http://www.thefirstrow.eu/watch/148666/ ... s-aik.html" onclick="window.open(this.href);return false;samocelik je napisao/la:Ako iamte link dajte da i ja pogledam naseg sudiju?
Kraj 1. poluvremena.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
http://www.thefirstrow.eu/watch/148666/ ... s-aik.html" onclick="window.open(this.href);return false;samocelik je napisao/la:Ako iamte link dajte da i ja pogledam naseg sudiju?
Pa i ne bi bas rekao valja trcat tempo je to u odnosu na nase pasnjake. Oni tamo za jedno poluvrijeme moraju istrcati koliko kod nas za jednu prosjecnu utakmicu.samocelik je napisao/la:Ma za nase sudije su UEFA utakmcie mala maca kad si predhodno sudio Premijer ligu BiH te lige entitetkse lige.![]()
![]()
e da mi je sad naci snimak nadrealista, gdje nele cita vijest o novom fudbalskom pravilu gdje publika ima pravo da svojim metodama ocjeni sudijuDooVe je napisao/la:Nisu izašli sa terena u pratnji specijalaca, tako da se može reći da je suđenje bilo vrlo dobro
[youtube][/youtube]jovanmaksimovic je napisao/la:e da mi je sad naci snimak nadrealista, gdje nele cita vijest o novom fudbalskom pravilu gdje publika ima pravo da svojim metodama ocjeni sudijuDooVe je napisao/la:Nisu izašli sa terena u pratnji specijalaca, tako da se može reći da je suđenje bilo vrlo dobro
Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
Koševo nije mogla napuniti utakmica BiH - Francuska, a da ga napuni derbi, smiješno.Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine
pa preko 20 000. sve ispod nije vrijedno spomena,dijele prvo mjesto trka za titulu treba da kosevo bude malo,jel problem po 10 milja dodje zbog svog kluba sa obe strane ako to nemaju o cemu pricamo?jovanmaksimovic je napisao/la:eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine![]()
tugo moja... na sta je spao derbi...
Nazalost,popularnost fudbala je pala svugdje u svijetu,pa i kod nas.jovanmaksimovic je napisao/la:eh sad se sjetim samo 1998. i onda dva derbije gdje je bilo barem 30000 po svakoj...Vamos je napisao/la:Mislis 37 000?ciza je napisao/la:posjete katastrofalne,ocajne,ako sad ne napunite kosevo na derbiju onda vam jedino barcelona i torabi mogu napunit tribine![]()
tugo moja... na sta je spao derbi...
Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najboljih derbija u zadnjih 10 godina.oba kluba su top.dijele prvu poziciju,atmosfera je nabrijana.i nazalost ja cu ga baksuz morati propustiti.Radim do 5,a nakon toga moram na vjencanje zeni mi se rodjo (e jest izabrao datum u PM),al eto nadam se da ce ga neko snimiti i postaviti na net.nime_tm87 je napisao/la:Ma ocekujem nekih 17-20 hiljada na stadionu ako Bog da...bice ovo pravi fudbalski spektakl...
Pokupite sve svatove i na stadion. Imamo savrsenih primjeraTMovac je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovo biti jedan od najboljih derbija u zadnjih 10 godina.oba kluba su top.dijele prvu poziciju,atmosfera je nabrijana.i nazalost ja cu ga baksuz morati propustiti.Radim do 5,a nakon toga moram na vjencanje zeni mi se rodjo (e jest izabrao datum u PM),al eto nadam se da ce ga neko snimiti i postaviti na net.nime_tm87 je napisao/la:Ma ocekujem nekih 17-20 hiljada na stadionu ako Bog da...bice ovo pravi fudbalski spektakl...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.