Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

TheVerminator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 10:28

Ubiće nas United, Robin će dat hattrick. Eto sad ako si zadovoljan, nemoj više provokacija hljeba ti.. :roll:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 okt 2012, 10:47

Ocekuj tesku povredu Robina...Dvolicnjak ce ga srediti..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 31 okt 2012, 11:08

Ne mogu da vjerujem. Sinoc sam gledao utakmicu do 87. minute i ugasio. Cijelu noc sam se okretao ko janje na raznju, kako su samo mogli da ispanu od Readinga. Sad udjem na sportsport i vidim da smo stigli do 4-4, a onda i prosli dalje. Jos kad sam znao da sam na Arsenala igrao X2 i samo na njemu promasio za finu lovu, onda je ovaj prolaza jos sladji. :)

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 31 okt 2012, 11:37

suhakrpa je napisao/la:Ne mogu da vjerujem. Sinoc sam gledao utakmicu do 87. minute i ugasio. Cijelu noc sam se okretao ko janje na raznju, kako su samo mogli da ispanu od Readinga. Sad udjem na sportsport i vidim da smo stigli do 4-4, a onda i prosli dalje. Jos kad sam znao da sam na Arsenala igrao X2 i samo na njemu promasio za finu lovu, onda je ovaj prolaza jos sladji. :)
pa nisi promasio ako si odigrao X2 :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 okt 2012, 11:41

Al je mislio da je promasio kad je lego spavat :D
Rođen s tobom da budem

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 31 okt 2012, 11:43

E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 31 okt 2012, 11:43

samozeljo1987 je napisao/la:E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne :lol:

ahahahhhahahahhahh :lol: :lol: :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 31 okt 2012, 11:44

Aha :lol: E Boze Boze, cuj X2 igrao :mrgreen: Kod mene nema listica bez cistog keca il dvice na nas :mrgreen: :mrgreen:
Arsene Wenger

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 okt 2012, 12:08

TheVerminator je napisao/la:Ubiće nas United, Robin će dat hattrick. Eto sad ako si zadovoljan, nemoj više provokacija hljeba ti.. :roll:
pa nece vas bas ubit..prosle godine vas je ubio...ove ce bit samo 3 0 :D :D ..sto je za stanje vase ekipe odlican rezultat :lol: :lol: ..i sto neko napisa..na trgove i slavit pobjedu protiv readinga u miki maus kupu :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 31 okt 2012, 12:30

samozeljo1987 je napisao/la:E moj Coquelin i Giroud, ne znate igraju li produžeci ili ne :lol:

http://www.jutarnji.hr/nisu-znali-da-se ... g/1063434/" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 31 okt 2012, 14:17

"Pokazao je da će se igrati četiri minute sudijske nadoknade, a onda je Walcott izjednačio u 96. minuti. Možeš produžiti utakmicu za još 30 sekundi, ali još dvije minute… Ne možeš baš toliko krivo izmjeriti vrijeme." :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 31 okt 2012, 14:35

Ado1921 je napisao/la:"Pokazao je da će se igrati četiri minute sudijske nadoknade, a onda je Walcott izjednačio u 96. minuti. Možeš produžiti utakmicu za još 30 sekundi, ali još dvije minute… Ne možeš baš toliko krivo izmjeriti vrijeme." :lol: :lol:
Gol je postignut na 94:43 ako se ne varam, a u sudijskom je bila jedna izmjena koja se nadoknađuje 30 sekundi, bio je jedan korner ili faul gdje su domaćini isto uzeli nekoliko sekundi, te jedno jako dugo izvođenje auta. Da je sudija produžio čak i dvije što nije opet je pošteno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 31 okt 2012, 15:41

Evo čitam po FB da u januaru bi mogli dovesti Zahu iz Palace-a,navodno cifra od 7-10 miliona,gledao sam par klipova stvarno momak dere guzove u championshipu,ali samo da nam se ne ponovi Evertonov slučaj sa Beckfoordom i Sunderlandov sa Wickamom...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 okt 2012, 15:48

Dali smo gol nakon sto je isteklo vrijeme ali brat bratu da kod onog auta u zadnjem napadu publika nije uzela 30 sekundi ne vracajuci loptu u teren rekao bi da je Reading ostecen. haj izmjene i odugovlacenja neka i mogu shvatiti svi se time sluze, ali da redar baci loptu u publiku koja nece da istu vrati u teren jos ne mogu shvatiti, sudija je ispravno postupio sto je nadoknadio taj ciganluk.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 okt 2012, 21:12

Ko ce drugi nego Ado, ne moze bez Arsenala nikako. Bitno je da Barca sve osvaja regularno.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 okt 2012, 21:30

Nije prvi put da sudija produžava za izmjenu u sudijskoj nadoknadi. Uvjeren sam da je tako u 95% primjera, a ne samo sinošnjem, jer sam mnogo puta vidio takve nadoknade.

Gol je postignut unutar 5 minuta sudijske nadoknade i to sigurno ne u zadnjih 10 sekundi, znači unutar 40 sekundi pete minute.

Kad je tako, onda to možeš pripisati ili zavlačenju kod auta ili slobodnoj volji sudije ili čekanju da se završi akcija ili nečem četvrtom. Kako god, ne vidim kako tu odluku možemo nazvati pomaganjem Arsenalu.

Jenkinson i Coquelin su dali sinoć zadnji atom snage. Walcott i Arshavin odigrali na nivou na kojem smo ih rijetko vidjali. Nadam se da ga mogu zadržati, pa da nam malo i u prvenstvu pomognu. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 31 okt 2012, 22:59

Kad je izvlacenje za Capital one cup,jedno od ostalih ozbiljnijih klubova su ostali Chelsea/United,pa mislim da imamo realne sanse da uzmemo ovo...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 okt 2012, 23:06

Čovječe ko će dočekat subotu :D, iako mi se i ne gleda pretjerano kad se sjetim ko je sudija :oops: .
Da budemo realni, ne leži nam mančester nikako, al baš nikako. Zanemarujući prošlu sezonu uglavnom smo na terenu stajali bolje od njih i bili konkretniji al većinom izgubimo il šta već.
No, ako odigraju kao tim kao cjelina, ako se ne budu bojali povuć loptu naprijed što svakako znaju kad skontaš ko nam igra na sredi, pozitivan rezultat je itekako moguć. Uz Girouda životinju i smiješnu odbranu Mančestera mora uletit koja da ga yebeš :twisted:
Vođa zna.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 31 okt 2012, 23:39

Piers Morgan ‏@piersmorgan
'The little boy inside me is screaming: "Damn, already one less trophy I can win".' - Robin Van Pursestrings.
Piers lavina, opet zayebava :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 31 okt 2012, 23:42

Rafael im odigrao 120 minuta men se cini :roll: Eto šanse za krila, pa da ga yebeš osjetit ce umor u subotu vala. Ionako nista ne ocekujem od ove utakmice, pozitivna 0 takoreci, al eto samo kazem gdje smo nekako sad u prednosti nekoj, ako se ovo i moze nazvati prednost. Ma ustvari necu da se zamaram, svejedno mi je sta god da bude, tako da :P
Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.