Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
You know it's just a game when Liverpool is the leaderraul-zakon je napisao/la:Počeo ML sa Swansea City, tek 6. kolo, ali imam osjećaj za feeling da bi se ovo moglo duuugo igrati.
Raspored me nije nimalo mazio, te sam odmah u prvom kolu morao na noge Arsenalu. U drugom kolu Norwich u gostima, i taman kada pomislim da je Arsenal bio jedini jak na početku, otkrijem da u 3. kolu igram sa Chelsea, a u četvrtom sa Tottenham Hotspur.
U petom kolu opet nešto lakše, Upton Park i West Ham.
Od pojačanja doveo samo dvojicu, zbog lošeg fin. stanja:
Endo(Japan)
Asamoah Gyan(Ghana)
Igram na superstar.
Rezultati:
Arsenal 2-2 Swansea(gubio 2-0)
Norwich 1-1 Swansea![]()
Swansea 1-1 Chelsea
Swansea 3-2 Tottenham
West Ham 1-4 Swansea
P: 5; W: 2; D: 3; L; 0
Trenutno 4. na tabeli(prvi Liverpool)
uvijek kasno izađu linkovi za ps2, treba čekat barem 5-6 dana, barem je tako bilo za 2011 i 2012.Android je napisao/la:Izasao je,potvrdio KONAMI
ako netko ima linkove nek postavi
Aston Vila, QPR ...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
Swansea brate, nećeš se pokajati sigurno...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
vidi cu sta cu uzetraul-zakon je napisao/la:Swansea brate, nećeš se pokajati sigurno...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML![]()
Nego kad sam već ovdje, da spomenem i jedan bug koji sam našao na PESEdit 1.01 patchu.
Kada igram sa Arsenalom domaću utakmicu, dolje mi piše Emirates Stadium, a reklame od stadiona Dragao(Benfica).
Je li to samo kod mene tako, ili nas ima još?
Nije ti to greska ako koristis PesEdit Patch, tako ti je bilo i na PES 12 sa njihovim patchomraul-zakon je napisao/la:arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
Kada igram sa Arsenalom domaću utakmicu, dolje mi piše Emirates Stadium, a reklame od stadiona Dragao(Benfica).
Je li to samo kod mene tako, ili nas ima još?
kakav je sviju ti?azTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
Nisam ga igrao, al pretpostavlam da je isti ko i svake godinepinki je napisao/la:kakav je sviju ti?azTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
posalji linkove na ppazTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.