Zahvaljujem se na odgovoru koji je stvarno decidan i pravo stručan. Hvala Ti, ali bi bilo uputnije da nisi ni odgovarao...samo si zalud trošio svoje vrijeme i znanje

.
Sad ću pokušati da 'analiziram' tvoje odgovore i da u pojedinim pronađem 'šta je pisac htjeo kazati.
1. Ne znam što ti treba provokacija s pitanjem je li mi smeta malo SFK? Zašto bi mi smetalo? Tvrdiš da bi moralo malo da mi smeta, kao da kontaš da ću se 'zapaliti' zbog onog "S" jer bi to kao trebalo značiti 'Srpski' Fudbalski klub Borac!-
ako sam u pravu onda ti ne znaš šta znači SFK BORAC!?
Zvanično u sudskom registru "SFK Borac" je skračenica od
Sportsko Fudbalsko Preduzeće Borac.
Interesantno je da navodiš da se o SFK i FK Borac ne priča - zaboravljeno! Zanimljiv pristup. Čuj, ne priča se o tom!!!! Tabu tema, znači!
2. Za
Jagodića i
Stojnića OK, mada ni ti ne znaš odgovor ZAŠTO je smijenjen Vlado Jagodić. Stojnić je 'dijete' Borca, igrao beka, prošao sve selekcije i onda kao igrač ustupljen, zajedno s Tojagićem, BSK-u... Kao trener se dokazan u mladoj bh.reprezentaciji.
3. Odgovaraš mi, navodno, na pitanje o 'špic' igračima, neki si Borčevac, a ne znaš "onom" ni ime!? Pa hajde da ti ja kažem imena: klasični 'špicevi' u FK Borac su ispodprosječni
Marko Mazalica i Ognjen Damjanović (došao i z BSK-a), a obojica su rezerve i rijetko ulaze u igru - Mazalica nešto više, Damjanović skoro nikako.
Dejan Rašević (ne Rašović) je odavno otišao iz Borca, a koliko znam i
Slaviša Rikanović je otpušten iz Borca već početkom sezone!
Nemanja Bilbija, sin Milorada nekadašnjeg stopera i kapitena Borca, nije klasični 'špic' igrač ako imalo poznaješ fudbal. Nemanja je prednji vezni koji može igrati 'polu-špica' ili tzv "second-striker", ali i krilnog napadača.
Saša Kajkut je, kako si uspio zaključiti, takođe prednji vezni, povučeni napadač slično Bilbiji.
Ozren Perić je klasični špic, ali još nije definitivno član Borca, ali nadam se da će biti i da je zdrav, da nije povrijeđen, s obzirom da je (prije nekoliko godina) pokazao veliki potencijal igrajući za mladu "U-21" reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
4. Za Fišera si dovoljno rekao, samo ne reče što ga postaviše za direktora!?
Odgovor na pitanje pod 5. nije odgovor već kontra-pitanje, pa i konstatacija - a meni je dovoljno od tebe i toliko.
U svakom slučaju, zahvaljujem na trudu koji si uložio da mi odgovoriš na pitanja bez obzira što si i sam svjestan koja je suština tvog post-odgovora.
Pozdrav

[/quote]
Ako mogu ja da ti odg na ovo o SFK , ako ćeš iskreno i ja sam mislio da prvociraš i da misliš na Srpski Fudbalski klub Borac , i Borac se donedavno zvao SFP Borac (kako si i sam napsiao Sportsko fudbalsko preduzeće Borac ) a ne SKF, što se tiče Bilbije , momak je prednji vezni i napadač , obe pozicije igra dobro , ali je sada klasični napadač ... !!!
I još jedan stvar , vidim da mnogo znaš o Borcu i koliko sam skontao čovek si u srednjim godinama ,čim si bio na finalu 1974,a i koliko sam skontao po postovima do sada izgledasi izbegao iz bl(nažalost).I još jedna stvar po nekim postovima kad si se svadjao sa nama je izgledalo kao da imaš 18 god(bez uvrede ali si ostavljao takav dojam) , ali nema veze ...!!!

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "