Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SirAlexFerguson » 19 okt 2012, 17:45

HRVATSKA U-17 reprezentacija na stadionu Gospin Dolac protiv Turske igrala je odlučujući meč za prolaz u sljedeći krug kvalifikacija za EP.

Nakon što su 14. listopada u Sinju pobijedili Izrael sa 4:2 , a dva dana poslije u Dugopolju Kazahstan sa 2:0, utakmica protiv Turske odlučujuća je za prolaz u odlučujuću "elitnu" kvalifikacijsku rundu, koja se igra u proljeće, potrebno im je da od Turske ne izgube s dva ili više golova razlike.

Oko uspješne selekcije koju vodi Ivan Gudelj posljednjih dana se podigla bura, nakon što je Dinamo iz reprezentacije opozvao zvijezdu u usponu Alena Halilovića, ali to ne smeta mladim reprezentativcima, jer ne samo da od Turaka nisu izgubili, nego su ih pobijedili

Domaći su poveli golom Dinamovog braniča Roberta Murića u 13. minuti. Izjednačio je Mert Ozturk u 25., a novu prednost Hrvatskoj donosi još jedan dinamovac - Ivan Fiolić.

Ante Roguljić iz splitskog Adriatica u 43. minuti povećava na 3:1, ali Turgay Gemicibasi u 63-oj opet smanjuje za Turke.

Zagrebaš Anton Krešić u 70. minuti postavlja 4:2, a Mahmuthan Acaru 76. minuti po treći put na utakmici smanjuje hrvatsku prednost s dva, na jedan gol prednosti.

Međutim, Turci nisu mogli popstići više od časnog poraza i Gudeljova selekcija ide u drugi krug kvalifikacija za U-17 Euro.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 okt 2012, 21:46

Štimac: Bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako dovedem 'Vatrene' u Široki ili Mostar

slika

Poznato je kako je novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac odmah po dolasku na izborničku klupu uveo jednu novinu u stožer Hrvatske.
Naime, Štimac svakodnevno preko Facebook komunicira sa oko 32.000 najvatrenijih navijača hrvatske reprezentacije i svojih pobornika tražeći od njih savjete, razmijenjući informacije, riječi podrške, ali i kritike. Naravno, u svome stilu, elegantno i gospodski, Štimac odgovara na svaki upit navijača. Tako da nerijetko zna dočekati i jutro u komunikaciji s navijačima.
Upravo je protekle noć izbornik Štimac dobio jednu vrlo zanimljivu poruku od vjernog navijača iz Širokog Brijega, Hercegovine, područja koje je uvijek bilo uz nacionalnu reprezentaciju Hrvatske.
''Poštovanje gospodine Štimac ja sam iz Širokog Brijega i želio bih vam reći da mi u HRVATSKOM ŠIROKOM BRIJEGU SRCU HRVATSTVA želimo i nadamo se najiskrenije da će te se zauzeti za to Hrvatska reprezentacija kojoj ste vi na čelu dođe u neko skorije vrijeme u ovu kolijevku Hrvatstva i odigra prijateljsku utakmicu ako ništa sa NK ŠIROKI BRIJEG da vam pokažemo kako se navija i voli sveta nam HRVATSKA ZEMLJA i da nam na taj način pokažete da hrvati Herceg Bosne nisu zaboravljeni , Poštovanje i svako dobro vam želim!'', napisao je ovaj vjerni navijač iz Širokog Brijega, prenosi ABCPortal.info.
Kao što se i očekivalo izbornik Štimac je u vrlo kratkom vremenu odgovorio vjernom navijaču iz Širokog Brijega, ali i cijeloj Hercegovini.
''Radujem se svaki put kad pomislim na Široki, Mostar, Ljubuški, Grude, Posušje, Međugorje i sva ostala hercegovačka mjesta koja dišu za našu Hrvatsku, a bit ću najsretniji čovjek na svijetu ako budem imao priliku dovesti "vatrene" u Široki ili Mostar :))).....Bog i Hrvati'', stoji u Štimčevu odgovoru.
Odmah zatim uslijedili su i komentari i lajkovi podrške ovoj Štimčevoj ideji. Na pitanje zna li da je Hercegovina uvijek uz Hrvatsku te da im sigurno jamči pun stadion. I to ne samo jedan, nego tri, kako je poručio još jedan navijač iz Hercegovine.
Štimac je odgovorio: Znam, znam...igrao sam u Mostaru sa "vatrenima"...
Hrvati iz Bosne i Hercegovine su od početaka tvorili najjače sastave hrvatske nacionalne reprezentacije, stoga ne sumnjamo koliko bi posjet hrvatske reprezentacije značio Hrvatima u Hercegovini, ali i Bosni…

DODJI I VIDI KAKO SE BODRI REPKA
NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 okt 2012, 22:07

stimac dominira fejsom :D :lol:
slika
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2012, 23:15

:lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 nov 2012, 11:47

Najbolji strijelac kadetske lige HNL, petnaestogodišnjak Marko Dabro , reprezentativac do17, prelazi u Celsea.Fantastičan igrač.Igrao je na memorijalnom turniru Skija, prije nekoliko mjeseci u Sarajevu.Najmladji u reprezentaciji do 17.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dabro ... 26065.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 nov 2012, 12:29

England je napisao/la:Najbolji strijelac kadetske lige HNL, petnaestogodišnjak Marko Dabro , reprezentativac do17, prelazi u Celsea.Fantastičan igrač.Igrao je na memorijalnom turniru Skija, prije nekoliko mjeseci u Sarajevu.Najmladji u reprezentaciji do 17.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/dabro ... 26065.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cuo sam za ovoga malog,ali nisam znao da je ovako dobar i da chelsea hoce,svak mu cast
ali mislim da ce proapst ako ode u chelsea,mozda mu je bolje da igra u hnl ,da skupi iskustva i onda vani

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 nov 2012, 12:47

Rosas7 je napisao/la:
England je napisao/la:Najbolji strijelac kadetske lige HNL, petnaestogodišnjak Marko Dabro , reprezentativac do17, prelazi u Celsea.Fantastičan igrač.Igrao je na memorijalnom turniru Skija, prije nekoliko mjeseci u Sarajevu.Najmladji u reprezentaciji do 17.

cuo sam za ovoga malog,ali nisam znao da je ovako dobar i da chelsea hoce,svak mu cast
ali mislim da ce proapst ako ode u chelsea,mozda mu je bolje da igra u hnl ,da skupi iskustva i onda vani
Ne, toliko je fizicki dominantan da će samo napredovati, jako puno se uložilo u tog igrača, znao je u pionirima u 20 minuti zabit 3 gola i 2 namjestiti, paklen igrač.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 nov 2012, 14:40

England je napisao/la: Ne, toliko je fizicki dominantan da će samo napredovati, jako puno se uložilo u tog igrača, znao je u pionirima u 20 minuti zabit 3 gola i 2 namjestiti, paklen igrač.
nek se samo pravilno razvija,dobro ce doci ansoj reki u buducnosti
evo vijesti o jos jednom talentu,ne znam koliko ima istine u ovome

Splitski dragulj na meti Topnika: Arsenal nudi 2 milijuna eura za "novog Rapaića"

slika
ANTE ROGULJIĆ uskoro bi mogao postati član Arsenala. Naime, prema pisanju talijanskih medija, Arsene Wenger je ponudio splitskom Adriaticu 2 milijuna eura za "novog Mikija Rapaića".

"Arsenal nije jedini klub koji je zainteresiran za Roguljića. Tu je još i engleski prvak Manchester City. Bilo kako bilo, Roguljić je sigurna investicija", stoji u tekstu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 nov 2012, 15:16

..sve cu pisme pokloniti tebi.. sve djardine, neka mi te kite..

8-)
...Život za Široki...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 nov 2012, 11:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:..sve cu pisme pokloniti tebi.. sve djardine, neka mi te kite..

8-)

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 19 nov 2012, 22:14

aaaaaaaaaaaa koji kralj :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 02 dec 2012, 15:59

Štimac najavio utakmicu vrste HNL-a protiv Hrvata iz BiH lige

Izbornik je posjetio hrvatske navijače iz Kluba navijača Uvijek vjerni u Mostaru te najavio kako bi se uskoro u Hercegovini mogla odigrati vrlo zanimljiva utakmica

Izbornih hrvatske nogometne reprezentacije prilikom posjeta Mostaru najavio je da bi izabrana vrsta HNL-a uskoro mogla odigrati prijateljsku utakmicu protiv kombinirane momčadi sastavljene od igrača iz hrvatskih klubova u BiH. Naravno, ta utakmica igrala bi se negdje u Hercegovini.
- U planu mi je dovesti reprezentaciju u Hercegovinu. Želim imati i bolji uvid u hrvatske igrače koji igraju u BiH ligi - rekao je Štimac u razgovoru za portal ****.
Dodao je kako bi to vjerojatno ipak bila reprezentacija sastavljena od igrača iz HNL-a, a termin bi bio odmah nakon završetka prvenstva.
- Nadam se da će se ta utakmica odigrati ovdje u Hercegovini, dogovore oko termina ću prepustiti ljudima iz HNS-a koji će kontaktirati hrvatske klubove u BiH - zaključio je Štimac.

Zanimljivo. Mislim da ce na kraju to bit okrsaj ekipe HNL-a protiv Zrinjskog i Sirokog + 2 igraca GOSK-a koji ce bit na klupi. Valjda ce uzet u obzir da Hrvati ne igraju samo u ta tri kluba, vec da ih ima i u jos nekim. Odnosno, to u obzir treba uzet gospoda koja bude krojila BH selekciju.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 dec 2012, 17:49

Ekskluzivno: Igor Štimac u Mostaru posjetio navijače Hrvatske

Danas je Mostar posjetio izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac.

slika

Štimac je došao u posjetu Udrugi navijača Uvijek vjerni Mostar, a u okviru svoga posjeta gradu na Neretvi posjetio je i bolnicu, te Centar za radno osposobljavanje osoba sa posebnim potrebama ''Nazaret'' Mostar.
Sam dolazak Igora Štimca izazvao je veliko oduševljenja navijača okupljenih u klubu Uvijek vjerni. Udruga navijača Uvijek vjerni i Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski poklonili su izborniku dres HŠK Zrinjski sa potpisima svih nogometaša, a sam izbornik je uzvratio tako što je svojim domaćinima poklonio orginalan dres Vatrenih.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo danas u klubu Uvijek vjerni.

Na našem portalu večeras pročitajte što Igor Štimac kaže o razlozima svog posjeta Mostaru.

bio sam sa stimcem u klubu navijaca,kakav lik,svaka mu cast na ovom posjetu i jos jednom dokazao koliko cjeni armiju navijaca vatrenih iz bih ;) ;)

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 02 dec 2012, 18:02

stimac je g** od covjeka,nemoj da te zavaraju lijepe rijeci,i slatki snovi,ko i ole zna isa o stimcu potvrdice moje rijeci.Nemoj da te nose eomocije kad dajes misljenje o njemu jer je najavio utakmicu u mostaru

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 dec 2012, 17:50

http://www.hrsport.net/kolumne/451798/j ... 22-godine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedan zanimljiv tekst.
30-godišnji Marko Livaja najavio je kako bi mogao prihvatiti ponudu Intera za produženjem ugovora, u čemu ga je posebno motivirao novi četverogodišnji ugovor koji je nedavno s Interom potpisao 49-godišnji kapetan Javier Zanetti, najstariji profesionalni nogometaš na svijetu.
:mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 dec 2012, 17:54

Ukoliko se Capitano zainati moze on igrat do 50e :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 dec 2012, 21:25

Nitko se nije osvrnuo na sljedeće...posjet Platinija povodom 100.godišnjice HNS-a

http://sportske.jutarnji.hr/sada-suker- ... -/1070730/" onclick="window.open(this.href);return false;

Kaže da su 2 glavna problema neregularnost natjecanja i huliganizam.Mene zanima o kojem točno huliganizmu on priča?!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 dec 2012, 13:18

ČiroŽ:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 14 dec 2012, 13:43

niko ne spomenu da u veljači igramo protiv južne koreje na craven cottageu :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 dec 2012, 18:21

DevilS je napisao/la:ČiroŽ:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo nesto novijeg datuma:
[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.