BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 17 okt 2012, 20:11

Upravo tako...stara je to prica da Real navodno zeli Pisczeka.

Nema od toga nista jer on karijeru zavrsava u Dortmundu.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 17 okt 2012, 20:16

smopiBVB je napisao/la:"davno" sam ja rekao da ce vjerovatno vec sljedecu sezonu ovi "siromasi" ala City i PSG ponuditi 50 mil evrica za Rojsonju,i sad mislim tako ali...Rols-Rojs ostaje kod nas jos dugo,em sto ga ugovor veze,em sto VOLI ovaj klub!
Sto se mene tice ja mu vjerujem,vjerujem da nece poceti srati da negdje zeli ici ovo ono,ne znam zasto ali cini mi se da nije taj tip! ;) + tu mu je i "ljepsa ili ruznija" polovina Kuronja tako da...nebi on ostavio njega na cjedilu! :lol:
Ukoliko bvb bude osvajala bundesligu i ako budu konkurentni u LP onda sigurno nece traziiti da ide, no ukoliko stanje bude drugacije prvom prilikom ce traziti "azil" :mrgreen:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 17 okt 2012, 20:37

Uh kako su se sada povecale sanse BvB-a protiv Reala.
Trebalo bi iskoristiti ove povrede ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 17 okt 2012, 21:58

kraljttbvb je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...

Meni se cini da je ovo planiranje za buducnost! Kad od 2014 Klop bude uporedo vodio BVB i Elf, 7-8 igraca iz BVB-a bi trebalo igrati u prvih 11 svaba. Tako da je ovo projekat pravljenja reprezentacije koja ce u Francuskoj 2016 biti prvak Evrope 8-)
Jadan taj elf u kojem ce igrati 7-8 igraca BvB-ea!!!
:D
Stern des Südens

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 okt 2012, 22:36

Danas je protiv Engleske nastup upisao i "novi Lewandowski" :arrow: A.Milik s kojim se dovodimo u vezu. Inače da ponovim dečko s 18 godina dominira poljskom ligom. Morali bi to riješit' na vrijeme dok mu cijena nije znatno skočila.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 okt 2012, 11:11

Semir bvb je napisao/la:Danas je protiv Engleske nastup upisao i "novi Lewandowski" :arrow: A.Milik s kojim se dovodimo u vezu. Inače da ponovim dečko s 18 godina dominira poljskom ligom. Morali bi to riješit' na vrijeme dok mu cijena nije znatno skočila.
Ljetos je bio Wolski aktualan, sada Milik, Poljska postaje obećana zemlja za nas. :D

Pozdrav svim Dortmundovcima na forumu, vidim da imamo dosta jak lobi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 18 okt 2012, 11:52

pozdrav svima,samo da Vam svima kažem da ovo sa poljacima nije apsolutno nikako čudo jer su Naš klub i osnovali poljski rudari koji su tu radili i ostali da žive u najljepšem gradu u europi ;) ;) ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 18 okt 2012, 12:30

proFCB je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...

Meni se cini da je ovo planiranje za buducnost! Kad od 2014 Klop bude uporedo vodio BVB i Elf, 7-8 igraca iz BVB-a bi trebalo igrati u prvih 11 svaba. Tako da je ovo projekat pravljenja reprezentacije koja ce u Francuskoj 2016 biti prvak Evrope 8-)
Jadan taj elf u kojem ce igrati 7-8 igraca BvB-ea!!!
:D
Jadan ovaj Elf gdje igra ovoliko jajaraca pa prime 4 gola u pola sata :?

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 okt 2012, 14:49

Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima. :cry: :cry: :cry: Eto sad šanse za naše rezerve da se dokažu.
Gundo i Schmelle su upitni. Neće se znati za njih do početka utakmice. Bit' će j-ebeno zbog ovih izostanaka Kube i Gotzea. Nadam se da će to KG i Perišić nekako nadomjestit' inače ne piše nam se dobro protiv S04.

Gotze će ipak izgleda biti spreman za Real M.

slika

@KSIVLE
Dobrodošao... ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 18 okt 2012, 14:59

Semir bvb je napisao/la:Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima. :cry: :cry: :cry: Eto sad šanse za naše rezerve da se dokažu.
Gundo i Schmelle su upitni. Neće se znati za njih do početka utakmice. Bit' će j-ebeno zbog ovih izostanaka Kube i Gotzea. Nadam se da će to KG i Perišić nekako nadomjestit' inače ne piše nam se dobro protiv S04.

Gotze će ipak izgleda biti spreman za Real M.

slika

@KSIVLE
Dobrodošao... ;)

moj sema barem imamo svena :D on je taj koji je naša prevaga ;) šta se sikirate sutra će biti 4 konja debela u mreži štrumfova ;) to su tekme koje pčelice igraju sa 150 % snage 8-)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 okt 2012, 15:16

Hvala Semire. :)

Šteta za Goetzea, ali nadam se da i bez njega rješavamo Štrumpfove. Grosskreutz će vjerovatno biti maksimalno nabrijan na njih, a Perišić je odigrao 2 dobre utakmice za reprezentaciju pa je valjda u formi. Mene više brine to koliko im je Real već u glavi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 okt 2012, 16:56

Semir bvb je napisao/la:Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima. :cry: :cry: :cry: Eto sad šanse za naše rezerve da se dokažu.

A ne kontam koji je k... ulazio protiv Svedske i to kad su imali vec 3-0 cini mi se...znalo se da ima problema.K'o sto gledam propustit ce i Real.

Bice patnja gledati u subotu kad nase najvece oruzje(krila) budu Kevin i Perisic

Da hoce Gundo biti spreman pa nek' igra on na 10-ki a Perisa na klupu.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 okt 2012, 22:32

adnan24 je napisao/la: Bice patnja gledati u subotu kad nase najvece oruzje(krila) budu Kevin i Perisic
Možda Schieber bude Kloppov as u rukavu. Ne bi me nimalo iznenadilo da Julian bude starter. 8-)
adnan24 je napisao/la: Da hoce Gundo biti spreman pa nek' igra on na 10-ki a Perisa na klupu.
Nije ovo loša ideja. Samo kad bi mogli kako Kloppu javit'. Ili makar Buvacu. :D
Ali opet sve zavisi da li će Gundo biti spreman za subotu. Klopp je nekako između redova nešto slično i nagovijestio. Na pitanje "ko će igrati desno krilo?" - Klopp odogovara da zasad ne zna, jer ne zna da li će Gundo biti spreman. :?

Evo naše presskonferencije od danas:
http://www.meinbvb.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 19 okt 2012, 12:45

KSIVLE je napisao/la:Hvala Semire. :)

Šteta za Goetzea, ali nadam se da i bez njega rješavamo Štrumpfove. Grosskreutz će vjerovatno biti maksimalno nabrijan na njih, a Perišić je odigrao 2 dobre utakmice za reprezentaciju pa je valjda u formi. Mene više brine to koliko im je Real već u glavi.
Mozda si upravu,mozda su u mislima vec protiv Reala,mada,ovo je derbi tako da vjerujem da su 100% koncentrisani na strumfove...

Bice tesko,ipak su nam Kuronja i Kuba jedne od najbitnijih karika nase igre,ali vjerujem da ce nasi puleni dati sve da ostvare pobjedu! 8-)
p.s.Dobro nam dosao @KSIVLE ;)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 19 okt 2012, 15:41

SmopiBVB hvala na dobrodošlici. slika

Šteta za Goetzea, pogotovo ako ni protiv Reala ne bude mogao igrati. slika Ali nećemo se žaliti na izostanke pošto i Štrumpfovima fale Draxler i Pap.

Klare

Post Postao/la Klare » 19 okt 2012, 19:39

KSIVLE je napisao/la:slika
Neću hvala, s ljudima obojenim u žuto ne pijem ni kafu, a kamoli pivu(bezalkoholnu). :lol:

Pa čujte, fali navala, teško zamijeniti ta 2 ili možda 3 igrača, tako da su ovo vanredne okolnosti, i naravno priželjkujemo jedan fin rezultat.

A Pišček :? , pa vjerujem da Murinjo o njemu već ozbiljnije razmišlja, ta desna strana sa Arbeloom je možda i najlošija karika u timu, a Real je Real, mada iskreno moja želja je da Borussia zadržava te igrače.
Ovdje rukovodstvo treba pohvaliti, jer igrač je dugoročno vezan.
A tu su još Humels, Bender, Gotze, Reus, sve dugoročno.
Navikli smo da tim svake godine napusti bar po jedan kvalitetan igrač, a sljedeće ljeto je to Lewandovski, skoro sam siguran, Subotić :? , ne vjerujem.
Nema zime! :!:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 19 okt 2012, 23:53

Naš Sobiech bio strijelac za Furth. Čini mi se da je dao gol i za U21 protiv mladih Švicaraca.
J-ebo KIrckhoffa kad imamo Lassea. 8-) Obavezno ga vratit' na kraju sezone i dat' mu priliku.

Sutra očekujem da KG i Perišić dostojno zamijene Kubu i Gotzinha. Ima da poginu na terenu. Očekujem 3 boda iako je konačan ishod Derbya uvijek teško predvidjet'. Nekako mislim da će bit' lakše nego inače i nego većina očekuje. 8-)

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 20 okt 2012, 11:07

naravno da će večeras biti lakše nego na ostalim utakmicama jer je ovo protivnik koji se mora dobiti pa po cijenu svega,i mislim da će da bi se štedili za real madrid,krenuti u juriš od prve minute i da će u prvih 20 minuta dati 2 il 3 gola i onda rutinski privesti kraju još jedan derbi 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 20 okt 2012, 11:22

Vjeru u pobjedu mi daje samo to sto igramo kod kuce a onda se sjetim da smo se okliznuli na svakom j.ebenom stepeniku na kojem smo mogli... :oops: :oops: :oops:

Treba mi para danas ne igram na BvB ....

Sretno nam, izgleda da se neka visa sila umijesala u sve ovo , pa smo kao pretplaceni na pehove !

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 okt 2012, 11:29

Nisam u mogucnosti da gledam tekmu,posao zove,hebem ti drzavu!!! :oops: Aj bar imam net pa mogu gledati rez :?
Sta ocekujem...sto @HzBvB kaze nakih pehova milijardu,al et,naravno da sam optimista,nadam se da ce dati sve od sebe,ostaviti srce na terenu i dici tri boda u derbiju! ;)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.