Mislis opet baraz??Neutralan88 je napisao/la:samo kurate smo srece uvijek![]()
44' Portugal 0 - 1 Northern Ireland![]()
![]()
![]()
Ne da se usranom do potoka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislis opet baraz??Neutralan88 je napisao/la:samo kurate smo srece uvijek![]()
44' Portugal 0 - 1 Northern Ireland![]()
![]()
![]()
Ne da se usranom do potoka
Slovaci gospodaKeenan.- je napisao/la:Ali je signal sa Slovačke televizije, tako da su najvjerovatnije oni pravili tabelu a ne FacedeenniiVCF je napisao/la:Samo sto ovo nije strana, vec FACE TVKeenan.- je napisao/la:Nije prvi put da strane televizije stave ljiljane za zastavu BiH...i treba tako.
.
sto moramo pobjedit mozemo igrati i nerjeseno samo da dobijemo sve ostale utakmice imali bi bolju gol razliku od grcketerabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
Uvijek bili i ostalialevkov je napisao/la: Slovaci gospoda
u posljednjih 20 godina tri bankrota, i opet se drže, eto odakle im nafaka......slana_krv je napisao/la:Ja ne znam sta je sa one Grce kakvi su ono igraci i odakle im onolika nafaka..kad ih gledas covjek bi rekao ne mogu meda, i jedan sut = 3 boda.....sad mi je onaj bod iz Atine dobio duplo na tezini.
Najvaznije je da mi ne primimo gol protiv njih u Zenici, a ne moramo ni dati, samo trebamo da pratimo njihove rezultate i mi smo prvi.terabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
Nek igramo sa njima kuci nerijeseno opet mi moramo dobiti sve u gostima koje su oni vec rijesili u boljoj su poziciji od nas za duplo na to sam mislio.slana_krv je napisao/la:Najvaznije je da mi ne primimo gol protiv njih u Zenici, a ne moramo ni dati, samo trebamo da pratimo njihove rezultate i mi smo prvi.terabajt je napisao/la:Nevalja nikako rezultat u slovackoj,sad moramo pobijediti grke a zna se kako mi igramo u ovakvim utakmica a kako oni. Na prvenstvu ih svi otpisali dobise Ruse i odose dalje bice skroz tesko. U ova 4 kola nije se ni jedan rezultat poklopio , 2 najteza gostovanja latviju i slovacku grci prodjose. Znaci moramo pobijediti u zenici![]()
![]()
Bice je*en baraz , s obizirom da bi u baraz mogli Portugal,Hrvatska, Spanija/Francuska ..Deniss je napisao/la:Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje
Jaoo, srce k'o džamija.arelinho je napisao/la:
![]()
Nećemo mi u baraž,mi smo prvi 100%,nećemo više nigdje kiksati do kraja.deenniiVCF je napisao/la:Bice je*en baraz , s obizirom da bi u baraz mogli Portugal,Hrvatska, Spanija/Francuska ..Deniss je napisao/la:Opet ce ovaj Potrugal u baraz..i opet s..nje
tako i trebaVolimTz je napisao/la:Jaoo, srce k'o džamija.arelinho je napisao/la:
![]()
(Zbog zastave naravno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.