http://www.sprofondo.ba/2012-03-23-15-5 ... ampus-2012
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Od srba Inter - Partizan prenosi RTS 2 tako da srpska Arena nema tu tekmu u prenosu.farisija je napisao/la:prije par dana gledao sam pregled programa arenasport i pisalo da prenose inter partizan, a sad nema, logicno da srbi prenose ipak je partizan njihov klub, ako ce neko drugi prenositi molim informaciju. GRANDE INTER
milanist je napisao/la:pozz raja
reko da vam pozelim srecu protiv juveta da ih raskujete akobogda. sad dok su utuceni od remija u LP.
nesto kolutas ocima hehe. ma previse su se digli jbg cekam da ih neko spusti na zemlju. evo inter ubrzo ima priliku pa se nadam tome,... zato sam i i pozelio srecusenad_flamin je napisao/la:milanist je napisao/la:pozz raja
reko da vam pozelim srecu protiv juveta da ih raskujete akobogda. sad dok su utuceni od remija u LP.![]()
farisija je napisao/la:Ja cisto navijacki zelim da pobijedimo juve. sad mogu rahat pisati jer oni bojkotuju forum, nadam se da se nece ni vratiti. toliko su puta dosli na interov forum i prcaju bez prekida, svaki put sam bio suzdrzan. Imam osjecaj da kad su juventini u pitanju da se radi o grupi srednjoskolaca koji se dobro poznaju i onda zdruzenim snagama napadaju sve i svakog. milanezi i ostali su ok. GRANDE NEW INTER!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.