Mnogo se opterecujes sa nasim klubom, sto nije normalno. Ok i ja tu i tamo procitam zadnje dvije stranice vase teme al mi ne pada na pamet da komentarisem ako necu napisati nesto sto ima smisla.Baja_Zvjerka je napisao/la:Cuj mrtvi kompleksas...Ja sam po prirodi takav covjek, svoje ponekad komentarisem ili nesto pitam, takvo je, kakvo je, a naravno da znam sve aktivnosti koje su u toku i koje su u planu.
Po prirodi volim "prcnuti" ponekad, ili dati komentar na tudju aktivnost, a na Zeljinoj temi ima dovoljno kvalitetnih govornika koji ce sve reci a ovdje to nije slucaj, i ipak mi je ljepse ovako malo se raspravljati o necemu, nego tamo medju svojima, svi se uvijek slazu, sve je ok. Vi pocesto budete padobranci pa date neki smijesan komentar na koji se mora reagovati. Moji postovi nisu nikakvi kompleksaski nego dijaloski, sa argumentima i iskljucivo su moje misljenje. Moje misljenje je da su trofeji i pobjede najrelevantniji pokazatelj uspjeha, i kad budete u tom segmentu iznad nas onda mozes reci da sam kompleksas i to MRTVI...
![]()
Uzmi i izbroji moje postove, bude li i blizu kao sto si rekao imas od mene gajbu pive da nazdravis, a ako ne pijes moze onda i sok neki, mozda od zove ?
Ti pricas gluposti kume. Neke imaginarne stvari, sta bi bilo kad bi bilo. O tome se radi.
"Sta ako dodje neki milioner koji voli zelju, kupi vecinu glasova i postepeno unisti klub". Ovo tebi normalna rasprava? "Said je debeo sta ce on, ne moze trcati." Inace taj covjek koji se sprdao sa vasom odbranom prije par mjeseci. "Nije Bordo day ispravno, vasa uprava je nepismena, nista ne uradi da je 100% uredu." Nasa uprava radi, i to je bio potez koji je za svaku pohvalu, potez koji ce povecati interes navijaca za situaciju u klubu, samim tim posjetu, profit od artikala itd.
Ok komentarisati, ali u svakom postu pljuvati po svemu sto je vezano za FKS je vec kompleks
A novce za cugu posalji westernom da popijem s ekipom tu gajbu, mnogo je za mene samog...