AMAR AMAR OSIM OSIM !

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
bolje olimpic ostaviti za polufinaleljozeTM je napisao/la: sto se kupa tice olimpic il celik u narednoj fazi
ma svejedno nek se dogovore ko ce prije na samaranjeAnelZ je napisao/la:bolje olimpic ostaviti za polufinaleljozeTM je napisao/la: sto se kupa tice olimpic il celik u narednoj fazineka sada bude Čelik ili nesto malo slabije, tipa Sloga
Nje ga dao Igor vec Mara Anicic,taj vam je stoper!champions1921 je napisao/la:Koliko kosta ovaj Anicic da suckamo sta do proljeca
ma isto,obojica imaju 23 godine,samo sto marin vrijedi 150 000 € vise po transfermarktubekicamir je napisao/la:Nje ga dao Igor vec Mara Anicic,taj vam je stoper!champions1921 je napisao/la:Koliko kosta ovaj Anicic da suckamo sta do proljeca
Pa koliko vam tih Anicica igrabekicamir je napisao/la:Nje ga dao Igor vec Mara Anicic,taj vam je stoper!champions1921 je napisao/la:Koliko kosta ovaj Anicic da suckamo sta do proljeca
Moja likusa, vidjet cemo u Subotu tko su pravi navijaci. U 17.00h najavljuju prolom oblaka a 19.00h susnjezicu plus bice prenos na AreniSport 1 HD. Sto se mene tice, neka dode raja samo koja voli Zelju, **** ti one koji dodu pa psuju igracima a ovi nisu ni na zagrijavenje istrcali kako treba. Ako bude normalna raja kao sinoc protiv Slavije bice mila majka. Moja prognoza, maksimum 4.000 gledalaca.likusa je napisao/la:E moj Boze mi se zalimo za 5 milja u Dolini,a ovih doslo 900 jos rodjendan kluba ! aBd u subotu jos bolji termin ispod 7 nista
I ja sam slicnog misljenja, mada bi mi draza bila nasa stalna musterija, Celik!amerosm je napisao/la:Nakon ispadanja komsija odbrana titule u kupu je veoma blizu, jer iskreno ne vidim ko bi nas bio u stanju izbaciti na dvije utakmice. Nadam se da cemo u 1/4 finalu biti miljenici srece i dobiti lakseg protivnika kako bi se igraci mogli malo vise koncentrisati na prvenstvo, no ja imam osjecaj da cemo igrati sa Zrinjskim.
Taman sam htio napisati sličan post, kad na sreću vidjeh da si ti napisao.amerosm je napisao/la:Nakon ispadanja komsija odbrana titule u kupu je veoma blizu, jer iskreno ne vidim ko bi nas bio u stanju izbaciti na dvije utakmice. Nadam se da cemo u 1/4 finalu biti miljenici srece i dobiti lakseg protivnika kako bi se igraci mogli malo vise koncentrisati na prvenstvo, no ja imam osjecaj da cemo igrati sa Zrinjskim.
Joj nemoj samo Celika. Valja opet slusati o sudijama, Osimu, koridama, cimburijade. Bolje da dobijemo ovaj Zrinjski i onda finale da odigramo s Sirokim za cijepanje kupa.UnKnownBA je napisao/la:I ja sam slicnog misljenja, mada bi mi draza bila nasa stalna musterija, Celik!amerosm je napisao/la:Nakon ispadanja komsija odbrana titule u kupu je veoma blizu, jer iskreno ne vidim ko bi nas bio u stanju izbaciti na dvije utakmice. Nadam se da cemo u 1/4 finalu biti miljenici srece i dobiti lakseg protivnika kako bi se igraci mogli malo vise koncentrisati na prvenstvo, no ja imam osjecaj da cemo igrati sa Zrinjskim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.