Iskreno, ja se uopce ne bojim baraza. Nek se drugi boje Bosne i Hercegovine.
Lijep pozdrav!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Pa kako nije kriv, prvi je njegov, drugi lik izlazi na 16, treci odbrana, cetvrti njegov opet, mislim nebitno, prva dva su presudila, bili smo jako motivisani, naostreni nakon golova, belaj.the scouser je napisao/la:Sad jos recite da je Supic kriv za golove....
Spanci igraju fenomenalno,pasovi za 10,nema nijednog golmana koji bi odbranio recimo onaj Silvnin go za 2-0.
Svi odma seru nesto,halo ba ljudi to je Spanija,najjaca u Europi,ako ne i svijetu!
Ako vec nekog krivite za golove,krivite odbranu,svaki put su bili izigrani.Ja ih ne krivim,opet kazem jbg to je Spanija,al' oni su sigurno vise krivi od Supica.
P.S. Kristic je STVARNO dobro komentaris'o ovu tekmu.
nije kriv Supic nego moja nana....covjek viskok dva metra kad ispruzi ruke vuce na tri ali zato mu dodje Piqe i zabije gol drugi gol Silva mu zabi kroz noge a noge mu fala bogu kao šestar i treci gol centarsut s desne strane lopta prolazi ispod njega...nisu njega dzabe izabacili iz Anartozisathe scouser je napisao/la:Sad jos recite da je Supic kriv za golove....
Spanci igraju fenomenalno,pasovi za 10,nema nijednog golmana koji bi odbranio recimo onaj Silvnin go za 2-0.
Svi odma seru nesto,halo ba ljudi to je Spanija,najjaca u Europi,ako ne i svijetu!
Ako vec nekog krivite za golove,krivite odbranu,svaki put su bili izigrani.Ja ih ne krivim,opet kazem jbg to je Spanija,al' oni su sigurno vise krivi od Supica.
Samo bi za cetvrti rek'o da je njegov.Har3 je napisao/la:Pa kako nije kriv, prvi je njegov, drugi lik izlazi na 16, treci odbrana, cetvrti njegov opet, mislim nebitno, prva dva su presudila, bili smo jako motivisani, naostreni nakon golova, belaj.the scouser je napisao/la:Sad jos recite da je Supic kriv za golove....
Potpis!!!the scouser je napisao/la:Sad jos recite da je Supic kriv za golove....
velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
BTW,veceras se pokazalo koji je kapacitet mladi Pjanic,i mislim da zasluzuje da igra uvijek,otvara prostor,navlaci na sebe igrace,precizan je u pasovima..doduse,malo zna peglat loptu,ali je to zbog toga sto hoce da se dokaze.
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!
bot-dosadan...i još par atributa...bot je napisao/la:supic-kloc
vedo-krampa
muratovic-genije
bajramovic-genije
ciro-genijalan potez strasni muratovic na beka pa jeste vidili vladu kako igra cojek
da nisi nista rekao protiv Hepoka heheheharishp je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
BTW,veceras se pokazalo koji je kapacitet mladi Pjanic,i mislim da zasluzuje da igra uvijek,otvara prostor,navlaci na sebe igrace,precizan je u pasovima..doduse,malo zna peglat loptu,ali je to zbog toga sto hoce da se dokaze.
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!Glupson ostaje glupson.
S kojom se ekipom doslo u baraz hepokovac.
harishp je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
Rezultat je takav kakav jest,ali zuti niko nije dobio,odlicno...idemo dalje,naravno bez Supica i Muratovica!Glupson ostaje glupson.
jos si jednu praistorijsku foru izvuko iz naftalinaharishp je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Supic i Muratovic,hahahahaha...moram se nasmijati,doduse ,uvijek sam se cudio kako ta 2 igraca dobijaju pozive,oni jednostavno nemaju mjesta u nekoj puno slabijoj repki,a ne onoj koja je izborila baraz,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.