.... " $ НЕ $ " " .....
KK Partizan
Re: KK Partizan
¥ $ " " ".... " ? " него ?,? је засро % & "... он је ? " ¥.... 
.... " $ НЕ $ " " .....
.... " $ НЕ $ " " .....
Menščini da je ovo Dule izgubio sa onom tehničkom a siguran sam da Partizan dobija u Beogradu sa većom razlikom.
? " ја се с " у " ? $ ' $ 20-13,$ " $ 27-20... ту је " &...
" су ' ? " $ ",за ?... " " овај пораз % " ' $ ? " $ ".... Прва ' ? је %.... $ се $ - " & $ "...
" су ' ? " $ ",за ?... " " овај пораз % " ' $ ? " $ ".... Прва ' ? је %.... $ се $ - " & $ "...
Imali smo ih i imali, ali su nam ipak izmakli... Problem sa ličnim Lea ne po meni ključan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nismo bili na nivou,jednostavno... Doduše oscilacije su nešto što je realno za ovako mlad tim... Treba razumeti i opravdati... Verujem da smo kvalitetniji tim od Ritasa i da ćemo sigurno igrati TOP 16. Nisam bio u prilici gledati celu utakmicu zbog fuce,ali sve u svemu evidentno smo dobro igrali samo u prvoj četvrtini,kasnije smo neke zicere promašivali i dozvolili Ritasu da meč privede kraju.... Moraću snimak pogledati,da ne pričam u prazno...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Mladost tj nedostatak iskustva je bio ključ poraza. Red je da i nas sreća pogleda u narednim mečevima, ali ne strahujem za ekiipu, Dule će to već sve fino posložiti. 
Sledi i prvi derbi kada je Partizan u pitanju i takmičenje ABA... Sutra nam dolazi kragujevački Radnički,iskusna ekipa sa iskusnim trenerom na klupi,doduše kao i mi još uvek dovoljno neuigrana...Nisu počeli takmičenje kako treba bilo je nekih neočekivanih poraza i svakako ukoliko žele evro takmičenje do kraja moraju dobijati i ove derbi utakmice.. Bez obzira na to, Partizan je favorit,skoknuću do Pionira i odgledati meč,nadam se i radovati se na kraju,jer opet ponavljam Partizan je kvalitetniji tim od Radničkog...
Bice sutra jako ****,prevejana su ekipa koja je u naletu(2 vezane pobede koje su ih vratile u zivot).
Ako odigramo maximalno uz dobru posetu pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje,a ako udjemo nervozno i krenemo lose da branimo pick and pop sa Dacom Mijatovicem i ako istog kao i uvek krenu da seru trojke bice ****.Na poziciji 1 su se dosta uozbiljili dolaskom Capina(bivsi junior Partizana).Uz njega standardno dobri Stiven.Treba obratiti paznju i na Borisova koji zna biti jako nezgodan ako ga krene.Teriko se u poslednjoj tekmi probudio,valjda nece nastaviti u istom tempu.
Ocekujem silovanje pick igre 40 minuta od strane Radnickog(odlika Mute,pogotovo protiv nas),ali opet sa druge strane ocekujem dominaciju u napadu Muslija.Mislim da je namazaniji od Emeninga koji ce brzo uci u probleme sa faulovima,Dragojlovic konstitucijom mislim da ne moze da ga brani(a i lose igra ove sezone).Bilo bi dobro da Bogdan i Leo odrade dosta sto se tice napada kada je probijanje reketa u pitanju,kako bi rasteretili ekipu i ostavili prostora spoljnoj liniji(Bertansu,Gagiju) da ubace koju trojku.
Ajde da vidimo kakav sam prognozer:
Musli: +15p 8sk index preko 20
Leo: +13p 5as 5il
Bogdan: bice index preko 10,red je da ubaci 2,3 trojke.
Gagi: ocekujem 12+ index
Gordon: oko 10p 10sk (nesto mi govori da ce biti dobar).
Izvinjavam se ako nekoga ovo smara,ali dosadno mi veceras pa rekoh ajde da vidim hocu li biti u pravu
Ako odigramo maximalno uz dobru posetu pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje,a ako udjemo nervozno i krenemo lose da branimo pick and pop sa Dacom Mijatovicem i ako istog kao i uvek krenu da seru trojke bice ****.Na poziciji 1 su se dosta uozbiljili dolaskom Capina(bivsi junior Partizana).Uz njega standardno dobri Stiven.Treba obratiti paznju i na Borisova koji zna biti jako nezgodan ako ga krene.Teriko se u poslednjoj tekmi probudio,valjda nece nastaviti u istom tempu.
Ocekujem silovanje pick igre 40 minuta od strane Radnickog(odlika Mute,pogotovo protiv nas),ali opet sa druge strane ocekujem dominaciju u napadu Muslija.Mislim da je namazaniji od Emeninga koji ce brzo uci u probleme sa faulovima,Dragojlovic konstitucijom mislim da ne moze da ga brani(a i lose igra ove sezone).Bilo bi dobro da Bogdan i Leo odrade dosta sto se tice napada kada je probijanje reketa u pitanju,kako bi rasteretili ekipu i ostavili prostora spoljnoj liniji(Bertansu,Gagiju) da ubace koju trojku.
Ajde da vidimo kakav sam prognozer:
Musli: +15p 8sk index preko 20
Leo: +13p 5as 5il
Bogdan: bice index preko 10,red je da ubaci 2,3 trojke.
Gagi: ocekujem 12+ index
Gordon: oko 10p 10sk (nesto mi govori da ce biti dobar).
Izvinjavam se ako nekoga ovo smara,ali dosadno mi veceras pa rekoh ajde da vidim hocu li biti u pravu
Sve pet, ali reci za Stivena Markovica da je dobar ove sezone, ne ide
Stiven igra uzasno ovaj period.
Stiven igra uzasno ovaj period.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pogresno sam slozio recenicu,ove sezone je ocajan zato je Muta i posegnuo za Capinom.Umesto da napisem da protiv Partizana po obicaju poludi kao Daca Mijatovic,ja napisah standardno dobar(vec unapred osecam da ce dati 4 trojke minimum).
Lose branimo pick igru godinama,a za njih dvojicu je to zicer pozicija.
Lose branimo pick igru godinama,a za njih dvojicu je to zicer pozicija.
Lepo vece u Pioniru pred nesto ispod 6000 ljudi koje pokvarise oni takozvani vatreni svojim dolaskom i lepa kosarkaska predstava i vazna pobeda.
Krenimo redom...
1/4
Dominacija kapiten Lucica,jednom recju.Zaista impresive partije pruza na Jadranu...Sa kojom lakocom ubacuje suteve i preko ruke,ono je neverovatno.Uz to valja pomenuti dominaciju u skoku,gledam sada statistiku 13:5 u prvih 10 minuta.Veliku pomoc u tome uz Lucica doprineli su Gordon i Gagic.
2/4
u ovom periodu je islo od sjaja do ocaja.Kapiten nastavio tamo gde je stao,Gagic takodje poludeo na momente uz dobrog Gordona veceras napravismo seriju 19:4 i povedosmo 37:18.Medjutim onda krece pad...Sinovec daje trojku,Krstovic i Borisov neke lake poene,Emening koristi brzinu i smanjise Sumadinci na 37:29.Lucic odgovara poenima i tako u krug dodjosmo do cini mi se 12 ili 14 poena na poluvremenu-Gordon dao poene na isteku.
3/4
U trecem periodu simultanka Gordona.2 atraktivna zakucavanja uz neke poene Gagija 2 trojke cini mi se odosmo na plus 15 u jednom periodu.Radnicki se drzao,vracao odlicnim rolama Terika Vajta i trojkama Capina i Markovica,ali zavrsi se cetvrtina solidnom prednoscu Partizana koja je trebala da garantuje mir u poslednjoj deonici.
4/4
Pocelo dobro,trojkom Lucica,pa onda tehnicka Mijatovicu za floping....medjutim Vajt opet drzao Kragujevcane u zivotu u jednom periodu smanjise cini mi se ispod 10 nakon kojeg je usledio tajm aut i doslo je sve na svoje.Gordon do kraja izdominirao u skoku i poenima sa posta i zavrsi se utakmica pobedom od 91:80.
Najefikasniji u Partizanu Lucic 22p 4sk 2ul 2as (index 28),Gordon 18p 11sk 3as 2ul 4il(index 27)-namirisao sam njegovu dobru partiju(moram da se pohvalim)
,ali sam ukanalio sa Muslijem koji fizicku dominaciju nije uspeo da sprovede u lagane poene protiv fizicki slabijih cuvara i sa Bogdanom kome danas nista nije polazilo od ruke,pre svega sut.
Krenimo redom...
1/4
Dominacija kapiten Lucica,jednom recju.Zaista impresive partije pruza na Jadranu...Sa kojom lakocom ubacuje suteve i preko ruke,ono je neverovatno.Uz to valja pomenuti dominaciju u skoku,gledam sada statistiku 13:5 u prvih 10 minuta.Veliku pomoc u tome uz Lucica doprineli su Gordon i Gagic.
2/4
u ovom periodu je islo od sjaja do ocaja.Kapiten nastavio tamo gde je stao,Gagic takodje poludeo na momente uz dobrog Gordona veceras napravismo seriju 19:4 i povedosmo 37:18.Medjutim onda krece pad...Sinovec daje trojku,Krstovic i Borisov neke lake poene,Emening koristi brzinu i smanjise Sumadinci na 37:29.Lucic odgovara poenima i tako u krug dodjosmo do cini mi se 12 ili 14 poena na poluvremenu-Gordon dao poene na isteku.
3/4
U trecem periodu simultanka Gordona.2 atraktivna zakucavanja uz neke poene Gagija 2 trojke cini mi se odosmo na plus 15 u jednom periodu.Radnicki se drzao,vracao odlicnim rolama Terika Vajta i trojkama Capina i Markovica,ali zavrsi se cetvrtina solidnom prednoscu Partizana koja je trebala da garantuje mir u poslednjoj deonici.
4/4
Pocelo dobro,trojkom Lucica,pa onda tehnicka Mijatovicu za floping....medjutim Vajt opet drzao Kragujevcane u zivotu u jednom periodu smanjise cini mi se ispod 10 nakon kojeg je usledio tajm aut i doslo je sve na svoje.Gordon do kraja izdominirao u skoku i poenima sa posta i zavrsi se utakmica pobedom od 91:80.
Najefikasniji u Partizanu Lucic 22p 4sk 2ul 2as (index 28),Gordon 18p 11sk 3as 2ul 4il(index 27)-namirisao sam njegovu dobru partiju(moram da se pohvalim)
$ " & $ $ $ " ? СЕЗОНА"!
Nisam bio tu kada se igrala utakmica sa kragujevčanima,na osnovu neke reportaže shvatio sam da smo kontrolisali utakmicu,Dule je taktički Mutu nadmudrio i praktično dokazao sopstvenu tezu da će ovaj tim Partizana iz utakmice u utakmicu rasti... Sledi veliki duel u prestonici Katalonije,nek se desi čudo.... 
" ' % ? " &,? ја се $ у $ " ? $,- ".
A Kari je odbio Bertansa zbog Milutinovića... Bože sačuvaj. 
- alan_kardec
- Kontakt:
Uz malo više koncentracije u odbrani na kraju utakmice, mogli ste do velikog skalpa. šteta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pre bih rekao uz malo vise koncentracije u napadu jer je Musli sjajno odradio odbranu na Navaru a Leo pogresio u pasu,a onda je i Bertrans imao veoma tesku poziciju za sut u poslednjem napadu.alan_kardec je napisao/la:Uz malo više koncentracije u odbrani na kraju utakmice, mogli ste do velikog skalpa. šteta.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
ma u odbrani su zakazali, sjeti se kako je na nekih dva minuta do kraja barsa uspjela tri puta da ponavlja napad dok huertas nije pogodio onu ludu trojku koja je i odlučila utakmicu.
ko je onaj todorović u barsi?
ko je onaj todorović u barsi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam ipak prijatno iznenadjen na nacin na koji je Partizan odigrao utakmicu,nema se momcima sta zameriti.
Crnogorac,Marko,kazu za njega da je veliki talenat,uostalom da nije ne bi ni bio u Barceloni.
Crnogorac,Marko,kazu za njega da je veliki talenat,uostalom da nije ne bi ni bio u Barceloni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Steta,steta,steta!!!
Tuga,ponos,sreca,radost,zalost....ma sve zivo pomesano u meni nakon ovog poraza.
Da mi ovako odigramo protiv Barse u gostima,sa ovim klincima gde Milutinov ima minutazu od 10 minuta i gde za protivnika ima jednog Antu Tomica i Nejt Dzavaija,nemam reci...Sa ovim timom uz 2 stranca kvalitetna bi za 3 godine bili prvaci Evrope.
Da ne bi previse "strucno u detalje" analizirao celu utakmicu(jer ste svi videli sta se desavalo) recicu jedno veliko HVALA kosarkaskoj sekciji naseg sportskog drustva na svim pobedama i porazima koji su nas godinama cinili ponosnim pa i veceras to uradise.
Sve pohvale za Bertansa,Muslija(prvo poluvreme),Andjusica za napadacku rolu u prvom,Leo u pojedinim momentima(iako je zasrljao na kraju),ma bravo svima pocevsi od TT do ekonoma Nikole Tomasevica.
Glavu gore i iz ovoga poraza da izadjete jos jaci i da se novim podvizima jos jednom obraduje crno bela armija i da se poserete u usta svima onima koji u vas vec godinama i godinama ne veruju.
Tuga,ponos,sreca,radost,zalost....ma sve zivo pomesano u meni nakon ovog poraza.
Da mi ovako odigramo protiv Barse u gostima,sa ovim klincima gde Milutinov ima minutazu od 10 minuta i gde za protivnika ima jednog Antu Tomica i Nejt Dzavaija,nemam reci...Sa ovim timom uz 2 stranca kvalitetna bi za 3 godine bili prvaci Evrope.
Da ne bi previse "strucno u detalje" analizirao celu utakmicu(jer ste svi videli sta se desavalo) recicu jedno veliko HVALA kosarkaskoj sekciji naseg sportskog drustva na svim pobedama i porazima koji su nas godinama cinili ponosnim pa i veceras to uradise.
Sve pohvale za Bertansa,Muslija(prvo poluvreme),Andjusica za napadacku rolu u prvom,Leo u pojedinim momentima(iako je zasrljao na kraju),ma bravo svima pocevsi od TT do ekonoma Nikole Tomasevica.
Glavu gore i iz ovoga poraza da izadjete jos jaci i da se novim podvizima jos jednom obraduje crno bela armija i da se poserete u usta svima onima koji u vas vec godinama i godinama ne veruju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.