Igrač br. 6

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 okt 2012, 14:32

Sakuragi je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ima ocito nesto oko ovog interesa Manchestera.Vidim na fb mu svi na tome cestitaju,a nije ni u jednom trenutku demantovao da je to izmisljotinja.Cak mu i rodbina (zakljucujem po prezimenima :mrgreen: ) cestita na interesu Uniteda.
Tamara je zena Ognjenovog brata, brazilca Stojana Vranjesa :mrgreen: svacas? :D
Sad kuzim :mrgreen:
Uglavnom,izgleda nije izmisljena prica ova oko Uniteda,a to je najvaznije :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 okt 2012, 14:35

Da je Ogi hrvat, sada bi bio proglasen najboljim mladim stoperom svijeta, dok se kod nas pljuje na sva zvona.
Nakon prvog poluvremena u Grckoj, sam bio ljut i kritikovao sam ga, jer je bio katastrofalan. Drugo poluvrijeme i Litvaniju posebno je odigro majstorski.
Rekao sam to vec, u Grckoj Spaha vadio Ogija, u Zenici Ogi Spahu i kad pogledam kakvi parmaci igraju u MANU, nas Ogi itekako ima mjesta, moze igrati oba beka i stopera.
Samo naprijed Ogi!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 22 okt 2012, 14:36

Sretno Ogi, gdje god da odes. Ne sumnjam u glasine ovog portala da bi trebao preci u Man Utd, jer je idealan za englesku ligu, mlad, perspektivan i hrabar. Upravo ono sto Englezi i traze.
Jedan od najvecih papetovih pluseva je svakako Ogi, mislim da je zacementirao svoju poziciju u reprezentaciji.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 okt 2012, 14:43

neznam jarane, na stranim portalima gdje sam nasao tu vijest svi citiraju "BHFudbal tacka Ba" kao izvor :mrgreen:

opet zelim mu i ja da predje u manchester united al neznam nekako mi izgleda nerealno u ovom trenutku. bilo bi mu dobro da predje gdje bilo u ligama petice

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 okt 2012, 14:49

Sakuragi je napisao/la:neznam jarane, na stranim portalima gdje sam nasao tu vijest svi citiraju "BHFudbal tacka Ba" kao izvor :mrgreen:
Zato sto je njima Ogi nitko i nista , kao i polovini forumasa :roll: :roll: Ali neka bitno je da se na svakoj temi spomene neki rvatski igrac :roll: :roll: A nasi nevaljaju odmah cim neko pokaze interesovanje :oops: :oops:

Samo da se razumjemo ,nitko nema pojma sta ce tu da bude , i ako ode u Man.U. gdje ce i kad zaigrati :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 22 okt 2012, 15:10

A sto ustvari nebi mogao preć iz Rusije u Englesku ima bezbroj primjera i to uspjesnih? Zato što je bosanac.

btw Vidic je iz Rusije u Man prešao...

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 22 okt 2012, 15:26

slika

Nije da mu ne stoji dres :lol: :lol:
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 okt 2012, 22:47

21/10/12: Ognjen Vranjes is being watched by Reds scouts, according to BH Fudbal. The 22-year-old right-back is currenly plying his trade in Russia for Krasnodar and has been impressing for Bosnia.

Manutd.com

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2012, 22:50

Da, ali oni samo citiraju BHfudbal. Daj boze da je istina.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2012, 22:52

Al golemo da imaju naši mediji uticaj na tako jake svjetske stranice, transfermarkt, oficijelnu stranicu man. utd - a, zaista mi to zvuči naprosto nevjerovatno, da se povodi neko natpisima naših medija, takvi listovi.
Ne znam
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 okt 2012, 22:59

zizu1991 je napisao/la:Al golemo da imaju naši mediji uticaj na tako jake svjetske stranice, transfermarkt, oficijelnu stranicu man. utd - a, zaista mi to zvuči naprosto nevjerovatno, da se povodi neko natpisima naših medija, takvi listovi.
Ne znam
I meni je to nejasno gdje bi bas oni nasli nas sportsport ili onaj bh sport nedo bog XD

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 okt 2012, 23:04

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... tober.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

This month's rumours:

Arriving
Ilkay Gundogan (Bor.Dortmund)
Ognjen Vranjes (Krasnodar)
Ryan Shawcross (Stoke)
Hideto Takahashi (FC Tokyo)
Bruno Gomes (Desportivo Brasil)
James Rodriguez (Porto)
Ashley Cole (Chelsea)
Mesut Ozil (Real Madrid)
Brede Hangeland (Fulham)
Victor Wanyama (Celtic)
Rafael Bastos (CFR Cluj)
Stephan El Shaarawy (AC Milan)
Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
Lucas Digne (Lille)
Alen Halilovic (Dinamo Zagreb)
Mikael Silvestre (unattached)
Thomas Ince (Blackpool)
Nathan Redmond (Birmingham)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 okt 2012, 23:05

Po meni je to jako ne ozbiljno, citirati naše medije i njihove navode, ne znam zaista.
Ja bih volio kao i svi vi da je to istina, al ne znam.
To bi bilo isto kao da New York Times citira Avaz :mrgreen: za tvrdnju nečega, vidite kako apsurdno zvuči.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 okt 2012, 23:06

ama ode ogi kod fergija šta vam je. već je formom i kvalitetom uveliko preletio i ferdinanda i smallinga da o evansu i ne pričam. Prodat će se on ko i Supić u Werder.
naprijed rejal

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 23:15

Sveti je napisao/la:ama ode ogi kod fergija šta vam je. već je formom i kvalitetom uveliko preletio i ferdinanda i smallinga da o evansu i ne pričam. Prodat će se on ko i Supić u Werder.
Ako je mogao Savic provesti sezonu u prvaku Engleske, onda moze i Vranjes makar 3-4 godine u Unitedu igrati. Jer je za Savica Thiago Silva, ali realno.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 22 okt 2012, 23:31

calcio je napisao/la:
Sveti je napisao/la:ama ode ogi kod fergija šta vam je. već je formom i kvalitetom uveliko preletio i ferdinanda i smallinga da o evansu i ne pričam. Prodat će se on ko i Supić u Werder.
Ako je mogao Savic provesti sezonu u prvaku Engleske, onda moze i Vranjes makar 3-4 godine u Unitedu igrati. Jer je za Savica Thiago Silva, ali realno.
zato je savic i otisao odmah nakon te sezone nakon sto je upisao par nastupa. A poredis fergusona i mancinija ako nisi primijetio.
naprijed rejal

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 okt 2012, 23:33

Imao je i Ferguson transfer promašaja i to kakvih ;) Možda Ogi bude pun pogodak.
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2012, 23:37

Inace bi rekao da je ovo bomba. Ne jer Ognjen nema potencijal, nego sto neznam da se bas toliko jasno istekao u Rusiji. Jedino me iritira da ss.ba citira Vranjesa, a to nisu izmislili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 okt 2012, 23:40

Sveti je napisao/la:
calcio je napisao/la:
zato je savic i otisao odmah nakon te sezone nakon sto je upisao par nastupa. A poredis fergusona i mancinija ako nisi primijetio.
Pa eto, razlika izmedju Mancinija i Fergusona je otprilike kao razlika izmedju Savica i Vranjesa. Znaci, sve je moguce. :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 okt 2012, 23:45

Fazon je sto je stvarno sa Dzekinim ocem sjedio ''stranger'' na tekmi protiv Litvanije.Jer mahala sve vidi i cuje. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.