Igrač br. 6
- NoName
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Baš su krasni ovi iz Krasnodara. Da nije taj grad negdje blizu Černobila? 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma nije bola do toga, imaju kvalitetnu kameru 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NoName
- Kontakt:
Ima se, može sezizu1991 je napisao/la:Ma nije bola do toga, imaju kvalitetnu kameru
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Ovaj lik skroz desno isti Zec, samo Zec u max izdanju 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Istice mu ugovor, a posto on ne zeli da produzi isti logicno je da ce ga staviti na klupu kao nagradu za saradnju.Alfa_Muzijak je napisao/la:Vranjes klupa, pa zar nije prva postava?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kad mu istice?BIHfan je napisao/la:Istice mu ugovor, a posto on ne zeli da produzi isti logicno je da ce ga staviti na klupu kao nagradu za saradnju.Alfa_Muzijak je napisao/la:Vranjes klupa, pa zar nije prva postava?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Stvarno sam mislio da mu istice ove sezone. Al istice 30.06.2014. Svejedno odbio je produzenje pa je vjerovatno to razlog sto sjedi na klupi.Cartman je napisao/la:Kad mu istice?BIHfan je napisao/la:Istice mu ugovor, a posto on ne zeli da produzi isti logicno je da ce ga staviti na klupu kao nagradu za saradnju.Alfa_Muzijak je napisao/la:Vranjes klupa, pa zar nije prva postava?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
dali je ova slika fotosopirana ili se on sam sprda oko tog "transfera"?
Odlično, još jedan igrač iz udarnih 11 koji ne igra u svom klubu.BIHfan je napisao/la:Stvarno sam mislio da mu istice ove sezone. Al istice 30.06.2014. Svejedno odbio je produzenje pa je vjerovatno to razlog sto sjedi na klupi.Cartman je napisao/la:Kad mu istice?BIHfan je napisao/la: Istice mu ugovor, a posto on ne zeli da produzi isti logicno je da ce ga staviti na klupu kao nagradu za saradnju.
A fakat vecina standardnih reprezentativaca iz repke BIH zaglave na klupi u Ruskim klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Davno je Rahimić opisao Ruse kao gazde koji ako si pošten i borben dat će ti i pare i povlastice i sve što je u njegovim mogućnostima,a ako fušeriš svjedno mu je i s pištoljem pod bradu(tvoju naravno) pregovarati o uvjetima raskida ugovora 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Meni je pozitivna stvar sto ogi ima samopouzdanja i da nece da potpise ugovor ne znam sta je razlog tome mora da je neki drugi kontakt ali opet na stranu to ako se ne ostvari bit ce u velikim problemima. Ali ok ima 22 godine igra u osrednjem klubu u rusiji meni to nije lose ali eto ocito da ogi ima zelju za necime vecim a sad da li je moze ostvariti vidjet cemo vec ove zime 
PA nije on ko Štilić slobodan igrač kao trazi ga MEnhengledbah ovo ono na kraju zavrsi u Karpatima..Ognjen sigurno ima neki plan zbog cega je tako i samouvjeren i sigurno da vrijedi...neko ce ga uzeti iz Lige 5etice,ne sumnjam u to,najviše bih volio da ode u Bundes ligu..
volio bi da ode iz rusije pa barem u hoffenheim ili freiburg.
Do kada Vranjes ima ugovor ? Do kraja ove polusezone ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
do 30.6.2014.kimbo je napisao/la:Do kada Vranjes ima ugovor ? Do kraja ove polusezone ?
Jel igra danas? Tekma kupa!
Danas Krasnodor igra protiv Dinama Moskve.Nema Vranjesa ni na klupi,a bgm ni Misketa 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Ogi Daca Vranjes
vor 23 Stunden in der Nähe von Adygeisk via Handy
Dusmani hoce da me uniste i da me prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni to ne znaju!!!!!
Ogi preko FB-a
.
vor 23 Stunden in der Nähe von Adygeisk via Handy
Dusmani hoce da me uniste i da me prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni to ne znaju!!!!!
Ogi preko FB-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.