FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od kupa nece biti nista...
mislisHzSM je napisao/la:Od kupa nece biti nista...
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
-
zrinja1905
- Kontakt:
sretan vam rođendan uz želju da iduće sezone izbjegnete HŠK ZRINJSKI u kupu kako bi imali sanse sto dalje proci

- inacefindecko
- Kontakt:
PERFEKTNO, vi ispali, ja prošao na kladionici 
- Jack777Pott
- Kontakt:
KrajPrice je napisao/la:Svaki normalan navijac Zelje ce navijati za Sarajevo u ovoj utakmici,zelim vam prolaz svim srcem,naprijed Sarajvooo!!!!
Sarajevu vise srece u ligi, da budu drugi, odmah iza Zelje
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- champions1921
Sada ce prica da je kup i onako taraba takmicenje koje Sarajevu nista ne znaci a nakon treceg kola proljetnog dijela i prica o tituli ce biti slicna.. Bice ma kakva titula u ovoj kukuruz ligi gdje se sve stima Zelji 
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 24 okt 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Prije mjesec dana jedan dečko sa nickom Amy pitar iz Sarajeva napisa na našoj stranici :
1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!Niste imali srece.

E pa Amy tko se zadnji smije

1/8 Finala kupa BiH, HŠK Zrinjski-FK Sarajevo!Niste imali srece.
E pa Amy tko se zadnji smije
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ovo sam napisao prije par dana.avlami97 je napisao/la:Sarajevo će se nakon 16. kola boriti za Evropu. Do tada za titulu. Ljudi sada zaista igraju dobro, ali treba znati da od 10 utakmica, 7 nisu makli iz Sarajeva. Sa pitarima uvijek isti folovi. Pred početak uzima se dupla, nakon trećine prvenstva titula, a u drugom dijelu borba za Evropu i paljba po Ivici Osimu i sudijama.Alipasino je napisao/la:Vozdra komsije kako sam i prognoziro vi i mi cemo se ganjat za 1 mjesto,drago mi je da ste uzeli Borca sto znaci da imate kvalitet.Mi nismo jos u formi i uzimamo nekako bodove.Nijanse ce odlucit o prvaku.Mi nismo jos u formi a vi imate malo gadno proljece i sve zavisi kakav ce igracki kadar da ostane.Bice zanimljivo do kraja pa sta bude.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Treba biti realan samo.Sesaru trebamo zahvaliti radi pljuvanja u Mostaru,hem sto nas je unistio u kup-u hem u prvenstvu..samo me interesuje koja je sada vadiona nasa?
p.ćk.c. sad se naslađujte a igračima Sarajeva poručujem stidite se zbog ovog večeras
Sarajevo ljubavi moja!
Kao što sam i ocekivao ispadosmo iz kupa, Bože moj, idemo dalje.
Momci odužite sa za ovaj poraz pobjedama u Gradačcu i na derbiju, i halal vam kup. Zna se šta je najvažnije a nismo ga osvojili pet godina, vrijeme je !
Momci odužite sa za ovaj poraz pobjedama u Gradačcu i na derbiju, i halal vam kup. Zna se šta je najvažnije a nismo ga osvojili pet godina, vrijeme je !
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Pozdrav!
Tekma ko tekma je bila fuj ne zbog rezultata nego zbog igre mi jalovi i jadni Zrinjski se branio i opasan iz kontranapada, suđenje za 10. Imao je Zrinjski još dvije tri šanse ali imalo je i Sarajevo nekoliko šansi ali su izgledali bezvoljno jadno i bezidejno ne znam šta da kažem više, gledalaca oko 2000 po hladniom vrenenu nama utakmica za zaborav. Zrinjskom čestitke na prolazu i veliki minus za navijanje one grupice znaju oni zašto!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Sarajevo ljubavi moja!
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
ok, hvala na odgovoru!
Pozdrav!
Pozdrav!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Cao kup
Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i go
Igrali ko na sokeru kad se dodajes sa odbrambenim igracima, bukvalno.
Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go
Sve u svemu
Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i go
Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go
Sve u svemu
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- HannahMontana
- Kontakt:
Mi očajni, vi se branili, vi dali gol iz ničega, pred kraj prvog ste bolji bili, u drugom mi opet očajni al nešto kao napadali, vi fino igrali i to je to....Zasluženo ste prosli na našu žalost!!ZrinjskiMostar je napisao/la:Može li netko napisatikakva je tekma bila onako realno?
Pozdrav!
Zadnja izmjena: HannahMontana, dana/u 24 okt 2012, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Nemoj hljeba ti imali su ljudi pogotovo Vučina dvije 100 % šanse realno gledaj mi smo bili tankiiiiiiii8Alfa_Muzijak je napisao/la:Cao kup![]()
Zrinjski odigrao 9-0-1 formaciju citavu utakmicu. Zadrzavao od pocetka, tekma fuj, cak su i Ultrasi skandirali igrajte p*cke. Prvi put presli centar, dobiju faul, nabacaj i goIgrali ko na sokeru kad se dodajes sa odbrambenim igracima, bukvalno.
Odigram keca na kladionici, poderem listic, bacim ga, izadjem sa stadiona, kad go![]()
Sve u svemu
Sarajevo ljubavi moja!
- Evolution87
- Kontakt:
Ademovic 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Google Adsense [Bot], isko1807, PingoFTW, RoadRunner85 i 43 gosta.