Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la IlPrincipe » 31 okt 2012, 15:32

aj'ga :mrgreen:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 okt 2012, 17:09

sjooj,ali kada spavam i stavim ruku pod jastuk pa se probudim u pola noci, ne osjetim ruku, ne mogu da je dignem, ruka isto osusena, mrtva... uh al me neki srklet uhvati, ali se brzo vrati u normalu ruka

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 31 okt 2012, 17:30

Ja ne mogu zaspat' ako mi jedna ruka nije pod jastukom, a druga na glavi.. :lol:

TV mi je pojačan ili na 30 ili je smanjen do kraja.

Često se za***avam sa onim poklopcem za baterije na daljinskom. Zato sad samo jedan daljinski u kući je čitav, ostali su izlijepljeni. Sad sam malo prestao s time. :mrgreen:

Toliko od mene, sve pohvale za temu, razvaljuje :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 okt 2012, 17:37

@nime_tm87, to je normalno, što kažeš za ruku " da bude kao mrtva ", pritiskom glave na ruku koja je ispod, duže vremena, u ruci oslabi cirkulacija, i dolazi do trnjenja iste, ne brini se, tu nema ništa čudno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 31 okt 2012, 17:48

Ja sam svaki daljinski u kuci sjebo , kad god gledam tv daljinski mi mora biti u rukama pa mi onda ispada, onaj poklopac otvaram-zatvaram...
a i ovo sa rukom mi se cesto desava :)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 31 okt 2012, 18:02

jel se vama ikad desi da se ko malo probudite u snu i hocete se pomaket a ne mozete ko da ste paralizirani ? to mi je najgori osjecaj...

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 okt 2012, 18:04

meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 okt 2012, 18:16

vm22 je napisao/la:meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto :mrgreen:
Ja sam tako shebo,da sad moram preko televizora mijenjat programe i pojačavat i ostale opcije :mrgreen:
Keep walking.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 okt 2012, 18:17

uuuuuuuuuuuuu @cautinho, ne bih ti bio na mjestu :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 okt 2012, 18:21

zizu1991 je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu @cautinho, ne bih ti bio na mjestu :lol:
Maa,jos 2 dana,pa kupujem univerzalni.Pa opet za 3 tjedna novi :D
Keep walking.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 31 okt 2012, 18:22

Ahti šta je ovo, pun forum :'DD Ja sam donedavno radio te rituale.. mislio sam da nema puno ljudi koji to rade.. štaviše, nisam ni znao kako se "to" zove :D Ono.. ako ne uradim stvar, osjeća se neka nelagoda dok se ista ne uradi.. i odlučim ja da i pored nelagode ne uradim to ponovo nego samo nastavim dalje i nakon nekog vremena zaboravim na to.. sad većinom sam sve rituale "istrijebio" 8-)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 okt 2012, 18:23

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ahti šta je ovo, pun forum :'DD Ja sam donedavno radio te rituale.. mislio sam da nema puno ljudi koji to rade.. štaviše, nisam ni znao kako se "to" zove :D Ono.. ako ne uradim stvar, osjeća se neka nelagoda dok se ista ne uradi.. i odlučim ja da i pored nelagode ne uradim to ponovo nego samo nastavim dalje i nakon nekog vremena zaboravim na to.. sad većinom sam sve rituale "istrijebio" 8-)
Ma kakvi,samo pola foruma :lol:
Keep walking.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 okt 2012, 18:27

Kada se kladim dok sam na kafi, obavezno na listiću stavljam tačkice između para i tipa. Ovako to izgleda:
3256.....1
2345.....2

:mrgreen:

Kad sam nervozan, obavezno gledam na sat i konstantno vadim mobitel pa "zavirujem" u kontakte ili "čitam" stare poruke.

Ne plašim se stati na linije i kojekakve kockice, davno sam pročitao i zapamtio sastav i svojstva svakog wc preparata ( :mrgreen: ), preskačem (barem) po dvije stepenice kad idem kući...

Da, bez obzira na internet i milion stranica, kada pratim rezultate uvijek to činim preko teleteksta. :lol: Tako mi se dešavalo da navečer sve bude pogašeno, a upaljen tv i to naravno na teletekstu HRT-a i stranici 661. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 31 okt 2012, 19:03

Imam i ja par svojih tikova sto bi se reklo :D
Osim toga sto diram poklopac za baterije na daljinskom kao i svi,i sto mi je uvijek pojacano na 5,10,15 itd kod mene su kanali poredani 1,3,5,6,7,9,10,11,12,22,25,29,36 itd i kad mi se jednom nesto zeznulo otac govori de napravi to dijete kako treba,nisam mogao,nesto mi furka tako saltati kanale :D kad hodam po kockicama pazim da je noga u kockici naravno :D Par tikova vezanih za izlaz:Kad idem na neki veci party,recimo u Sarajevo kad je neki dj obavezno smedje adidas patike,sive bokserice koje samo na party nosim :D farmerice iste na party nosim vec 3 godine...Majica za onim HC znakom,crna naravno,i ona mi neda na brodolom otici,jednostavno bez nje ne idem :D torba u vojnickom stilu iako je poderana,jedna siva adidas dukserica old school znak i ako je zima a i ako nije u torbi je north pole duks sa dva lica :D obavezan je snickers prije partya :D
Jedan tik me srecom prosao,prije,svaku noc cim ufatim sekundu sna pocnem sanjati da padam,lomim nogu,padam s kreveta itd i odma se probudim,sad je to rijetko...Spavam na stomaku obje ruke ispod jastuka naravno i noga desna pod 45 stepeni uglom otkrivena :D :D to bi bilo otprilike to od mene :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 31 okt 2012, 19:10

Sto ja imam problema za friziderom u noci :D, taman hocu da zaspem on pocne nesto radit, neki cudni zvuki, kao da su BH Fanaticosi u njemu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja sa brojevima nemam problema. Svako jutro kad se probudim prebacim na Hayat TV, to sam navikao gledat pa tesko se toga mogu rijesit. Tu budu u jutarnjim satima crtani filmovi, sto to zna biti zanimljivo kad se uci :mrgreen: , svakih 15 min. moram provjerit fb. i ovaj forum :D :D :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 okt 2012, 19:14

Svaka cast za temu ismija se postenski ,imao sam i ja tih rituala i dan danas ih imam ,cak sam jednom prilikom zavrsio i kod psihologa jer sam mislio da samo to ja radim i da sam malo skrenuo ,ali cini se da nas ima vise :mrgreen:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 31 okt 2012, 19:25

Ja ne mogu zaspati u ako u sobi ima zidni sahat, nervira me onaj zvuk. :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 31 okt 2012, 19:25

Cautinho je napisao/la:
vm22 je napisao/la:meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto :mrgreen:
Ja sam tako shebo,da sad moram preko televizora mijenjat programe i pojačavat i ostale opcije :mrgreen:
i ja isto, prije spavanja nastelim program i ton i sve i gledam dok ne zaspem i onda gori tv citavu noc :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 okt 2012, 19:39

Prije spavanja obavezno uključim neki sportski program, uključim timer 0:15 min. , smanjim ton tek toliko da čujem reportera i lagano tonem u san ... :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 31 okt 2012, 19:41

Recimo dvije case su na stolu i jedna kraj druge su i ono dodiruju se..toga u mojoj kuci necete naci :mrgreen: samo odvojene i da su u nekom "vinklu" :mrgreen: isto i sa zvucnicima od kompa, tastaturom i misem itd.... :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 55 gostiju.