Sudije na leveluRickyy je napisao/la:Sta reci? :/

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sudije na leveluRickyy je napisao/la:Sta reci? :/

em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..

Eto ti znas sta bi se desilo, mozda bi bas Bologna okrenula isto kao i Juventus. Ti samo mozes pretpostaviti da bi tako bilo.adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
Nisam siguran da li troluješ ili to iz tebe hejt izbija ... čuj juve bi gubio i ne bi izjednačio hahahaha aman zaman plače mi seadointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..

Bezveze ti je prica, sudije su katastrofalne i sam znas. Dosta mi je vise o tome ista pisati jer svaka diskusija na tu temu je glupa i svaka vodi ka istom s****.adointer je napisao/la:pisem po onom sto je bilo a ne sto je moglo bit,,ljudi su dali cist gol a vi niste mogli drugacije nego iz ofsajda,,sta je tu tesko skontat?juventus zadnje 3 utakmice jedva kraj s krajem,,
i ponavljam,nadji mi ijednu utakmicu u kojoj vass je sudija zeznuo da ste izgubili ili izjednacili,,nemoj ti meni juve vodi 3-1 i sudija im ne svira penal,jbo to,,,

Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom..adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..

jos malo pa opet Seria B :/Juventinisimo je napisao/la:Drago mi je da imamo i vidovnjaka ovdje...i sto je najvaznije da je iz "najpostenijeg" kluba planete Sintera tima koji ne samo da spijunira protivnike nego cak i svoje igrace..Tim koji vise ima titula za zelenim STOLOM nego zelenim terenom..adointer je napisao/la:em ni nalik,em bi ostalo 2-1 za inter dok bi juve gubio 1-0 i ne bi izjednacio jer su dali gol iz ofsajda,em se nikad ne desi sudijska greska koja bi ukopala juventus,,bar ove sezone ne,,jasko_juve je napisao/la:Inter dade gol iz ofsajda, Milan dade gol iz ofsajda a nesto se toliko dize prasina na nas..samo iskulirajte..sudije su ljudi, svi grijese jbg..
Kad vec toliko znas pa de podijeli sa rajom...da dignu veliku lovu na kladionici..
PS. Ja cijeli zivot kont'o da se utakmica igra 90'+...koji zajeb..
To samo može reći navijač intera koji se potajno nada i sanja o novoj tituli koju će inter "dobit" kako drugačije nego za zelenim stolom.Rickyy je napisao/la:jos malo pa opet Seria B :/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.