bot-lopatabot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
bot-lopatabot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
Ito ona za snijegrob do bagro je napisao/la:bot-lopatabot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
rob do bagro je napisao/la:bot-lopatabot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
fali ti jos samo koja daskabot je napisao/la:supic-krampa
murat-krampa
pjana-krampa
spaha-krampa
jaha-krampa
sajo-krampa
miske-krampa
dzeko-krampa
ibis-krampa
A mogli smo vrlo lako imati srece pa im u prvih desetak minuta zabiti 3 gola, sansi je bilo i to kakvihvolim_ciglu je napisao/la:Treba otvoriti drugi forum za ove sto vole da mrze, sto su zatvoreni, sto ogovaraju druge i sve one lose osobine sto je Mesa naveo. Stvarno, dokle vise. Nije Ciro ratni zlocinac da ga ne volite toliko, i dosta toliko pljuvanja po nasim igracima. Neki jesu lose odigrali, Supic je je bio kriv, ali ko nas je spasio protiv Turske? Da nije njega i Salihovica, Turska bi bila u barazu.
Drugo, tekma je bila revijalna, mi krenuli potpuno orvoreno i napadacki, bas za raju. Nismo imali srece, a i Vedo ima neki mentalni block, krene razmisljati previse, pa profula (ali bice bolje), ali mi smo prvo poluvrijeme igrali odlicno (kad imamo loptu i spanskoj polovini). Zar stvarno mislite da bi igrali onako otvoreno da nam je trebao rezultat protiv spanije?
Igrali smo za raju, izgubili od najbolje svjetske ekipe, i nije nam sreca bila naklonjena. U odbrani je naravno propuh, sto nije neka vijest, ali i nije nam ni odbrana onako losa kao sto je bila taj dan. Uostalom, Ciro je mozda probavao novu taktiku, "nema odbrane, svi u napad!"
Pa kad smo gubili 0:5, BP grmi BOSNA, BOSNA; da li bi vi papci zvizdali tada nama?
bot je napisao/la:to su krampecalcio je napisao/la:A mogli smo vrlo lako imati srece pa im u prvih desetak minuta zabiti 3 gola, sansi je bilo i to kakvihvolim_ciglu je napisao/la:Treba otvoriti drugi forum za ove sto vole da mrze, sto su zatvoreni, sto ogovaraju druge i sve one lose osobine sto je Mesa naveo. Stvarno, dokle vise. Nije Ciro ratni zlocinac da ga ne volite toliko, i dosta toliko pljuvanja po nasim igracima. Neki jesu lose odigrali, Supic je je bio kriv, ali ko nas je spasio protiv Turske? Da nije njega i Salihovica, Turska bi bila u barazu.
Drugo, tekma je bila revijalna, mi krenuli potpuno orvoreno i napadacki, bas za raju. Nismo imali srece, a i Vedo ima neki mentalni block, krene razmisljati previse, pa profula (ali bice bolje), ali mi smo prvo poluvrijeme igrali odlicno (kad imamo loptu i spanskoj polovini). Zar stvarno mislite da bi igrali onako otvoreno da nam je trebao rezultat protiv spanije?
Igrali smo za raju, izgubili od najbolje svjetske ekipe, i nije nam sreca bila naklonjena. U odbrani je naravno propuh, sto nije neka vijest, ali i nije nam ni odbrana onako losa kao sto je bila taj dan. Uostalom, Ciro je mozda probavao novu taktiku, "nema odbrane, svi u napad!"
Pa kad smo gubili 0:5, BP grmi BOSNA, BOSNA; da li bi vi papci zvizdali tada nama?![]()
*ebi ga to je bilo kockarska taktika, za raju i navijace. Moglo je upaliti, ali nije. Idemo dalje, u barazu cemo igrati potpuno drukcije, ne sekirajte se
nismo mi krampe...mi smo lopate bolanbot je napisao/la:ali mi smo krampe a oni su metamrfozovane krampejocker123 je napisao/la:Ne znam je li ovdje negdje napisano ali Španci su nama uspjeli da uvale 2 gola za dvije minute,a mi smo njima za jednu minutu 2 gola..Statisticki smo nekako bolji![]()
![]()
![]()
ma brate kakva krampa...ašovbot je napisao/la:ali mi smo krampe a oni su metamrfozovane krampejocker123 je napisao/la:Ne znam je li ovdje negdje napisano ali Španci su nama uspjeli da uvale 2 gola za dvije minute,a mi smo njima za jednu minutu 2 gola..Statisticki smo nekako bolji![]()
![]()
![]()
to si lopato vec posto na Chat-u ako nisi znao...zaboravljas bolan,to ti je sve sto puno kopasbot je napisao/la:Tinejdžer Daniel D. hitnu je pomoć nazvao kako bi prijavio da je pronašao oca u krevetu sa zabodenim krampom u glavi u poljskom mjestu Rawa Mazowiecka.
Kada su pristigli u kuću, doktori su bili šokirani onim što su vidjeli. Otac, 50-godišnji Krzysztof D. uprkos teškoj povredi bio je pri svijesti, a kramp mu je u glavi bio zabijen dvadesetak centimetara. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je operisan, a trenutno se nalazi u umjetnoj komi. "Tokom 15 godina rada još nisam vidjela ništa slično", rekla je dr. Aneta Neskoromna-Jędrzejczak koja je primila unesrećenika.
Šta se dogodilo nesretnom muškarcu još je nejasno, a sumnja zbog hladnoće u glasu kada je kontaktirao hitnu pomoć pada na sina. U prilog mu ne ide ni činjenica da je kuća u kojoj živi sa ocem udaljena od ostatka naselja tako da niko nije ništa vidio ni čuo. Istraga je još u toku, saopštila je policija.
zato bot ima dobru krampu i jednu veliku Villu u gluhoj bukovicicalcio je napisao/la:bez dobre krampe nemozes sagraditi kucu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.