Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

GangnamStyle
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la GangnamStyle » 28 okt 2012, 21:11

Rickyy je napisao/la:Sta reci? :/
Sudije na levelu :lol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 okt 2012, 00:25

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 okt 2012, 01:36

Juventusu opet sudije navukle pobjedu,eh da je tako moglo i protiv Nordsjaellanda bilo bi dobro...;D)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 okt 2012, 09:31

Ocjene za jučerašnju pobjedu protiv Catanie ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 29 okt 2012, 10:35

Dvije zaista ocigledne greske sudija. Ali sta je tu je. Fudbal je takav. Necu vas napadati jer znam kako je kada moj Zeljo pobijedi u utakmici gdje je postojalo par sumnjivih situacija. Sudija MORA biti kaznjen. Ja se samo nadam da se ovako nesto nece desiti protiv Intera, a ako se desi neka bude u nasu korist :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 okt 2012, 10:43

Juventus je sig najjaci klub serie a i titula nece doci u pitanje,al ovakve greske sudija moraju prestati kako ja ne znam. A nije ovo slucaj samo sa juventusom,svako kolo bude 3-4 velike greske u svakoj ligi fifa treba da ovo razmatra.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 okt 2012, 10:50

Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 okt 2012, 18:57

http://www.tuttonapoli.net/?action=read ... zia=121019" onclick="window.open(this.href);return false;

eto, pa nek se opet priča kako se nas najviše favorizuje ...
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 okt 2012, 19:12

Montella: "Milan's goal in offside. Lazio's goal disallowed. Fiorentina's 1st goal should've been disallowed.Chievo should have had a penalty. And what is everybody talking about? Catania's goal disallowed and Juve"
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 okt 2012, 19:48

jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,, :geek:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 okt 2012, 19:57

adointer je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,, :geek:
Eto ti znas sta bi se desilo, mozda bi bas Bologna okrenula isto kao i Juventus. Ti samo mozes pretpostaviti da bi tako bilo.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 29 okt 2012, 21:12

adointer je napisao/la:
Nisam siguran da li troluješ ili to iz tebe hejt izbija ... čuj juve bi gubio i ne bi izjednačio hahahaha aman zaman plače mi se :lol:

Pa da je makar bila 80-a minuta, već prvo poluvrijeme ... i frajer svejedno zna da bi Catania dobila 1:0 :lol:

I de pogledaj opet onu tabelu sudijskih grešaka ove sezone što sam postavio ... nije pro-juve sajt objavio već sajt jednog od naših najvećih rivala.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 29 okt 2012, 22:32

NOGOMETAŠI Intera nastavljaju sa kvalitetnim partijama u Serie A, a ovoga vikenda svladali su u Bologni istoimenog domaćina s 3:1, čime su privremeno preuzeli vodstvo na prvenstvenoj ljestvici.

slika

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 okt 2012, 22:45

pisem po onom sto je bilo a ne sto je moglo bit,,ljudi su dali cist gol a vi niste mogli drugacije nego iz ofsajda,,sta je tu tesko skontat?juventus zadnje 3 utakmice jedva kraj s krajem,,

i ponavljam,nadji mi ijednu utakmicu u kojoj vass je sudija zeznuo da ste izgubili ili izjednacili,,nemoj ti meni juve vodi 3-1 i sudija im ne svira penal,jbo to,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 okt 2012, 23:07

adointer je napisao/la:pisem po onom sto je bilo a ne sto je moglo bit,,ljudi su dali cist gol a vi niste mogli drugacije nego iz ofsajda,,sta je tu tesko skontat?juventus zadnje 3 utakmice jedva kraj s krajem,,

i ponavljam,nadji mi ijednu utakmicu u kojoj vass je sudija zeznuo da ste izgubili ili izjednacili,,nemoj ti meni juve vodi 3-1 i sudija im ne svira penal,jbo to,,,
Bezveze ti je prica, sudije su katastrofalne i sam znas. Dosta mi je vise o tome ista pisati jer svaka diskusija na tu temu je glupa i svaka vodi ka istom s****.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 29 okt 2012, 23:23

sto se mene tice :arrow:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 30 okt 2012, 00:04

adointer je napisao/la:
Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom.. :?

Kad vec toliko znas pa de podijeli sa rajom...da dignu veliku lovu na kladionici..

PS. Ja cijeli zivot kont'o da se utakmica igra 90'+...koji zajeb..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 30 okt 2012, 00:47

slika

Rickyy
Kontakt:

Post Postao/la Rickyy » 30 okt 2012, 01:52

Juventinisimo je napisao/la:
adointer je napisao/la:
Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom.. :?

Kad vec toliko znas pa de podijeli sa rajom...da dignu veliku lovu na kladionici..

PS. Ja cijeli zivot kont'o da se utakmica igra 90'+...koji zajeb..
jos malo pa opet Seria B :/

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 30 okt 2012, 02:09

Rickyy je napisao/la:jos malo pa opet Seria B :/
To samo može reći navijač intera koji se potajno nada i sanja o novoj tituli koju će inter "dobit" kako drugačije nego za zelenim stolom. :roll:

4ZA JUVE
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.