FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u programu arens sport (avaz) stoji..
19:00 sarajevo-borac..prijenos
znači ima prijenosa
19:00 sarajevo-borac..prijenos
znači ima prijenosa
YES.WE.DID.
- Burberry46
- Kontakt:
Nazalost nema, to ce biti pravi hendikep za nas, ipak nadam se da cemo uspjeti doci do pobjede i ostati ispred vas.exbabilon je napisao/la:Sesar nema pravo nastupa večeras?
Znaš historiju Velikog Sarajeva ali ne i malog smelje, raspitaj se čije je igrače tvoj tim pokupio odmah nakon rata.Nikica je napisao/la: Ja bože sačuvaj i to što kažeš što ste dolazili sa svitom i bajonetima daleke 46 i otimali igrače od uskoprugaša, da bi napravili Torpedo,pa 48 preimenovali u to što se sad zove. ?
Vcs idemo na pobjedu momci i da im jos jednom pokazemo kako navijaju Horde!!!! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Zlatković: Protiv Borca se vraćamo na pobjedničke staze
Borac je kvalitetna ekipa, individualno su veoma jaki, sa nekoliko opasnih pojedinaca, ali mi moramo pobijediti ukoliko želimo zadržati šampionske ambicije, rekao je Zlatković za ****.ba...
Sarajevo će u derbiju 10. kola BH Telecom Premijer lige dočekati banjalučki Borac, u utakmici koja je veoma važna za oba tima u borbi za jesenju titulu.
Lijevi bočni igrač Sarajeva, Nemanja Zlatković, očekuje težak susret protiv Borca koji je u seriji od četiri pobjede i jednog remija u posljednjih pet susreta, dok se Sarajevo pomalo neočekivano "okliznulo" prvo u Kupu protiv Zrinjskog, a onda i na Piroti protiv Travnika, pa je bordo tim pod značajnim imperativom u večerašnjoj utakmici.
"Dobro nam je došla reprezentativna pauza, jer smo radili na otklanjanju grešaka iz nekih ranijih utakmica, odmorili smo se, pokušali smo se i što bolje spremiti, ispraviti nedostatke i danas to želimo pokazati. Borac je kvalitetna ekipa, individualno su veoma jaki, sa nekoliko opasnih pojedinaca, ali mi moramo pobijediti ukoliko želimo zadržati šampionske ambicije", rekao je Zlatković za ****.ba, dodavši:
"Biće to teška utakmica, ali vjerujem da se uz podršku navijača, koja će nam itekako biti potrebna, možemo iskupiti za prethodne dvije utakmice i vratiti se na pobjedničke staze", zaključio je srbijanski internacionalac.
Utakmica Sarajevo-Borac igra se sa početkom u 19 sati, a cijene ulaznica su 5 KM za sjevernu tribinu, 7 KM za istočnu i 8 KM za zapadnu.
Borac je kvalitetna ekipa, individualno su veoma jaki, sa nekoliko opasnih pojedinaca, ali mi moramo pobijediti ukoliko želimo zadržati šampionske ambicije, rekao je Zlatković za ****.ba...
Sarajevo će u derbiju 10. kola BH Telecom Premijer lige dočekati banjalučki Borac, u utakmici koja je veoma važna za oba tima u borbi za jesenju titulu.
Lijevi bočni igrač Sarajeva, Nemanja Zlatković, očekuje težak susret protiv Borca koji je u seriji od četiri pobjede i jednog remija u posljednjih pet susreta, dok se Sarajevo pomalo neočekivano "okliznulo" prvo u Kupu protiv Zrinjskog, a onda i na Piroti protiv Travnika, pa je bordo tim pod značajnim imperativom u večerašnjoj utakmici.
"Dobro nam je došla reprezentativna pauza, jer smo radili na otklanjanju grešaka iz nekih ranijih utakmica, odmorili smo se, pokušali smo se i što bolje spremiti, ispraviti nedostatke i danas to želimo pokazati. Borac je kvalitetna ekipa, individualno su veoma jaki, sa nekoliko opasnih pojedinaca, ali mi moramo pobijediti ukoliko želimo zadržati šampionske ambicije", rekao je Zlatković za ****.ba, dodavši:
"Biće to teška utakmica, ali vjerujem da se uz podršku navijača, koja će nam itekako biti potrebna, možemo iskupiti za prethodne dvije utakmice i vratiti se na pobjedničke staze", zaključio je srbijanski internacionalac.
Utakmica Sarajevo-Borac igra se sa početkom u 19 sati, a cijene ulaznica su 5 KM za sjevernu tribinu, 7 KM za istočnu i 8 KM za zapadnu.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
VECERAS DOMINACIJA!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Evolution87
- Kontakt:
Pobjedom se vratiti na pobjednicki kolosijek 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
aBd.Sarajlijc@ je napisao/la:VECERAS DOMINACIJA!

barbarez i copypaste, na dobrom ste putu da nas napustite.
E vidis kako oni dolaze i pisu sta hoce ja se nikad nebunim.
A jesam li se pojavio na njihovoj temi odmah pocnu sa svih strana napadati nije fer cast izuzetcima.
Sory bordo braci na offu.

A jesam li se pojavio na njihovoj temi odmah pocnu sa svih strana napadati nije fer cast izuzetcima.

Sory bordo braci na offu.

Zasto? Zbog toga sto se ne moze ni dobro ni lose napisati o svom klubu da te strumfovi ne poklope sa svih strana,kao oni sve znaju i koliko je to dobro sto se napisalo.admin je napisao/la:barbarez i copypaste, na dobrom ste putu da nas napustite.
Morate postovati admin tim bgm su upravu/su nema druge ovdje se moraju postovati pravila. 

Imaš 17 postova i od toga ti je većina na temi FK Željezničar, malo o Širokom i malo o Olimpicu, a ovdje si pisao samo svađe i prepirke koje nemaju veze s klubom. I ko fol te interesuje FK Sarajevo, a nisi napisao ništa ni dobro ni loše o klubu?copypaste je napisao/la:Zasto? Zbog toga sto se ne moze ni dobro ni lose napisati o svom klubu da te strumfovi ne poklope sa svih strana,kao oni sve znaju i koliko je to dobro sto se napisalo.admin je napisao/la:barbarez i copypaste, na dobrom ste putu da nas napustite.
za mene si za sad samo obični trol, a takvi nas brzo napuste.
Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.
Sarajevo ljubavi moja!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima li jos koja sumnjiva situacija da nam opises ili je to sa rukom svo "siljenje"? J.bote zivot, jedna sumnjiva situacija i odmah se utakmica pretvori u siljenje ...sekac je napisao/la:Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
dobro ako gledaš ne treba ti objašnjavati ali vi ste gool dali poslije tog evo sad Antolović igra van 16 rukama aaaaaaaa opet ne vide ili to mi samo vidimo šta si htjeo reči opet mio pitari komplex ovo ono je li pa bolab zamisli daq protiv vas ovo radi ne bi ostali od vas jadan ne bio.Stole iz Bora je napisao/la:Ima li jos koja situacija da nam opises ili je to sa rukom svo "siljenje"?sekac je napisao/la:Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.
Sarajevo ljubavi moja!
drago mi je sto nas pratis...sekac je napisao/la:Al ga sudija šilji za želju fuj rukom igra pred njim na metar on ništa i poslije u nastavku željo gool zabija hahaha tuga je što ovo gledam -o!Mada je Željo bolji za dvije klase ali brate što im ovo treba ne kontam.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Prvi gol također, Čolić je već centrirao, a ovaj majmun faul svira.
Katastrofalno suđenje.
Katastrofalno suđenje.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, egocentrik, Jadnimi, jurisicduska, Kyle88, MaroonBjelave, napoleon72, r3m1, Rodman, senad82, Sinfoc1986, Vanja8 i 119 gostiju.