako i trebaVolimTz je napisao/la:Jaoo, srce k'o džamija.arelinho je napisao/la:
![]()
(Zbog zastave naravno)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
TrumaTrums
- Kontakt:
Na pitanje, koji igrač je ostavio najbolji utisak na njega, litvanski selektor je rekao:
"Ne bih nikoga posebno izdvajao, BiH je veoma jak kolektiv, ali mogu reći da je igrač sa brojem 19 (Vranješ o.p.a.) odigrao zaista dobru utakmicu."
staje sad raja zar nije upravu?

"Ne bih nikoga posebno izdvajao, BiH je veoma jak kolektiv, ali mogu reći da je igrač sa brojem 19 (Vranješ o.p.a.) odigrao zaista dobru utakmicu."
staje sad raja zar nije upravu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.