Evo ja se pitam zašto smo mi tako limitiran i glup narod?
Crni Sammir ne, ali bjeli Sammir rođen u Zg-u već bi odavno igrao u Dinamu!baresi#6 je napisao/la: mislim da sammir nije potreban reprezentaciji.
Crni Sammir ne, ali bjeli Sammir rođen u Zg-u već bi odavno igrao u Dinamu!baresi#6 je napisao/la: mislim da sammir nije potreban reprezentaciji.
Kaj ti treba malo mozga posuditi da shvatiš? Dojdi pa bum ti dalSiamoNoi je napisao/la:
Svatko imalo upućen u sve što se događa i svatko s imalo pameti u glavi odmah svaca o cem se tu radi.Nije mi jasno kako se netko uopće usudi javno (forum,novine...) opravdavati ovakvu situaciju.Mene bi bilo sramota.
Ne možeš argumentirano pa se onda na ovaj nivo moraš spuštat?anton 1983 je napisao/la:Kaj ti treba malo mozga posuditi da shvatiš? Dojdi pa bum ti dalSiamoNoi je napisao/la:
Svatko imalo upućen u sve što se događa i svatko s imalo pameti u glavi odmah svaca o cem se tu radi.Nije mi jasno kako se netko uopće usudi javno (forum,novine...) opravdavati ovakvu situaciju.Mene bi bilo sramota.
Njihov jedini adut može biti taj naboj pa na osnovu toga nešto iščupaju.Ja ne vidim kako bi nas oni mogli dobit,pa niti kako bi bod uzet.Mi bi za to morali odigrat stvarno jako lošu utakmicu.Rosas7 je napisao/la:sada nam slijedi najvaznija utakmica,sa najvise naboja,srbija,to moramo dobit![]()

cuo sam za ovoga malog,ali nisam znao da je ovako dobar i da chelsea hoce,svak mu castEngland je napisao/la:Najbolji strijelac kadetske lige HNL, petnaestogodišnjak Marko Dabro , reprezentativac do17, prelazi u Celsea.Fantastičan igrač.Igrao je na memorijalnom turniru Skija, prije nekoliko mjeseci u Sarajevu.Najmladji u reprezentaciji do 17.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dabro ... 26065.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne, toliko je fizicki dominantan da će samo napredovati, jako puno se uložilo u tog igrača, znao je u pionirima u 20 minuti zabit 3 gola i 2 namjestiti, paklen igrač.Rosas7 je napisao/la:cuo sam za ovoga malog,ali nisam znao da je ovako dobar i da chelsea hoce,svak mu castEngland je napisao/la:Najbolji strijelac kadetske lige HNL, petnaestogodišnjak Marko Dabro , reprezentativac do17, prelazi u Celsea.Fantastičan igrač.Igrao je na memorijalnom turniru Skija, prije nekoliko mjeseci u Sarajevu.Najmladji u reprezentaciji do 17.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/dabro ... 26065.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ali mislim da ce proapst ako ode u chelsea,mozda mu je bolje da igra u hnl ,da skupi iskustva i onda vani
nek se samo pravilno razvija,dobro ce doci ansoj reki u buducnostiEngland je napisao/la: Ne, toliko je fizicki dominantan da će samo napredovati, jako puno se uložilo u tog igrača, znao je u pionirima u 20 minuti zabit 3 gola i 2 namjestiti, paklen igrač.

ŠB_Fidelis je napisao/la:..sve cu pisme pokloniti tebi.. sve djardine, neka mi te kite..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.