Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ubiće nas United, Robin će dat hattrick. Eto sad ako si zadovoljan, nemoj više provokacija hljeba ti.. 

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Ocekuj tesku povredu Robina...Dvolicnjak ce ga srediti..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne mogu da vjerujem. Sinoc sam gledao utakmicu do 87. minute i ugasio. Cijelu noc sam se okretao ko janje na raznju, kako su samo mogli da ispanu od Readinga. Sad udjem na sportsport i vidim da smo stigli do 4-4, a onda i prosli dalje. Jos kad sam znao da sam na Arsenala igrao X2 i samo na njemu promasio za finu lovu, onda je ovaj prolaza jos sladji. 

- vedofeelgood
- Kontakt:
pa nisi promasio ako si odigrao X2suhakrpa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Sinoc sam gledao utakmicu do 87. minute i ugasio. Cijelu noc sam se okretao ko janje na raznju, kako su samo mogli da ispanu od Readinga. Sad udjem na sportsport i vidim da smo stigli do 4-4, a onda i prosli dalje. Jos kad sam znao da sam na Arsenala igrao X2 i samo na njemu promasio za finu lovu, onda je ovaj prolaza jos sladji.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne
" onclick="window.open(this.href);return false;

ahahahhhahahahhahhsamozeljo1987 je napisao/la:E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne![]()

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- vedofeelgood
- Kontakt:
Aha
E Boze Boze, cuj X2 igrao
Kod mene nema listica bez cistog keca il dvice na nas

Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa nece vas bas ubit..prosle godine vas je ubio...ove ce bit samo 3 0TheVerminator je napisao/la:Ubiće nas United, Robin će dat hattrick. Eto sad ako si zadovoljan, nemoj više provokacija hljeba ti..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.jutarnji.hr/nisu-znali-da-se ... g/1063434/" onclick="window.open(this.href);return false;samozeljo1987 je napisao/la:E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
"Pokazao je da će se igrati četiri minute sudijske nadoknade, a onda je Walcott izjednačio u 96. minuti. Možeš produžiti utakmicu za još 30 sekundi, ali još dvije minute… Ne možeš baš toliko krivo izmjeriti vrijeme."

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Marsal
- Kontakt:
Gol je postignut na 94:43 ako se ne varam, a u sudijskom je bila jedna izmjena koja se nadoknađuje 30 sekundi, bio je jedan korner ili faul gdje su domaćini isto uzeli nekoliko sekundi, te jedno jako dugo izvođenje auta. Da je sudija produžio čak i dvije što nije opet je pošteno.Ado1921 je napisao/la:"Pokazao je da će se igrati četiri minute sudijske nadoknade, a onda je Walcott izjednačio u 96. minuti. Možeš produžiti utakmicu za još 30 sekundi, ali još dvije minute… Ne možeš baš toliko krivo izmjeriti vrijeme."![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Evo čitam po FB da u januaru bi mogli dovesti Zahu iz Palace-a,navodno cifra od 7-10 miliona,gledao sam par klipova stvarno momak dere guzove u championshipu,ali samo da nam se ne ponovi Evertonov slučaj sa Beckfoordom i Sunderlandov sa Wickamom...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Dali smo gol nakon sto je isteklo vrijeme ali brat bratu da kod onog auta u zadnjem napadu publika nije uzela 30 sekundi ne vracajuci loptu u teren rekao bi da je Reading ostecen. haj izmjene i odugovlacenja neka i mogu shvatiti svi se time sluze, ali da redar baci loptu u publiku koja nece da istu vrati u teren jos ne mogu shvatiti, sudija je ispravno postupio sto je nadoknadio taj ciganluk.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko ce drugi nego Ado, ne moze bez Arsenala nikako. Bitno je da Barca sve osvaja regularno.
Celik!3,2,2.
Nije prvi put da sudija produžava za izmjenu u sudijskoj nadoknadi. Uvjeren sam da je tako u 95% primjera, a ne samo sinošnjem, jer sam mnogo puta vidio takve nadoknade.
Gol je postignut unutar 5 minuta sudijske nadoknade i to sigurno ne u zadnjih 10 sekundi, znači unutar 40 sekundi pete minute.
Kad je tako, onda to možeš pripisati ili zavlačenju kod auta ili slobodnoj volji sudije ili čekanju da se završi akcija ili nečem četvrtom. Kako god, ne vidim kako tu odluku možemo nazvati pomaganjem Arsenalu.
Jenkinson i Coquelin su dali sinoć zadnji atom snage. Walcott i Arshavin odigrali na nivou na kojem smo ih rijetko vidjali. Nadam se da ga mogu zadržati, pa da nam malo i u prvenstvu pomognu.
Gol je postignut unutar 5 minuta sudijske nadoknade i to sigurno ne u zadnjih 10 sekundi, znači unutar 40 sekundi pete minute.
Kad je tako, onda to možeš pripisati ili zavlačenju kod auta ili slobodnoj volji sudije ili čekanju da se završi akcija ili nečem četvrtom. Kako god, ne vidim kako tu odluku možemo nazvati pomaganjem Arsenalu.
Jenkinson i Coquelin su dali sinoć zadnji atom snage. Walcott i Arshavin odigrali na nivou na kojem smo ih rijetko vidjali. Nadam se da ga mogu zadržati, pa da nam malo i u prvenstvu pomognu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Kad je izvlacenje za Capital one cup,jedno od ostalih ozbiljnijih klubova su ostali Chelsea/United,pa mislim da imamo realne sanse da uzmemo ovo...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Čovječe ko će dočekat subotu
, iako mi se i ne gleda pretjerano kad se sjetim ko je sudija
.
Da budemo realni, ne leži nam mančester nikako, al baš nikako. Zanemarujući prošlu sezonu uglavnom smo na terenu stajali bolje od njih i bili konkretniji al većinom izgubimo il šta već.
No, ako odigraju kao tim kao cjelina, ako se ne budu bojali povuć loptu naprijed što svakako znaju kad skontaš ko nam igra na sredi, pozitivan rezultat je itekako moguć. Uz Girouda životinju i smiješnu odbranu Mančestera mora uletit koja da ga yebeš

Da budemo realni, ne leži nam mančester nikako, al baš nikako. Zanemarujući prošlu sezonu uglavnom smo na terenu stajali bolje od njih i bili konkretniji al većinom izgubimo il šta već.
No, ako odigraju kao tim kao cjelina, ako se ne budu bojali povuć loptu naprijed što svakako znaju kad skontaš ko nam igra na sredi, pozitivan rezultat je itekako moguć. Uz Girouda životinju i smiješnu odbranu Mančestera mora uletit koja da ga yebeš

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Piers lavina, opet zayebavaPiers Morgan @piersmorgan
'The little boy inside me is screaming: "Damn, already one less trophy I can win".' - Robin Van Pursestrings.

- vedofeelgood
- Kontakt:
Rafael im odigrao 120 minuta men se cini
Eto šanse za krila, pa da ga yebeš osjetit ce umor u subotu vala. Ionako nista ne ocekujem od ove utakmice, pozitivna 0 takoreci, al eto samo kazem gdje smo nekako sad u prednosti nekoj, ako se ovo i moze nazvati prednost. Ma ustvari necu da se zamaram, svejedno mi je sta god da bude, tako da 

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.