BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Upravo tako...stara je to prica da Real navodno zeli Pisczeka.
Nema od toga nista jer on karijeru zavrsava u Dortmundu.
Nema od toga nista jer on karijeru zavrsava u Dortmundu.
Ukoliko bvb bude osvajala bundesligu i ako budu konkurentni u LP onda sigurno nece traziiti da ide, no ukoliko stanje bude drugacije prvom prilikom ce traziti "azil"smopiBVB je napisao/la:"davno" sam ja rekao da ce vjerovatno vec sljedecu sezonu ovi "siromasi" ala City i PSG ponuditi 50 mil evrica za Rojsonju,i sad mislim tako ali...Rols-Rojs ostaje kod nas jos dugo,em sto ga ugovor veze,em sto VOLI ovaj klub!
Sto se mene tice ja mu vjerujem,vjerujem da nece poceti srati da negdje zeli ici ovo ono,ne znam zasto ali cini mi se da nije taj tip!+ tu mu je i "ljepsa ili ruznija" polovina Kuronja tako da...nebi on ostavio njega na cjedilu!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Uh kako su se sada povecale sanse BvB-a protiv Reala.
Trebalo bi iskoristiti ove povrede ..
Trebalo bi iskoristiti ove povrede ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jadan taj elf u kojem ce igrati 7-8 igraca BvB-ea!!!kraljttbvb je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...
Meni se cini da je ovo planiranje za buducnost! Kad od 2014 Klop bude uporedo vodio BVB i Elf, 7-8 igraca iz BVB-a bi trebalo igrati u prvih 11 svaba. Tako da je ovo projekat pravljenja reprezentacije koja ce u Francuskoj 2016 biti prvak Evrope
Stern des Südens
Danas je protiv Engleske nastup upisao i "novi Lewandowski"
A.Milik s kojim se dovodimo u vezu. Inače da ponovim dečko s 18 godina dominira poljskom ligom. Morali bi to riješit' na vrijeme dok mu cijena nije znatno skočila.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ljetos je bio Wolski aktualan, sada Milik, Poljska postaje obećana zemlja za nas.Semir bvb je napisao/la:Danas je protiv Engleske nastup upisao i "novi Lewandowski"A.Milik s kojim se dovodimo u vezu. Inače da ponovim dečko s 18 godina dominira poljskom ligom. Morali bi to riješit' na vrijeme dok mu cijena nije znatno skočila.
Pozdrav svim Dortmundovcima na forumu, vidim da imamo dosta jak lobi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
pozdrav svima,samo da Vam svima kažem da ovo sa poljacima nije apsolutno nikako čudo jer su Naš klub i osnovali poljski rudari koji su tu radili i ostali da žive u najljepšem gradu u europi

Jadan ovaj Elf gdje igra ovoliko jajaraca pa prime 4 gola u pola sataproFCB je napisao/la:Jadan taj elf u kojem ce igrati 7-8 igraca BvB-ea!!!kraljttbvb je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Isto tako malo me počelo smetati to gomilanje švapskih igrača u BvB-u i zalažem se za to da nešto dobro i u inozemstvu kupe i kažu Europi, alo MI SMO TU! **** ak se prođe skupina i ostvari razultat u Europi, onda semora i prema tim razultatima kupvati, a ne samo kupovat švapske igrače...
Meni se cini da je ovo planiranje za buducnost! Kad od 2014 Klop bude uporedo vodio BVB i Elf, 7-8 igraca iz BVB-a bi trebalo igrati u prvih 11 svaba. Tako da je ovo projekat pravljenja reprezentacije koja ce u Francuskoj 2016 biti prvak Evrope
Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima.
Eto sad šanse za naše rezerve da se dokažu.
Gundo i Schmelle su upitni. Neće se znati za njih do početka utakmice. Bit' će j-ebeno zbog ovih izostanaka Kube i Gotzea. Nadam se da će to KG i Perišić nekako nadomjestit' inače ne piše nam se dobro protiv S04.
Gotze će ipak izgleda biti spreman za Real M.

@KSIVLE
Dobrodošao...
Gundo i Schmelle su upitni. Neće se znati za njih do početka utakmice. Bit' će j-ebeno zbog ovih izostanaka Kube i Gotzea. Nadam se da će to KG i Perišić nekako nadomjestit' inače ne piše nam se dobro protiv S04.

@KSIVLE
Dobrodošao...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
Semir bvb je napisao/la:Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima.![]()
![]()
@KSIVLE
Dobrodošao...
moj sema barem imamo svena
Hvala Semire. 
Šteta za Goetzea, ali nadam se da i bez njega rješavamo Štrumpfove. Grosskreutz će vjerovatno biti maksimalno nabrijan na njih, a Perišić je odigrao 2 dobre utakmice za reprezentaciju pa je valjda u formi. Mene više brine to koliko im je Real već u glavi.
Šteta za Goetzea, ali nadam se da i bez njega rješavamo Štrumpfove. Grosskreutz će vjerovatno biti maksimalno nabrijan na njih, a Perišić je odigrao 2 dobre utakmice za reprezentaciju pa je valjda u formi. Mene više brine to koliko im je Real već u glavi.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Semir bvb je napisao/la:Gotze zbog povrede propušta derbi s Štrumfovima.![]()
![]()
A ne kontam koji je k... ulazio protiv Svedske i to kad su imali vec 3-0 cini mi se...znalo se da ima problema.K'o sto gledam propustit ce i Real.
Bice patnja gledati u subotu kad nase najvece oruzje(krila) budu Kevin i Perisic
Da hoce Gundo biti spreman pa nek' igra on na 10-ki a Perisa na klupu.
Možda Schieber bude Kloppov as u rukavu. Ne bi me nimalo iznenadilo da Julian bude starter.adnan24 je napisao/la: Bice patnja gledati u subotu kad nase najvece oruzje(krila) budu Kevin i Perisic
Nije ovo loša ideja. Samo kad bi mogli kako Kloppu javit'. Ili makar Buvacu.adnan24 je napisao/la: Da hoce Gundo biti spreman pa nek' igra on na 10-ki a Perisa na klupu.
Ali opet sve zavisi da li će Gundo biti spreman za subotu. Klopp je nekako između redova nešto slično i nagovijestio. Na pitanje "ko će igrati desno krilo?" - Klopp odogovara da zasad ne zna, jer ne zna da li će Gundo biti spreman.
Mozda si upravu,mozda su u mislima vec protiv Reala,mada,ovo je derbi tako da vjerujem da su 100% koncentrisani na strumfove...KSIVLE je napisao/la:Hvala Semire.
Bice tesko,ipak su nam Kuronja i Kuba jedne od najbitnijih karika nase igre,ali vjerujem da ce nasi puleni dati sve da ostvare pobjedu!
p.s.Dobro nam dosao @KSIVLE
SmopiBVB hvala na dobrodošlici. 
Šteta za Goetzea, pogotovo ako ni protiv Reala ne bude mogao igrati.
Ali nećemo se žaliti na izostanke pošto i Štrumpfovima fale Draxler i Pap.

Šteta za Goetzea, pogotovo ako ni protiv Reala ne bude mogao igrati.
Neću hvala, s ljudima obojenim u žuto ne pijem ni kafu, a kamoli pivu(bezalkoholnu).KSIVLE je napisao/la:
Pa čujte, fali navala, teško zamijeniti ta 2 ili možda 3 igrača, tako da su ovo vanredne okolnosti, i naravno priželjkujemo jedan fin rezultat.
A Pišček
Ovdje rukovodstvo treba pohvaliti, jer igrač je dugoročno vezan.
A tu su još Humels, Bender, Gotze, Reus, sve dugoročno.
Navikli smo da tim svake godine napusti bar po jedan kvalitetan igrač, a sljedeće ljeto je to Lewandovski, skoro sam siguran, Subotić
Nema zime!
Naš Sobiech bio strijelac za Furth. Čini mi se da je dao gol i za U21 protiv mladih Švicaraca.
J-ebo KIrckhoffa kad imamo Lassea.
Obavezno ga vratit' na kraju sezone i dat' mu priliku.
Sutra očekujem da KG i Perišić dostojno zamijene Kubu i Gotzinha. Ima da poginu na terenu. Očekujem 3 boda iako je konačan ishod Derbya uvijek teško predvidjet'. Nekako mislim da će bit' lakše nego inače i nego većina očekuje.
J-ebo KIrckhoffa kad imamo Lassea.
Sutra očekujem da KG i Perišić dostojno zamijene Kubu i Gotzinha. Ima da poginu na terenu. Očekujem 3 boda iako je konačan ishod Derbya uvijek teško predvidjet'. Nekako mislim da će bit' lakše nego inače i nego većina očekuje.
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
naravno da će večeras biti lakše nego na ostalim utakmicama jer je ovo protivnik koji se mora dobiti pa po cijenu svega,i mislim da će da bi se štedili za real madrid,krenuti u juriš od prve minute i da će u prvih 20 minuta dati 2 il 3 gola i onda rutinski privesti kraju još jedan derbi

Vjeru u pobjedu mi daje samo to sto igramo kod kuce a onda se sjetim da smo se okliznuli na svakom j.ebenom stepeniku na kojem smo mogli...
Treba mi para danas ne igram na BvB ....
Sretno nam, izgleda da se neka visa sila umijesala u sve ovo , pa smo kao pretplaceni na pehove !
Treba mi para danas ne igram na BvB ....
Sretno nam, izgleda da se neka visa sila umijesala u sve ovo , pa smo kao pretplaceni na pehove !
Nisam u mogucnosti da gledam tekmu,posao zove,hebem ti drzavu!!!
Aj bar imam net pa mogu gledati rez
Sta ocekujem...sto @HzBvB kaze nakih pehova milijardu,al et,naravno da sam optimista,nadam se da ce dati sve od sebe,ostaviti srce na terenu i dici tri boda u derbiju!
Sta ocekujem...sto @HzBvB kaze nakih pehova milijardu,al et,naravno da sam optimista,nadam se da ce dati sve od sebe,ostaviti srce na terenu i dici tri boda u derbiju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.