Danas: nemojte pozivati,rano je,sta vam je,izgubit cemo ih bem ti selektore, savez itd.
Cirkus Colorado
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Upravo tako, ali pojedini su ili limitirani ili glume da su limitirani da bi situacija odgovarala njihovim ciljevima.voltron30 je napisao/la:Kada pojedine komentare čitam, stvarno se zapitam koliko čovjek treba biti bukva da tako bukvalno shvata neke stvari. Niko ne kaže da ne treba pozivati nabrojane igrače, stvar je da se pojedini igrači zovu, čitaj Halilović, a nisu uopšte riješene peripetije u vezi njegovog nastupa za našu reprezentaciju. Ako je neko toliko glup, da ne može skontati kakvi su problemi u pitanju u vezi Alena, onda je svako objašnjenje suvišno. Sada lafo ''bravo Vlado, nek' si ga pozv'o'' a kada mali ne dođe, onda će biti ''ko ga j...'' i upropastiti i ono malo šansi da dijete možda u budućnosti i zaigra za A tim. Ovako mi ovo liči samo na farsu u stilu ''eto mi smo ga zvali''.

Novinarstvo je na niske grane palo,pogotovo net novinarstvo jer svatko moze napraviti portal i plasirati informacije o reprezentaciji,igracima itd.Cartman je napisao/la:Ako je Susic rekao da nema pasos, onda naravno da nema. Nije Pape lud. Vidim da sve vise portala jednostavna izmislja intervjue. Strasno na sta je spalo novinarstvo u BiH.
S obzirom da sam napisao kako je dobar potez da se mali pozove u mladu repku, shvaticu tvoj post kao repliku, i naravno uvredu kojom se aludira na to da sam neka bukva.voltron30 je napisao/la:Kada pojedine komentare čitam, stvarno se zapitam koliko čovjek treba biti bukva da tako bukvalno shvata neke stvari. Niko ne kaže da ne treba pozivati nabrojane igrače, stvar je da se pojedini igrači zovu, čitaj Halilović, a nisu uopšte riješene peripetije u vezi njegovog nastupa za našu reprezentaciju. Ako je neko toliko glup, da ne može skontati kakvi su problemi u pitanju u vezi Alena, onda je svako objašnjenje suvišno. Sada lafo ''bravo Vlado, nek' si ga pozv'o'' a kada mali ne dođe, onda će biti ''ko ga j...'' i upropastiti i ono malo šansi da dijete možda u budućnosti i zaigra za A tim. Ovako mi ovo liči samo na farsu u stilu ''eto mi smo ga zvali''.
voltron30 je napisao/la:Gdje se ja to miješam u struku??? Il' si polupismen ili imaš disleksiju, pa ne znaš razumjeti ono što pročitaš. Veliš nek' vide da smo zainteresovani za njega.pinoglavi je napisao/la:
Vidim ti si velemajstor,strucnjak nad strucnjacima,Murinjo si za Jagodica.Nek ga je pozvao,i nek mu Mamic kaze ne smijes se odazvati,nema veze.Nek vidi da smo zainteresovani za njega.Nije bitan odgovor,nego poziv.Zbog poziva ce znat da uvijek ima mjesto kod nas i da ga nismo predali Hrvatskoj.Do sada je bio samo mladi Hrvatski reprezentativac koji ima bosanske korjene,sada ce biti mladi igrac koji ima poziv iz dvije reprezentacije.Ogromna je razlika.Razmisli malo izvan 'kutije'.Hajd' dobro, ne bi oni inače znali to, ipak mu je tata iz BiH i odigrao je tek poneku utakmicu za BH tim, ne upada nimalo u oči.
To što ti nabrajaš šta će on biti ako dobije poziv ima vrijednost kao i korišteni toalet papir, znači ništa, nula! Mali će igrati za onu reprezentaciju gdje ga srce bude vuklo, a ovim preuranjenim pozivanjem se ne dobija ama baš ništa, osim medijske hajke, koja izaziva kontraefekat.
Bravo! Upravo ono sto drugi ne kontaju.Misle da je sve sto procitaju i cuju na jadnim medijima u BiH sve sto se dogadja oko Halilovica.Principatus je napisao/la:Kao sto sam pisao na drugoj temi: Ovi iz saveza su bili u direktnom kontaktu sa Halilovicem, mi nemamo uopste pojma sta je tu receno ili dogovoreno, ne vjerujem da bi nasi isli sad na to da nesto preforsiraju.Cartman je napisao/la: Ja mislim da je ogromna greska, jer ako se ne pojavi (a moze imat milion razloga za to), vec smo nayebali i mogao bi ga nas savez otpisat. Umjesto da se priceka konacna odluka momka. I sam Halilovic je rekao da ce cekat godinu dana da odluci, a mi ga forsiramo.
Ako se smatraš uvrijeđenim zbog mog posta, ja ti se ovom prilikom izvinjavam. Ali post se nije odnosio direktno na tebe. Nego neki ljudi kao kritikuju što se mi kao ''bunimo'' što se sada zove ovaj ili onaj. Ja samo govorim da mi je ovakav poziv jako amaterski urađen i mogu se kladiti da će Halilović ovaj poziv hladno odbiti. Kao što sam ranije pisao, neke se stvari ne rade ovako javno, jer na hrvatskim portalima se već digla gungula oko ovog poziva, pa onda možeš samo misliti kako će biti u domu Halilovićevih kada novinari počnu zvati. Bezveze se djetetu stvara pritisak, a fino je još prije mjesec dana objasnio da nije još odlučio za koju će reprezentaciju igrati jer je još prerano.velez_mostar je napisao/la:S obzirom da sam napisao kako je dobar potez da se mali pozove u mladu repku, shvaticu tvoj post kao repliku, i naravno uvredu kojom se aludira na to da sam neka bukva.voltron30 je napisao/la:Kada pojedine komentare čitam, stvarno se zapitam koliko čovjek treba biti bukva da tako bukvalno shvata neke stvari. Niko ne kaže da ne treba pozivati nabrojane igrače, stvar je da se pojedini igrači zovu, čitaj Halilović, a nisu uopšte riješene peripetije u vezi njegovog nastupa za našu reprezentaciju. Ako je neko toliko glup, da ne može skontati kakvi su problemi u pitanju u vezi Alena, onda je svako objašnjenje suvišno. Sada lafo ''bravo Vlado, nek' si ga pozv'o'' a kada mali ne dođe, onda će biti ''ko ga j...'' i upropastiti i ono malo šansi da dijete možda u budućnosti i zaigra za A tim. Ovako mi ovo liči samo na farsu u stilu ''eto mi smo ga zvali''.
Ne vidim smisao vrijedjanja, ali vjerovatno se tako privlaci paznja na post onih koji nisu u stanju to napraviti na drugi nacin.
Mislio sam napisati neke jake argumente zasto je ovo dobar potez, ali cu to preskociti ovaj put..
Da objavio je, da se jos nije odlucio. Objavio u novinama. Sta je receno pri sastancima Pirica sa njegovom familijom i tako dalje, o tome nemamo pojma, ali ovi koji su donijeli odluku imaju vise informacija, jer su bili sa njim u direktnom kontaktu. Dakle za ocekivati je, da su imali opravadan razlog, da se odluce za ovaj korak. Rezultat cemo vidjeti.voltron30 je napisao/la:Bezveze se djetetu stvara pritisak, a fino je još prije mjesec dana objasnio da nije još odlučio za koju će reprezentaciju igrati jer je još prerano.
Što znači da ćemo krivca za eventualnu situaciju u kojoj se Halilović neće pojaviti na okupljanu tražiti u "našim" redovima.Principatus je napisao/la:Da objavio je, da se jos nije odlucio. Objavio u novinama. Sta je receno pri sastancima Pirica sa njegovom familijom i tako dalje, o tome nemamo pojma, ali ovi koji su donijeli odluku imaju vise informacija, jer su bili sa njim u direktnom kontaktu. Dakle za ocekivati je, da su imali opravadan razlog, da se odluce za ovaj korak. Rezultat cemo vidjeti.voltron30 je napisao/la:Bezveze se djetetu stvara pritisak, a fino je još prije mjesec dana objasnio da nije još odlučio za koju će reprezentaciju igrati jer je još prerano.
Principatus je napisao/la:Da objavio je, da se jos nije odlucio. Objavio u novinama. Sta je receno pri sastancima Pirica sa njegovom familijom i tako dalje, o tome nemamo pojma, ali ovi koji su donijeli odluku imaju vise informacija, jer su bili sa njim u direktnom kontaktu. Dakle za ocekivati je, da su imali opravadan razlog, da se odluce za ovaj korak. Rezultat cemo vidjeti.voltron30 je napisao/la:Bezveze se djetetu stvara pritisak, a fino je još prije mjesec dana objasnio da nije još odlučio za koju će reprezentaciju igrati jer je još prerano.
Niko sretniji od mene da se nešto iz brda valja. Ali...Principatus je napisao/la:Da objavio je, da se jos nije odlucio. Objavio u novinama. Sta je receno pri sastancima Pirica sa njegovom familijom i tako dalje, o tome nemamo pojma, ali ovi koji su donijeli odluku imaju vise informacija, jer su bili sa njim u direktnom kontaktu. Dakle za ocekivati je, da su imali opravadan razlog, da se odluce za ovaj korak. Rezultat cemo vidjeti.voltron30 je napisao/la:Bezveze se djetetu stvara pritisak, a fino je još prije mjesec dana objasnio da nije još odlučio za koju će reprezentaciju igrati jer je još prerano.
Ah cuj, svako ce traziti krivca gdje bude zelio da ga nadje. Na kraju krajeva moramo imati malo povjerenja u ove ljude, niko ne kaze da su carobnjaci, ali vide se promjene i to valja pohvaliti. Nismo vise onako letargicni, radi se vise. Valjda je i ovo pravi korak, ne mora znaciti da ce uroditi plodom, ali se bar pokusalo, ne ovisi bas sve o nasem savezu i Halilovici moraju donijeti odluku. Mislim da je ovo ok.Dylan Dog je napisao/la: Što znači da ćemo krivca za eventualnu situaciju u kojoj se Halilović neće pojaviti na okupljanu tražiti u "našim" redovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.