FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: FK Partizan
Ja brišem postove koji nemaju veze sa sportom.
Na ovoj temi možete diskutovati o FK Partizan. Ne možete diskutovati o navijačima i onima koji se tako žele nazivati.
Na ovoj temi možete diskutovati o FK Partizan. Ne možete diskutovati o navijačima i onima koji se tako žele nazivati.
$ ? " право.. 
" % $ (" " % у & $ ' $ $)...
Опет / ? ' ' за % " $,а & % " " ' % $ " $... ? & се & " " су ? заставу ",& се ',то су $ "....
" % $ (" " % у & $ ' $ $)...
Опет / ? ' ' за % " $,а & % " " ' % $ " $... ? & се & " " су ? заставу ",& се ',то су $ "....
admin je napisao/la:Ja brišem postove koji nemaju veze sa sportom.
Partizan je jadan klub. Nema veze sa navijacima, sportom ali ima sa FK partizan. Znaci, nema brisanja?
Ajde nam obrazlozi svoju teoriju.Konkretno sto je jadan?
Samson ne vidim razlog zbog koga vređaš FK Partizan....Al zaista... Tim pre što sam kažeš da pod tim ne misliš na navijačku priču i ostalo... Imaš pravo reći naravno da je nešto jadno,ali to mora biti zasnovano na argumentima....
Partizanu sledi kup utakmica sa Borcem iz Čačka.Nimalo naivan rival koji u PLS igra sasvim dopadljivo, želja im je da se vrate u JSL,sasvim sigurno sa ogromnom motivisanošću ulaze u duel,željni čuda.... S druge strane, Vermezović je najavio da će šansu dati momcima koji manje igraju ove jeseni.... očekujem sigurnu pobedu i prolaz dalje....
Partizanu sledi kup utakmica sa Borcem iz Čačka.Nimalo naivan rival koji u PLS igra sasvim dopadljivo, želja im je da se vrate u JSL,sasvim sigurno sa ogromnom motivisanošću ulaze u duel,željni čuda.... S druge strane, Vermezović je najavio da će šansu dati momcima koji manje igraju ove jeseni.... očekujem sigurnu pobedu i prolaz dalje....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
-
samoradnik
- Kontakt:
Grobari hoće li biti prenosa današnje utakmice??? I na kom kanalu?
Arena1
- " $ & ' $ " ? " " ?,? " $ " " попут "," $ %...
Juće Dinamo, danas Partizan....ko je slijedeči. Da nije možda Maribor, koji igra u 19:00 
Đuriću i Vermezoviću idioti jedni marš iz Partizana.....
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Za ovo danas se nema sta napisati,prvo oduzeti dresove,pa onda jedno 70% minimum od godisnje plate.Pa neka onda igraju sa sicom sto ostane po BG kaficima i splavovima.Stidite se "rezervisti"
Igra li Aksentijević u Viteseu?
braoolyo
Ne igra.. Razlog je pre svega zato što trener Vitessea ima poverenje u domaće snage,a one su mu itekako lepih stvari ove jeseni donele,Vitesse je treće na tabeli,stoga nema potrebu da menja išta.Naravno naglasio je nekoliko puta da je Nikola budućnost Vitessea i da će sasvim sigurno dobiti šansu u nastavku sezone..
Što se tiče kup duela sa Borcem iz Čačka,desilo se što se desilo,suštinski evidentno je da su promene potrebne,što je moguće pre,ovako ne ide,Partizan sebi ne sme dopuštati da poseta rapidno pada, da uprkos rezultatim niko nema poverenje ne u momke,već u rukovodstvo kluba.... to je ono što brine....
Ne igra.. Razlog je pre svega zato što trener Vitessea ima poverenje u domaće snage,a one su mu itekako lepih stvari ove jeseni donele,Vitesse je treće na tabeli,stoga nema potrebu da menja išta.Naravno naglasio je nekoliko puta da je Nikola budućnost Vitessea i da će sasvim sigurno dobiti šansu u nastavku sezone..
Što se tiče kup duela sa Borcem iz Čačka,desilo se što se desilo,suštinski evidentno je da su promene potrebne,što je moguće pre,ovako ne ide,Partizan sebi ne sme dopuštati da poseta rapidno pada, da uprkos rezultatim niko nema poverenje ne u momke,već u rukovodstvo kluba.... to je ono što brine....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Odlicna fudbalska predstava danas ili veceras na JNA,uzmite tu vremensku odrednicu kako god.Veceras su se sastale dve ekipe koje su igrale za prolaz,koje su zelele taj prolaz u narednu rundu.
Govoriti o losoj igri Partizana a pri tome ne spomenuti odlicnu,sjajnu igru Borca je malo glupo,jer upravo je Partizan tako izgledao iz sjajne takticke igre Njegusa koji se posalio sa Vermezovicem i sasvim zasluzeno veceras ima tu cast da slavi prolaz u narednu rundu.Na papiru iznenadjenje veliko,ali govoreci o igri sasvim zasluzeno.
Partizan jeste odigrao losu partiju.Rezervisti osim Askovskog nicim nisu dokazali da zasluzuju da igraju,a narocito Zubya,Volkov i Pauljevic.To su tri igraca koja su me veceras najvise razocarala,lepu analizu ostavi **** koji Zubyu i Pauljevica opisuje kao igrace koji su delovali kao da su na nagradnoj igri dobili priliku da nastupaju za Partizan veceras.Pokusalo se u nastavku to ispraviti sa Mitrovicem i Ninkovic ali izuzev odredjene ali ne i prevelike doze agresivnosti to nista nije donelo osim bezuspesnih pokusaja centarsuteva od strane Ninkovica za Mitrovica.
Odbrana je bila tragicna,Borac se u par navrata ponasao kao da ne zeli da da gol,ona prilika Mugose je prilika kakva ce njemu da se ponudi jednom u karijeri.
Ali indijanac je tek dao priliku naucnicima da istrazuju sta je sporije on ili puz sa invaliditetom.
Takodje ona prilika pred kraj kada je Zocevic trebao sam to da zavrsava ali on odlucuje da uposli saigraca na desnoj strani koji to promasuje.Raskovic se sprdao sa Stankovicem,nekoliko puta ga je bukvalno namagarcio do krajnjih granica,Sretenovic je delovao malo ozbiljnije ali je kiksao par puta tesko.Opet i Petrovicu ide veliki deo krivice za drugi gol,treca losa procena u tri zadnje utakmice,ispostavlja se polako tacnim ono sto sam govorio,ma koliko god ga dizali navijaci Partizana.A ovo je onaj urodjeni golmanski instikt koji se tesko menja treningom,na zalost ide u negativnom pravcu.Imao je kod 1:2 jos jedan poprilican kiks kada je neko simulirao penal,mislim Jeremic,a da je bio malo pametniji Petrovic bi tako zaplivao u prazno da ga jos ne bi nasli medju reklamama.
Borac je rekoh na pocetku odigrao fenomenalnu utakmicu,takticki vrlo zrelu,jedna izuzetno kvalitetna odbrana,grubo bi bilo reci bunker,jer je bilo izleta na centar vrlo cesto.Ali je to iz odbrane bila transformacija u napad koju sam retko vidjao u JSL.Na celu sa odlicnim Maslacem i Rochom u odbrani te sa vrlo pokretljivim Raskovicem u napadu,i sigurnim Petricem na golu Borac je iako je lopta bila vecinom kod Partizana "svirao note" po kojima ce ova utakmica da ide i smatram da bi bio greh da nisu prosli.Gledam malopre statistiku meca i vidim fascinantne brojke na strani Partizana,a zapravo ko god je bio na tribinama video je da je to daleko od pravog odnosa na terenu.Mislim jeste Partizan imao tih cini mi se 9 suteva u okvir gola,jeste imao i 19 ukupno,jeste imao i 59% posed lopte ali je to sve bilo mlako.Pa mislim od tih 9 suteva samo je jedan zabrinuo Petrica,onaj kada je Jojic sutirao sa 14-15 metara ali skoro po sredini gola.Ne racunam gol jer taj ga sut nije mogao zabrinuti posto nije ni pogledom mogao da isprati tu loptu,sjajan sut Askovskog je to bio.
Ostalo sve je bio lagan plen,Mitrovic tri suta u okvir od kojih se svaki hvatao jednom rukom ali sa vrlo efektnim paradama za fotoreportere oko terena.
Na zalost vrlo mali broj gledalaca za jednu od boljih utakmica na JNA u okviru domacih takmicenja ove sezone.Dinamicna igra,ostali smo uskraceni za jedan bolji Partizan,ali za popuniti jedno predvecerje radnog dana,itekako dobar fudbalski mec.Borac zasluzeno ide dalje,a na Vermezovicu i kompaniji je da izanaliziraju ovaj mec koji ih je kostao vrlo ranog ispadanja kome se niko nije nadao.
Govoriti o losoj igri Partizana a pri tome ne spomenuti odlicnu,sjajnu igru Borca je malo glupo,jer upravo je Partizan tako izgledao iz sjajne takticke igre Njegusa koji se posalio sa Vermezovicem i sasvim zasluzeno veceras ima tu cast da slavi prolaz u narednu rundu.Na papiru iznenadjenje veliko,ali govoreci o igri sasvim zasluzeno.
Partizan jeste odigrao losu partiju.Rezervisti osim Askovskog nicim nisu dokazali da zasluzuju da igraju,a narocito Zubya,Volkov i Pauljevic.To su tri igraca koja su me veceras najvise razocarala,lepu analizu ostavi **** koji Zubyu i Pauljevica opisuje kao igrace koji su delovali kao da su na nagradnoj igri dobili priliku da nastupaju za Partizan veceras.Pokusalo se u nastavku to ispraviti sa Mitrovicem i Ninkovic ali izuzev odredjene ali ne i prevelike doze agresivnosti to nista nije donelo osim bezuspesnih pokusaja centarsuteva od strane Ninkovica za Mitrovica.
Odbrana je bila tragicna,Borac se u par navrata ponasao kao da ne zeli da da gol,ona prilika Mugose je prilika kakva ce njemu da se ponudi jednom u karijeri.
Borac je rekoh na pocetku odigrao fenomenalnu utakmicu,takticki vrlo zrelu,jedna izuzetno kvalitetna odbrana,grubo bi bilo reci bunker,jer je bilo izleta na centar vrlo cesto.Ali je to iz odbrane bila transformacija u napad koju sam retko vidjao u JSL.Na celu sa odlicnim Maslacem i Rochom u odbrani te sa vrlo pokretljivim Raskovicem u napadu,i sigurnim Petricem na golu Borac je iako je lopta bila vecinom kod Partizana "svirao note" po kojima ce ova utakmica da ide i smatram da bi bio greh da nisu prosli.Gledam malopre statistiku meca i vidim fascinantne brojke na strani Partizana,a zapravo ko god je bio na tribinama video je da je to daleko od pravog odnosa na terenu.Mislim jeste Partizan imao tih cini mi se 9 suteva u okvir gola,jeste imao i 19 ukupno,jeste imao i 59% posed lopte ali je to sve bilo mlako.Pa mislim od tih 9 suteva samo je jedan zabrinuo Petrica,onaj kada je Jojic sutirao sa 14-15 metara ali skoro po sredini gola.Ne racunam gol jer taj ga sut nije mogao zabrinuti posto nije ni pogledom mogao da isprati tu loptu,sjajan sut Askovskog je to bio.
Na zalost vrlo mali broj gledalaca za jednu od boljih utakmica na JNA u okviru domacih takmicenja ove sezone.Dinamicna igra,ostali smo uskraceni za jedan bolji Partizan,ali za popuniti jedno predvecerje radnog dana,itekako dobar fudbalski mec.Borac zasluzeno ide dalje,a na Vermezovicu i kompaniji je da izanaliziraju ovaj mec koji ih je kostao vrlo ranog ispadanja kome se niko nije nadao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne vjerujem kako Partizan ima slabu posjetu u zadnje vrijeme,često pratim Partizan i posjeta je ravna 0. Danas vjerovatno oko 400 ljudi na tribinama,što je sramota.Pa jebote niželigaši nekad imaju veću posjetu,ali nije puno bolje ni u BiH.Borac zasluženo prošao.Dva brza gola su slomila Partizan,što je tjeralo Partizan da zasniva igru na centaršuteve za Mitrovića,koji se baš i nije snašao.Igrači Borca su se borili za svaku loptu lavovski,nema im se šta zamjerit.Sad se bacaju sve karte na šampionat,iz kupa se ispalo, u EL su veoma male šanse da prođu dalje,a bježe Zvezdi samo 2 boda.Biće zanimljivo, nema šta.
Dešava se.... Vermezu češće nego drugima... Ovako potcjeniti solidan tim iz Prve lige je debilozno....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Dosta njih ne ide zbog ove podele, drugi ne idu zbog lopovske uprave...braco je napisao/la:Ne vjerujem kako Partizan ima slabu posjetu u zadnje vrijeme,često pratim Partizan i posjeta je ravna 0. Danas vjerovatno oko 400 ljudi na tribinama,što je sramota.Pa jebote niželigaši nekad imaju veću posjetu,ali nije puno bolje ni u BiH.Borac zasluženo prošao.Dva brza gola su slomila Partizan,što je tjeralo Partizan da zasniva igru na centaršuteve za Mitrovića,koji se baš i nije snašao.Igrači Borca su se borili za svaku loptu lavovski,nema im se šta zamjerit.Sad se bacaju sve karte na šampionat,iz kupa se ispalo, u EL su veoma male šanse da prođu dalje,a bježe Zvezdi samo 2 boda.Biće zanimljivo, nema šta.
Stadion suspendovan do okoncanja disciplinskog postupka.Posto Partizan sada igra u Nisu,ocekujem da pred sledecu domacu utakmicu kazne Partizan samo novcano. 
' је ? % је то &,? $ & " се не " јавно...braco je napisao/la:Ne vjerujem kako Partizan ima slabu posjetu u zadnje vrijeme,često pratim Partizan i posjeta je ravna 0. Danas vjerovatno oko 400 ljudi na tribinama,što je sramota.Pa jebote niželigaši nekad imaju veću posjetu,ali nije puno bolje ni u BiH.Borac zasluženo prošao.Dva brza gola su slomila Partizan,što je tjeralo Partizan da zasniva igru na centaršuteve za Mitrovića,koji se baš i nije snašao.Igrači Borca su se borili za svaku loptu lavovski,nema im se šta zamjerit.Sad se bacaju sve karte na šampionat,iz kupa se ispalo, u EL su veoma male šanse da prođu dalje,a bježe Zvezdi samo 2 boda.Biće zanimljivo, nema šta.
" " ? " $ се у ? $ на & /.....
" $ & & се онај ? " не $ на " " & вјероватно " $ % $ ?.....
GT1970 je napisao/la: ' је ? % је то &,? $ & " се не " јавно...
" " ? " $ се у ? $ на & /.....
" $ & & се онај ? " не $ на " " & вјероватно " $ % $ ?.....
Napisano 11.marta na temi Zvezde kada su me pitali za njega.Ispostvalja se tacnim ovo sto sam napisao.Jos jedan klinac iz Srbije kome je glava najvece prepreka za uspeh u karijeri.Na zalost.Dobar igrac,talentovan sa naznakama pristojne karijere ali neka njega sto dalje od Zvezde.
Jednostavno momak je tip fudbalera koji ne voli da je u podredjenom polozaju u ekipi,uvek voli da bude prva violina ekipe i da se oko njega sve vrti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.