Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Naše čudne sitnice :)
sjooj,ali kada spavam i stavim ruku pod jastuk pa se probudim u pola noci, ne osjetim ruku, ne mogu da je dignem, ruka isto osusena, mrtva... uh al me neki srklet uhvati, ali se brzo vrati u normalu ruka
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja ne mogu zaspat' ako mi jedna ruka nije pod jastukom, a druga na glavi..
TV mi je pojačan ili na 30 ili je smanjen do kraja.
Često se za***avam sa onim poklopcem za baterije na daljinskom. Zato sad samo jedan daljinski u kući je čitav, ostali su izlijepljeni. Sad sam malo prestao s time.
Toliko od mene, sve pohvale za temu, razvaljuje
TV mi je pojačan ili na 30 ili je smanjen do kraja.
Često se za***avam sa onim poklopcem za baterije na daljinskom. Zato sad samo jedan daljinski u kući je čitav, ostali su izlijepljeni. Sad sam malo prestao s time.
Toliko od mene, sve pohvale za temu, razvaljuje
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
@nime_tm87, to je normalno, što kažeš za ruku " da bude kao mrtva ", pritiskom glave na ruku koja je ispod, duže vremena, u ruci oslabi cirkulacija, i dolazi do trnjenja iste, ne brini se, tu nema ništa čudno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja sam svaki daljinski u kuci sjebo , kad god gledam tv daljinski mi mora biti u rukama pa mi onda ispada, onaj poklopac otvaram-zatvaram...
a i ovo sa rukom mi se cesto desava
a i ovo sa rukom mi se cesto desava
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
jel se vama ikad desi da se ko malo probudite u snu i hocete se pomaket a ne mozete ko da ste paralizirani ? to mi je najgori osjecaj...
meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto 
- Cautinho
- Kontakt:
Ja sam tako shebo,da sad moram preko televizora mijenjat programe i pojačavat i ostale opcijevm22 je napisao/la:meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto
Keep walking.
uuuuuuuuuuuuu @cautinho, ne bih ti bio na mjestu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Maa,jos 2 dana,pa kupujem univerzalni.Pa opet za 3 tjedna novizizu1991 je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu @cautinho, ne bih ti bio na mjestu
Keep walking.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ahti šta je ovo, pun forum :'DD Ja sam donedavno radio te rituale.. mislio sam da nema puno ljudi koji to rade.. štaviše, nisam ni znao kako se "to" zove
Ono.. ako ne uradim stvar, osjeća se neka nelagoda dok se ista ne uradi.. i odlučim ja da i pored nelagode ne uradim to ponovo nego samo nastavim dalje i nakon nekog vremena zaboravim na to.. sad većinom sam sve rituale "istrijebio" 
- Cautinho
- Kontakt:
Ma kakvi,samo pola forumaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ahti šta je ovo, pun forum :'DD Ja sam donedavno radio te rituale.. mislio sam da nema puno ljudi koji to rade.. štaviše, nisam ni znao kako se "to" zoveOno.. ako ne uradim stvar, osjeća se neka nelagoda dok se ista ne uradi.. i odlučim ja da i pored nelagode ne uradim to ponovo nego samo nastavim dalje i nakon nekog vremena zaboravim na to.. sad većinom sam sve rituale "istrijebio"
Keep walking.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kada se kladim dok sam na kafi, obavezno na listiću stavljam tačkice između para i tipa. Ovako to izgleda:
3256.....1
2345.....2
Kad sam nervozan, obavezno gledam na sat i konstantno vadim mobitel pa "zavirujem" u kontakte ili "čitam" stare poruke.
Ne plašim se stati na linije i kojekakve kockice, davno sam pročitao i zapamtio sastav i svojstva svakog wc preparata (
), preskačem (barem) po dvije stepenice kad idem kući...
Da, bez obzira na internet i milion stranica, kada pratim rezultate uvijek to činim preko teleteksta.
Tako mi se dešavalo da navečer sve bude pogašeno, a upaljen tv i to naravno na teletekstu HRT-a i stranici 661. 
3256.....1
2345.....2
Kad sam nervozan, obavezno gledam na sat i konstantno vadim mobitel pa "zavirujem" u kontakte ili "čitam" stare poruke.
Ne plašim se stati na linije i kojekakve kockice, davno sam pročitao i zapamtio sastav i svojstva svakog wc preparata (
Da, bez obzira na internet i milion stranica, kada pratim rezultate uvijek to činim preko teleteksta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Slatinash_7
- Kontakt:
Imam i ja par svojih tikova sto bi se reklo 
Osim toga sto diram poklopac za baterije na daljinskom kao i svi,i sto mi je uvijek pojacano na 5,10,15 itd kod mene su kanali poredani 1,3,5,6,7,9,10,11,12,22,25,29,36 itd i kad mi se jednom nesto zeznulo otac govori de napravi to dijete kako treba,nisam mogao,nesto mi furka tako saltati kanale
kad hodam po kockicama pazim da je noga u kockici naravno
Par tikova vezanih za izlaz:Kad idem na neki veci party,recimo u Sarajevo kad je neki dj obavezno smedje adidas patike,sive bokserice koje samo na party nosim
farmerice iste na party nosim vec 3 godine...Majica za onim HC znakom,crna naravno,i ona mi neda na brodolom otici,jednostavno bez nje ne idem
torba u vojnickom stilu iako je poderana,jedna siva adidas dukserica old school znak i ako je zima a i ako nije u torbi je north pole duks sa dva lica
obavezan je snickers prije partya 
Jedan tik me srecom prosao,prije,svaku noc cim ufatim sekundu sna pocnem sanjati da padam,lomim nogu,padam s kreveta itd i odma se probudim,sad je to rijetko...Spavam na stomaku obje ruke ispod jastuka naravno i noga desna pod 45 stepeni uglom otkrivena
to bi bilo otprilike to od mene 
Osim toga sto diram poklopac za baterije na daljinskom kao i svi,i sto mi je uvijek pojacano na 5,10,15 itd kod mene su kanali poredani 1,3,5,6,7,9,10,11,12,22,25,29,36 itd i kad mi se jednom nesto zeznulo otac govori de napravi to dijete kako treba,nisam mogao,nesto mi furka tako saltati kanale
Jedan tik me srecom prosao,prije,svaku noc cim ufatim sekundu sna pocnem sanjati da padam,lomim nogu,padam s kreveta itd i odma se probudim,sad je to rijetko...Spavam na stomaku obje ruke ispod jastuka naravno i noga desna pod 45 stepeni uglom otkrivena
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sto ja imam problema za friziderom u noci
, taman hocu da zaspem on pocne nesto radit, neki cudni zvuki, kao da su BH Fanaticosi u njemu
Ja sa brojevima nemam problema. Svako jutro kad se probudim prebacim na Hayat TV, to sam navikao gledat pa tesko se toga mogu rijesit. Tu budu u jutarnjim satima crtani filmovi, sto to zna biti zanimljivo kad se uci
, svakih 15 min. moram provjerit fb. i ovaj forum

Ja sa brojevima nemam problema. Svako jutro kad se probudim prebacim na Hayat TV, to sam navikao gledat pa tesko se toga mogu rijesit. Tu budu u jutarnjim satima crtani filmovi, sto to zna biti zanimljivo kad se uci
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svaka cast za temu ismija se postenski ,imao sam i ja tih rituala i dan danas ih imam ,cak sam jednom prilikom zavrsio i kod psihologa jer sam mislio da samo to ja radim i da sam malo skrenuo ,ali cini se da nas ima vise 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ja ne mogu zaspati u ako u sobi ima zidni sahat, nervira me onaj zvuk. 
i ja isto, prije spavanja nastelim program i ton i sve i gledam dok ne zaspem i onda gori tv citavu nocCautinho je napisao/la:Ja sam tako shebo,da sad moram preko televizora mijenjat programe i pojačavat i ostale opcijevm22 je napisao/la:meni na daljinskom pola tipki ne radi, sve sam syebo igrajuci se sa njim dok gledam nesto
Prije spavanja obavezno uključim neki sportski program, uključim timer 0:15 min. , smanjim ton tek toliko da čujem reportera i lagano tonem u san ... 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Recimo dvije case su na stolu i jedna kraj druge su i ono dodiruju se..toga u mojoj kuci necete naci
samo odvojene i da su u nekom "vinklu"
isto i sa zvucnicima od kompa, tastaturom i misem itd.... 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, relativizam i 32 gosta.