Aston Vila, QPR ...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- adas_barca
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
- raul-zakon
- Kontakt:
Swansea brate, nećeš se pokajati sigurno...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
Nego kad sam već ovdje, da spomenem i jedan bug koji sam našao na PESEdit 1.01 patchu.
Kada igram sa Arsenalom domaću utakmicu, dolje mi piše Emirates Stadium, a reklame od stadiona Dragao(Benfica).
Je li to samo kod mene tako, ili nas ima još?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
vidi cu sta cu uzetraul-zakon je napisao/la:Swansea brate, nećeš se pokajati sigurno...arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML![]()
Nego kad sam već ovdje, da spomenem i jedan bug koji sam našao na PESEdit 1.01 patchu.
Kada igram sa Arsenalom domaću utakmicu, dolje mi piše Emirates Stadium, a reklame od stadiona Dragao(Benfica).
a kod mene je patch smoke,sa njim sam prezadovoljan imao ga na 12 sad i na 13
Nije ti to greska ako koristis PesEdit Patch, tako ti je bilo i na PES 12 sa njihovim patchomraul-zakon je napisao/la:arelinho je napisao/la:hajde nek neko predlozi neki osrednji tim za ML
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Evo ja se vratio opet na PES nakon kraćeg "izleta" na FIFA-i.
I jednostavno moram da napišem nešto na temu "PES vs FIFA".
Dakle, po meni, KONAMI je opet nadmašio svoje kolege sa EA Sportsa što se tiče grafike i gameplaya, a to je ipak ono najvažnije kod fudbalskih igara. Ljudi moji ja ne bih onu fifu mogao igram ni sat vremena, toliko mi je užasan gameplay.
Eh sad, evidentno je da su ljudi sa EA Sportsa mnogo bolje uradili Manager i Player mode od KONAMI-jevaca, ali kako god okrenem meni je najvažniji gameplay odnosno grafika.
I jednostavno moram da napišem nešto na temu "PES vs FIFA".
Dakle, po meni, KONAMI je opet nadmašio svoje kolege sa EA Sportsa što se tiče grafike i gameplaya, a to je ipak ono najvažnije kod fudbalskih igara. Ljudi moji ja ne bih onu fifu mogao igram ni sat vremena, toliko mi je užasan gameplay.
Eh sad, evidentno je da su ljudi sa EA Sportsa mnogo bolje uradili Manager i Player mode od KONAMI-jevaca, ali kako god okrenem meni je najvažniji gameplay odnosno grafika.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
kakav je sviju ti?azTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
- Ultras1921
- Kontakt:
Nisam ga igrao, al pretpostavlam da je isti ko i svake godinepinki je napisao/la:kakav je sviju ti?azTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
posalji linkove na ppazTer je napisao/la:izašao je pes 2013 za plejstejšn 2. ne znam da li je dopuštena piraterija, tako da ako neko želi linkove, nek traži preko privatne poruke. igra je na 6 različitih hostera.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
nisam ni ja još igrao, ali mislim da se nema tu šta puno promijenit. pretpostavljam da je gameplay 99% isti, samo što su ubačeni transferi.
Igram ja odmah skinuo sprzio i ubacio u plejku
Usminkan jos malo , ove godine su se stvarno potrudili sto se tice transfera koliko sam na brzinu upratio sve je tu osim ovih par u zadnji cas , modric real i hulk zenit sve ostalo je tu , van persi , kagawa i ostalo , ah pes ko pes ja sam ga vazda igrao na ps2 i igracu , lagano master ligu sa juvetom ili bayernom i idemo , pravi uzitak igranja pes.a je na plejci , kakvi kompovi neki glupi dzojstici na brojeve ili tastatura , ps2 je zakon vazda bio i ostace jos sa rajom multitapa gdje ces bolje od toga 
kojim programom si pržio, koja brzina i to? podavno sam to radio, a mrsko mi sad tražit tutoriale.
Ja sam poceo ML sa WBA i moj cilj je uvijek dovođenje mladih igraca i da ih ja razvijem a najvise dovodim sa prostora Ex-yu,pa tako sam sad doveo Corluku morao sam ucvrstiti desni bek,u sredinu sam doveo Alispahica,i doveo sam svoje dvije velike nade A.Halilovica i M.Stevanovica u prvom kolu sam dobio QPR Miro je zabio,ono sto ocekujem je da izborim Ligu sampiona...
Moze li mi neko pomoci oko instalacije patcha. Ovaj sam skinuo http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... !-13-10-12" onclick="window.open(this.href);return false; ali kad ga instaliram uopste nece da udje u igricu i ne izbacuje mi nikakv eror nista, jednotavno nece da udje u igricu, dok prije instalacije patcha ulazi u igricu bez ikakvih problema. Iko zna u cemu je problem?
Mozel na pp torent link za pes 13,pliz,hitno..
kontam uzet PS2 dzojstike - orginalne naravno, i prikljuciti na komp, e sad me zanima kakav mi prikljucak treba vjerovatno usb, i gdje se ima uzet, i dali ima velike razlike izmedzu pes13 na ps3 i PCu (na HIGH i max rezolucija monitor 23inca)
FC BAYERN je napisao/la:kontam uzet PS2 dzojstike - orginalne naravno, i prikljuciti na komp, e sad me zanima kakav mi prikljucak treba vjerovatno usb, i gdje se ima uzet, i dali ima velike razlike izmedzu pes13 na ps3 i PCu (na HIGH i max rezolucija monitor 23inca)
Ovo ti treba za priključit se, ja sam npr. uzeo to preko E - baya, nekih 4, 5 dolara..
A igrao sam i na PS i na PC - u, po meni nema neke velike razlike.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- 10DelPiero
- Kontakt:
Igrao sam i ja doduse starije verzije PES-a i moram reci da mi bolje to izgleda na PS-u.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel' neko primjeti da je skoro pa nemoguce dobiti utakmicu na simulaciji u ML, za razliku PES 12 gdje je to bilo mnogo realnije, ja igram s Dortmundom i neda mi se igrat bas svaku utakmicu, pa reko da probam simulaciju...nisu mogli dobit ni Union Berlina ni Augsburga, i to oba poraza sto je krajnje nerealno, i u jos nekoliko navrata sam probao simulirat tekme al skoro uvijek zavrsi porazom 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Neutralan88
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:Jel' neko primjeti da je skoro pa nemoguce dobiti utakmicu na simulaciji u ML, za razliku PES 12 gdje je to bilo mnogo realnije, ja igram s Dortmundom i neda mi se igrat bas svaku utakmicu, pa reko da probam simulaciju...nisu mogli dobit ni Union Berlina ni Augsburga, i to oba poraza sto je krajnje nerealno, i u jos nekoliko navrata sam probao simulirat tekme al skoro uvijek zavrsi porazom
nije tacno
ja simuliram svaku utakmicu protiv lošeg protivnika mrsko mi igrat (pobjedim, remi ili izgubim)
tako da igram samo top utakmice sa boljim ekipama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.