FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Puma » 23 okt 2012, 12:44

Jedna smo od 25 drzava u kojoj postoji Inter Campus.

slika

http://www.sprofondo.ba/2012-03-23-15-5 ... ampus-2012
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 23 okt 2012, 13:42

prije par dana gledao sam pregled programa arenasport i pisalo da prenose inter partizan, a sad nema, logicno da srbi prenose ipak je partizan njihov klub, ako ce neko drugi prenositi molim informaciju. GRANDE INTER

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 23 okt 2012, 19:23

farisija je napisao/la:prije par dana gledao sam pregled programa arenasport i pisalo da prenose inter partizan, a sad nema, logicno da srbi prenose ipak je partizan njihov klub, ako ce neko drugi prenositi molim informaciju. GRANDE INTER
Od srba Inter - Partizan prenosi RTS 2 tako da srpska Arena nema tu tekmu u prenosu.
Ali je ima na Arena Sport 1 BiH koja je od skoro zamjenila obicnu srpsku arenu sport 1 na MojaTv i ne znam kojim jos kablovskim mrezama u Bosni.

Rezime:
Arena Sport 1 BiH - Četvrtak 25.10.2012
19:00 uživo Fudbal LIGA EVROPE: Inter - Partizan

http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... sport-1-ba" onclick="window.open(this.href);return false;
inace ?

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 24 okt 2012, 00:56

Hvala Johne na informaciji, vidio sam da prenosi arena bih. Nadam se pobijedi, da nastavimo niz pobijeda, i da cou i livaja dobiju priliku da zaigraju. Bio sam optimista prije pocetka sezone, pa sam se malo zabrinuo nakon par tekmi da ponavljamo proslu sezonu. Projekat raste iz utakmice u utakmicu. Najvise je bilo sumnje u odbranu a tu smo odlicni, juan predobar, ranko isto, handa klasa. Ovo je klubu trebalo, osvjezenje pa ustede, stabilan klub na prvom mjestu. Bitno je da rastemo, a to je tek pola sta ovaj inter ima za ponuditi. Volio bi da dobijemo juve, bas su im navijaci iritantni, skakucu po PDF pa bockaju, provociraju, nisam im hasum al trebali bi se prizemljiti. GRANDE NEW INTER!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 10:01

pozz raja

reko da vam pozelim srecu protiv juveta da ih raskujete akobogda. sad dok su utuceni od remija u LP. :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 okt 2012, 11:33

milanist je napisao/la:pozz raja

reko da vam pozelim srecu protiv juveta da ih raskujete akobogda. sad dok su utuceni od remija u LP. :D
:roll:

:oops:
-RIVALDO-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 11:58

senad_flamin je napisao/la:
milanist je napisao/la:pozz raja

:roll:

:oops:
nesto kolutas ocima hehe. ma previse su se digli jbg cekam da ih neko spusti na zemlju. evo inter ubrzo ima priliku pa se nadam tome,... zato sam i i pozelio srecu :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 okt 2012, 12:19

:lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2012, 12:49

Ovaj milanist hejter teški haman :D Al zanimljivo je čeljade, morat mu to priznati :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 13:04

svako ima pravo da iznese svoje misljenje i svoja ocekivanja. a ja sam svoje objelodanio ovdje i sta je tu lose ako prizeljkujem pobjedu intera?

Eto ja hejter zesci a ti mi ko Volis Milan ili Inter ajd nemoj biti smijesan :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2012, 13:09

A kako da ih volim :D

Prozivas stalno nas klub, zato sam i napisao to sto sam napisao ... hejteru :mrgreen: :mrgreen:
★★★

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 13:52

pa eto vidi se ko je kakav. ja javno kazem da ne gotivim juventus niti ih volim. dok ti mene nazivas zescim hejterom a ne mozes smisliti Milan. nije li to dvoje isto?

i to je to. zavrsavam raspravu sa tobom, dok je je u granicama normale.

pozdrav

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2012, 14:13

De ba opusteno, nisam mislio nista lose :D
★★★

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 24 okt 2012, 14:49

Ja cisto navijacki zelim da pobijedimo juve. sad mogu rahat pisati jer oni bojkotuju forum, nadam se da se nece ni vratiti. toliko su puta dosli na interov forum i prcaju bez prekida, svaki put sam bio suzdrzan. Imam osjecaj da kad su juventini u pitanju da se radi o grupi srednjoskolaca koji se dobro poznaju i onda zdruzenim snagama napadaju sve i svakog. milanezi i ostali su ok. GRANDE NEW INTER!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 okt 2012, 15:25

farisija je napisao/la:Ja cisto navijacki zelim da pobijedimo juve. sad mogu rahat pisati jer oni bojkotuju forum, nadam se da se nece ni vratiti. toliko su puta dosli na interov forum i prcaju bez prekida, svaki put sam bio suzdrzan. Imam osjecaj da kad su juventini u pitanju da se radi o grupi srednjoskolaca koji se dobro poznaju i onda zdruzenim snagama napadaju sve i svakog. milanezi i ostali su ok. GRANDE NEW INTER!!!

nisi prvi koji je to uvidio. Na njivog integritet i suverenitet se ne smije udariti pa ni kada se raspavlja u granicama prihvatljivog. cudni su to kompleksi, ne znam zbog cega ali i ja sam to isto shvatio. valjda ne grijesimo...

a to sto se tice njihovog bojkota ne znam samo zbog cega. banuje se neki ili mislim dva clana juveta i odmah bojkot. pa banuju se i ostali forumasi pa niko nije nikad ni pomislio na bojkot. ali eto to sve pokazuje ko je ko.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 okt 2012, 15:32

Što se vole braća iz Milana :D
★★★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 okt 2012, 18:14

slika

Sisno se Couti :D

Sutra bi trebao poceti mec iza Livaje i jos nekog od napadaca. Najavljuje se sablasno prazna Meazza.

Al svejedno...

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 24 okt 2012, 18:34

Ma u slucaju njihove pobjede kontra nas(sto je nemoguce :mrgreen: ) vratit ce se oni iz bojkota jos ludji,jace je to od nih...
A do tad da rahat pisemo,sutra nek djeca zablistaju i trehnu Partizana i nek im pokazu da je Hajduk ipak institucija :mrgreen:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 24 okt 2012, 18:44

Hahaaa volimo se....... Mi se postujemo izmedu a isve ostale za razliku od nekih. Iskreno proslu godinu sam bio naklonjen milanu da uzme titulu kad vec nije mogao inter.interu odgovara jak milan a i obratno, koncentracija kvaliteta u gradu, raste imidz klubovima u svjetskim okvirima. u mom okruzenju su navijaci milana i intera tako da se zezamo, prijateljski gledamo utakmice. jos nisam cuo da neko navija za juve. pitam djecu na ulici da nabroje igrace juve, zanaju par igraca, intera i milana znaju vecinu, toliko o popularnosti juventusa hahaha. GRANDE NEW INTER!!!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 24 okt 2012, 18:49

Hahhaha....aj ne seri da znaju nabrojat igrace Milana.....pa to ne znaju ni navijaci tog kluba kamol dijeca.....neki jepesi , Arcbarbi ( tak nekako :mrgreen: ) zapate , bonere.....ne lazimo se mozda su znali za Ibru i Silvu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.