Bosna i Hercegovina - Spanija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Spanija

Post Postao/la dubrava » 14 okt 2009, 22:12

E, da i ja kazem koju pametnu :mrgreen: Planirao sam svoj stoti post proslaviti pobjedom BiH, al jebga, sta ces, smola. Nadam se da me necete popljuvat kad kazem sljedece. Mislim da je ovaj poraz dobrodosao i trebao, prije svega, iz razloga da se malo spuste tenzije i euforija, zatim iz razloga sto su pojedini uvaljivali Spanjolskoj jedno dva tri komada i Bosnu vec odavno vidjeli u Africi. Ovaj poraz je dobro dosao i iz razloga sto sad Cirohito zna gdje su greske, a one su najevidentnije u obrani. Isto tako, poraz je dobro dosao, jer ce sada Cirohito u barazu jos bolje motivirati igrace, a igraci ce pristupiti puno ozbiljnije. Medutim, ne zelim kritizirati ekipu. Ova ekipa je napravila najveci uspjeh ove malene drzavice. Ova ekipa je na pragu velikog cuda. I slobodno cu reci, bez pretjerivanja, da ova ekipa spada medu 10 najjacih europskih nogometnih reprezentacija. Ova ekipa, po meni, ima jedan od tri najbolja napada u Europi. I tako me neodoljivo podsjecaju na Madare 50-tih godina. Madari su i primali golova kolko hoces, al isto tako i trpali svakome. I bili su sila. Malo popravit nedostatke, kojih nema puno i bit ce sve 5.
Iskreno, ja se uopce ne bojim baraza. Nek se drugi boje Bosne i Hercegovine.
Lijep pozdrav!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 14 okt 2009, 22:12

Murat moze s Armenijom,Estonijom...s nekim jacim dobar je za jedno 20 min

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 14 okt 2009, 22:12

sve sto cu napisati je :
Sjetite se N.K Rijeke i Irana.......a onda se sjetite onoga sto je doslo poslije toga.............to poslije ce se ponoviti 14 i 18.11.2009
;)

Bosna i Hercegovina JEDNA JEDINA ! ! ! ! ! ! ! !
BB BiH

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 14 okt 2009, 22:13

the scouser je napisao/la:Sad jos recite da je Supic kriv za golove....
Spanci igraju fenomenalno,pasovi za 10,nema nijednog golmana koji bi odbranio recimo onaj Silvnin go za 2-0.
Svi odma seru nesto,halo ba ljudi to je Spanija,najjaca u Europi,ako ne i svijetu!
Ako vec nekog krivite za golove,krivite odbranu,svaki put su bili izigrani.Ja ih ne krivim,opet kazem jbg to je Spanija,al' oni su sigurno vise krivi od Supica.
P.S. Kristic je STVARNO dobro komentaris'o ovu tekmu.
Pa kako nije kriv, prvi je njegov, drugi lik izlazi na 16, treci odbrana, cetvrti njegov opet, mislim nebitno, prva dva su presudila, bili smo jako motivisani, naostreni nakon golova, belaj.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 okt 2009, 22:13

Spanci igraju fenomenalno,pasovi za 10,nema nijednog golmana koji bi odbranio recimo onaj Silvnin go za 2-0.
Svi odma seru nesto,halo ba ljudi to je Spanija,najjaca u Europi,ako ne i svijetu!
Ako vec nekog krivite za golove,krivite odbranu,svaki put su bili izigrani.Ja ih ne krivim,opet kazem jbg to je Spanija,al' oni su sigurno vise krivi od Supica.
nije kriv Supic nego moja nana....covjek viskok dva metra kad ispruzi ruke vuce na tri ali zato mu dodje Piqe i zabije gol drugi gol Silva mu zabi kroz noge a noge mu fala bogu kao šestar i treci gol centarsut s desne strane lopta prolazi ispod njega...nisu njega dzabe izabacili iz Anartozisa
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 okt 2009, 22:15

supic je direktan krivac za 2 gola nema tu rasprave los golman nema skoka a ima 2 metra bjezi ba ,dzeko ode u chelsea 100 % salihovic je najslabiji bio po meni 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 okt 2009, 22:16

Har3 je napisao/la:
Pa kako nije kriv, prvi je njegov, drugi lik izlazi na 16, treci odbrana, cetvrti njegov opet, mislim nebitno, prva dva su presudila, bili smo jako motivisani, naostreni nakon golova, belaj.
Samo bi za cetvrti rek'o da je njegov.
Kod prvog neometan skok Piquea,nije ono mog'o zaustavit'.
Kod drugog uradio je sto je mog'o.
I jos da napomenem da je odbranio Silvi jedan na jedan ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 14 okt 2009, 22:16

Odlicno, ovo je nesto najbolje sto se moglo desiti. Spanija nas rezultatski spusta na zemlju, sa sansama smo u najmanju ruku bili ravnopravni. Sad jedino drugi nas mogu podcjeniti, a mi ne smijemo nikoga jer ce ovo biti dovoljno svjeze.

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 14 okt 2009, 22:17

Potpis!!!

Cuj covjek kriv za drugi gol 1 na 1. :shock: :oops:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 14 okt 2009, 22:20

Ma neka su nas malo spustili , poslje poraza najbolje igramo

p.s. rijeka iran
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 22:22

velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
BTW,veceras se pokazalo koji je kapacitet mladi Pjanic,i mislim da zasluzuje da igra uvijek,otvara prostor,navlaci na sebe igrace,precizan je u pasovima..doduse,malo zna peglat loptu,ali je to zbog toga sto hoce da se dokaze.
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!
:roll: Glupson ostaje glupson.
S kojom se ekipom doslo u baraz hepokovac.
;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 okt 2009, 22:23

hej ba raja...malo spustite loptu..baaa....spanije je ipak vele sila....2:5 smo nadigrani sto je cinjenica..al smo gledajuci tekmu u globalu nafulali se....i jos nesto supa nije bio veceras na svo nivou..p meni nadarevic je ubjedljuvo najolji bio..u odbrani.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 14 okt 2009, 22:26

ajde strucnjaci, do juce ste Supica smatrali bogom, sada ga blatite
× Plava krv ispod koze ×

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 okt 2009, 22:26

bot je napisao/la:supic-kloc
vedo-krampa
muratovic-genije
bajramovic-genije
ciro-genijalan potez strasni muratovic na beka pa jeste vidili vladu kako igra cojek
bot-dosadan...i još par atributa...

najviše žalim takve kao ti koji su jedva čekali da izgubimo kako bi ti pokazao kako si pametan....lahko je biti general poslije bitke...

BARAŽ
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 okt 2009, 22:27

harishp je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
BTW,veceras se pokazalo koji je kapacitet mladi Pjanic,i mislim da zasluzuje da igra uvijek,otvara prostor,navlaci na sebe igrace,precizan je u pasovima..doduse,malo zna peglat loptu,ali je to zbog toga sto hoce da se dokaze.
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!
;)
da nisi nista rekao protiv Hepoka hehehe

Ali imas pravo... sa njima smo dosli dovde.

Mislim da Muratovic treba ostati barem na klupi... Bajramovic je bolji od njega, iako on sam ima 30 godina...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 okt 2009, 22:28

harishp je napisao/la:
;)

Sta je Harise ,nisi mogao prezalit ono od sinoc,pa moras sada pisati tako...znam ja da si sinoc ostao bez teksta,da je dosta forumasa konstatiralo da si neki neuki moron,i da si se morao poklopiti usima....haha..a,bas mi te zao bilo,kontam da napisem nesto da se ne ljutis puno,i sad mi te zao ,rekao sam ti da posaljes poruku,naci cu ja nekoga da te saslusa.
Cista frustracija od sinoc...hahahah...a,jesam te lijepo oprao,jelde?Ubio taj tvoj mali mozak u pojam,jos se pojavio lebron i rekao ti kako mlatis praznu slamu,pa ja dokrajcio postove argumentirano kako si stupidozan (to znaci glup,moram ti prevest jer si taj).
Uzivaj!:D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 okt 2009, 22:29

hoce sad Tarik proradit hahaha i slicni njemu kad nam pocnu blatit reprezentaciju
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2009, 22:30

harishp je napisao/la:
;)
jos si jednu praistorijsku foru izvuko iz naftalina :D

dzane_sa
Kontakt:

Post Postao/la dzane_sa » 14 okt 2009, 22:30

Ljudi nas nadigrali odigrali fakat perfektno Iniesta me ocarao momak stvarno sa lakocom igra ....
E sad Supic kriv za dva gola¨prvi krenuo pa stao i mislim da je cetvrti njegov nakon onog ubacaja sa strane..
Nadarevic dosta dobar mozda i najbolji..
Pjanic je stvarno pokazao da mora igrati momak zna lopte i to se vidi...
Ovaj poraz nam je mislim i trebao da se malo spustimo prije baraza i da vidimo gdje nam skripi....
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 14 okt 2009, 22:31

Supic nije djaba "doslovno" otjeran sa Cipra samo sto je dosao, nararvo jer je svojim glupostima ono izbacio tim iz Europe. Svi su ga nesto hvalili, a nije ima oni prilike da se pokaze i samo sam cekao njegov kiks u repki, kriv 100% za dva gola i jos je pravio gluposti poslije al sreca pa nije bilo golova. Muratovic za penzije on ne moze ni da hoda vise, a sto se tice njegovih "pasova" komentar je suvisan, nadam se da ce se ovo poslozit do baraza, ovako ne mozemo ni Grke proci u slučaju da ih dobijemo.

Jedine dvije utakmice sa pravim ekipima ( Turska i Španija), a mi pucamo po savovima, ne mogu ih Dzeko i Vedo dati koliko ovi mogu primiti, jos u barazu svaki gol koji ne primis zlata vrijedan, daj boze samo to mogu reci
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.