FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Ekonomista
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bez tog saznanja ne bismo mogli živjeti.Hvala ti što si nam produžio život.
DRUG NEBI TI PUNCA
evo sad ce derbi (bez podcjenjivanja Olimpica) al derbi se ceka, tako da bih ja najprije da prokomentarisem derbi, tj. hocu da kazem....
Ma lahko je pitarima kad igraju samo na jednom frontu
hahahah

Ma lahko je pitarima kad igraju samo na jednom frontu

hahahah

Ma olimpica lagano uzimamo i onda kao favoriti na hejsel dolazimo . Volim te Željo 

Brkica
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Protiv slavije smo pokazali da smo velika ekipa. To trebamo pokazat i protiv Olimpica koji zna biti neugodan ali ocekujem jednu ugodnu pobjedu od 2:0,evo vec mjesec dana ocekujem derbi i da hadisonom zagrmimo za dzildu i da se najezim po ko zna koji put na tu pjesmu.Naravno pored toga se nadam,da cemo pokazat koja je najveca ekipa u ovojdrzavi i gradu i da ce tako ostat iduci 100 godina.Prvi 5 godina dominacije je najteze 

svoj ti pos'o !
Večeras smo mogli uživati u jednom lijepom fudbalskom predavanju od strane naše legende, Ivice Osima.
Vidi se ko je gigant najveći i nije mi žao što sam proveo čitavu noć slušajući ga. Posebno što je i utakmica bila pravo predavanje
Vidi se ko je gigant najveći i nije mi žao što sam proveo čitavu noć slušajući ga. Posebno što je i utakmica bila pravo predavanje

Šta reci poslije pobjede protiv Slavije, rijeci su suvišne,mada uvijek može i mora bolje.. Pojedinacnu igru ne bih komentarisao,pobijedio je kolektiv.. sad protiv Olimpica bice teška tekma,ali mi više ne smijemo prosipati bodove na Grbavici,tako da ocekujem našu pobjedu..
Veceras sam također uživao u fudbalskom predavanju naše legende,gospodina Ivice Osima,pa tog čovjeka je milina slušati,svaka riječ mu je zlatna..
Veceras sam također uživao u fudbalskom predavanju naše legende,gospodina Ivice Osima,pa tog čovjeka je milina slušati,svaka riječ mu je zlatna..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
Jeli malo pola miliona za KvesuAmkar i Rostov žele Kvesića, defanzivac spreman za transfer
Dvadesetdvogodišnji Kvesić je svojim partijama privukao pažnju ruskih klubova Amkara i Rostova, koji će se boriti za njegovo dovođenje. Međutim, za igrača Plavih su zainteresovani i turski Akhisar i ukrajinski Metalurg.
Kvesić je u razgovoru za portal .....ba rekao da je i sam za mogući transfer saznao iz medija.
"Čitao sam u njihovim medijima o mogućem transferu. Trenutno nemam više informacija", kazao je Kvesić.
Ukoliko bi stigla zvanična ponuda iz Rusije, Kvesić kaže da je raspoložen za promjenu sredine.
"Ne bih imao ništa protiv da zaigram u Rusiji. Imaju jaku ligu i stabilne klubove. Volio bih se okušati tamo, ali se prvo treba dogovoriti sve sa Željezničarom. Na Grbavici su mi dali mnogo, tako da, ukoliko bih otišao, želio bih da Željezničar zaradi. Ja bih odlaskom u inozemstvo sigurno dodatno napredovao", izjavio je Kvesić.
Ruski mediji navode da bi Željezničar za Kvesića mogao dobiti oko pola miliona eura.

BUDI ŽELJO !!!
Navijacima je malo da ode za 2 mil e al realno to su odlicne pare za nase uslove.
Ko bi rekao, prije nešto više od godinu, Stana nam je igrao lijevog beka, to nam je bila najslabija pozicija u timu. Sad imamo lijevog beka za kojeg se otima fudbalska Evropa.
Kako god da ispadne, nadam se da ćemo dobro profitirat, a Kvesa otić u dobar klub. Uz to da će se nać dostojna zamjena.

Kako god da ispadne, nadam se da ćemo dobro profitirat, a Kvesa otić u dobar klub. Uz to da će se nać dostojna zamjena.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Ultras1921
- Kontakt:
Nije malo, odmah afirmisati Stanića na lijevom beku i u ovo doba iduće godine bićemo milioneri 

XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sredit ce babo 1 ,ne sikiraj seDevilS je napisao/la:XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika

Dobro ne kazem ja malo sale drug cemu odmah napadas u kost sto bi rekli..terabajt je napisao/la:Sredit ce babo 1 ,ne sikiraj seDevilS je napisao/la:XUltras1921 je napisao/la:Subota 19h protiv Olimika.

Kvesu ne pustati ispod 1 milion eura,nas najbolji bek poslije rata!
Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...
Željeznicar za život cijeli !
likusa je napisao/la:Raja jel vama cudno sto nismo nesta nabrijani na derbi,pitari vec 7 dana samo o derbiju,vrijedjaju Želju,Osima i sl ..to me nesto podsjeti na Celik i uvijek im vratimo gorom mjerom ...

Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 22 gosta.