" % $ (" " % у & $ ' $ $)...
Опет / ? ' ' за % " $,а & % " " ' % $ " $... ? & се & " " су ? заставу ",& се ',то су $ "....
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
admin je napisao/la:Ja brišem postove koji nemaju veze sa sportom.
Na ovoj temi možete diskutovati o FK Partizan. Ne možete diskutovati o navijačima i onima koji se tako žele nazivati.
Dosta njih ne ide zbog ove podele, drugi ne idu zbog lopovske uprave...braco je napisao/la:Ne vjerujem kako Partizan ima slabu posjetu u zadnje vrijeme,često pratim Partizan i posjeta je ravna 0. Danas vjerovatno oko 400 ljudi na tribinama,što je sramota.Pa jebote niželigaši nekad imaju veću posjetu,ali nije puno bolje ni u BiH.Borac zasluženo prošao.Dva brza gola su slomila Partizan,što je tjeralo Partizan da zasniva igru na centaršuteve za Mitrovića,koji se baš i nije snašao.Igrači Borca su se borili za svaku loptu lavovski,nema im se šta zamjerit.Sad se bacaju sve karte na šampionat,iz kupa se ispalo, u EL su veoma male šanse da prođu dalje,a bježe Zvezdi samo 2 boda.Biće zanimljivo, nema šta.
' је ? % је то &,? $ & " се не " јавно...braco je napisao/la:Ne vjerujem kako Partizan ima slabu posjetu u zadnje vrijeme,često pratim Partizan i posjeta je ravna 0. Danas vjerovatno oko 400 ljudi na tribinama,što je sramota.Pa jebote niželigaši nekad imaju veću posjetu,ali nije puno bolje ni u BiH.Borac zasluženo prošao.Dva brza gola su slomila Partizan,što je tjeralo Partizan da zasniva igru na centaršuteve za Mitrovića,koji se baš i nije snašao.Igrači Borca su se borili za svaku loptu lavovski,nema im se šta zamjerit.Sad se bacaju sve karte na šampionat,iz kupa se ispalo, u EL su veoma male šanse da prođu dalje,a bježe Zvezdi samo 2 boda.Biće zanimljivo, nema šta.
GT1970 je napisao/la: ' је ? % је то &,? $ & " се не " јавно...
" " ? " $ се у ? $ на & /.....
" $ & & се онај ? " не $ на " " & вјероватно " $ % $ ?.....
Napisano 11.marta na temi Zvezde kada su me pitali za njega.Ispostvalja se tacnim ovo sto sam napisao.Jos jedan klinac iz Srbije kome je glava najvece prepreka za uspeh u karijeri.Na zalost.Dobar igrac,talentovan sa naznakama pristojne karijere ali neka njega sto dalje od Zvezde.
Jednostavno momak je tip fudbalera koji ne voli da je u podredjenom polozaju u ekipi,uvek voli da bude prva violina ekipe i da se oko njega sve vrti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.