KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

GT1970
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la GT1970 » 25 okt 2012, 20:57

¥ $ " " ".... " ? " него ?,? је засро % & "... он је ? " ¥.... :(

.... " $ НЕ $ " " .....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 okt 2012, 20:58

Menščini da je ovo Dule izgubio sa onom tehničkom a siguran sam da Partizan dobija u Beogradu sa većom razlikom.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 25 okt 2012, 21:04

? " ја се с " у " ? $ ' $ 20-13,$ " $ 27-20... ту је " &...
" су ' ? " $ ",за ?... " " овај пораз % " ' $ ? " $ ".... Прва ' ? је %.... $ се $ - " & $ "...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 okt 2012, 21:12

Imali smo ih i imali, ali su nam ipak izmakli... Problem sa ličnim Lea ne po meni ključan...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 okt 2012, 22:15

Nismo bili na nivou,jednostavno... Doduše oscilacije su nešto što je realno za ovako mlad tim... Treba razumeti i opravdati... Verujem da smo kvalitetniji tim od Ritasa i da ćemo sigurno igrati TOP 16. Nisam bio u prilici gledati celu utakmicu zbog fuce,ali sve u svemu evidentno smo dobro igrali samo u prvoj četvrtini,kasnije smo neke zicere promašivali i dozvolili Ritasu da meč privede kraju.... Moraću snimak pogledati,da ne pričam u prazno...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 26 okt 2012, 09:40

Mladost tj nedostatak iskustva je bio ključ poraza. Red je da i nas sreća pogleda u narednim mečevima, ali ne strahujem za ekiipu, Dule će to već sve fino posložiti. :D

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 okt 2012, 14:01

Sledi i prvi derbi kada je Partizan u pitanju i takmičenje ABA... Sutra nam dolazi kragujevački Radnički,iskusna ekipa sa iskusnim trenerom na klupi,doduše kao i mi još uvek dovoljno neuigrana...Nisu počeli takmičenje kako treba bilo je nekih neočekivanih poraza i svakako ukoliko žele evro takmičenje do kraja moraju dobijati i ove derbi utakmice.. Bez obzira na to, Partizan je favorit,skoknuću do Pionira i odgledati meč,nadam se i radovati se na kraju,jer opet ponavljam Partizan je kvalitetniji tim od Radničkog...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 okt 2012, 23:11

Bice sutra jako ****,prevejana su ekipa koja je u naletu(2 vezane pobede koje su ih vratile u zivot).
Ako odigramo maximalno uz dobru posetu pobeda ne bi trebala da dodje u pitanje,a ako udjemo nervozno i krenemo lose da branimo pick and pop sa Dacom Mijatovicem i ako istog kao i uvek krenu da seru trojke bice ****.Na poziciji 1 su se dosta uozbiljili dolaskom Capina(bivsi junior Partizana).Uz njega standardno dobri Stiven.Treba obratiti paznju i na Borisova koji zna biti jako nezgodan ako ga krene.Teriko se u poslednjoj tekmi probudio,valjda nece nastaviti u istom tempu.
Ocekujem silovanje pick igre 40 minuta od strane Radnickog(odlika Mute,pogotovo protiv nas),ali opet sa druge strane ocekujem dominaciju u napadu Muslija.Mislim da je namazaniji od Emeninga koji ce brzo uci u probleme sa faulovima,Dragojlovic konstitucijom mislim da ne moze da ga brani(a i lose igra ove sezone).Bilo bi dobro da Bogdan i Leo odrade dosta sto se tice napada kada je probijanje reketa u pitanju,kako bi rasteretili ekipu i ostavili prostora spoljnoj liniji(Bertansu,Gagiju) da ubace koju trojku.

Ajde da vidimo kakav sam prognozer:

Musli: +15p 8sk index preko 20
Leo: +13p 5as 5il
Bogdan: bice index preko 10,red je da ubaci 2,3 trojke.
Gagi: ocekujem 12+ index
Gordon: oko 10p 10sk (nesto mi govori da ce biti dobar).

Izvinjavam se ako nekoga ovo smara,ali dosadno mi veceras pa rekoh ajde da vidim hocu li biti u pravu :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 okt 2012, 23:57

Sve pet, ali reci za Stivena Markovica da je dobar ove sezone, ne ide :D :D
Stiven igra uzasno ovaj period.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 28 okt 2012, 00:42

Pogresno sam slozio recenicu,ove sezone je ocajan zato je Muta i posegnuo za Capinom.Umesto da napisem da protiv Partizana po obicaju poludi kao Daca Mijatovic,ja napisah standardno dobar(vec unapred osecam da ce dati 4 trojke minimum).
Lose branimo pick igru godinama,a za njih dvojicu je to zicer pozicija.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 okt 2012, 03:32

Lepo vece u Pioniru pred nesto ispod 6000 ljudi koje pokvarise oni takozvani vatreni svojim dolaskom i lepa kosarkaska predstava i vazna pobeda.

Krenimo redom...

1/4
Dominacija kapiten Lucica,jednom recju.Zaista impresive partije pruza na Jadranu...Sa kojom lakocom ubacuje suteve i preko ruke,ono je neverovatno.Uz to valja pomenuti dominaciju u skoku,gledam sada statistiku 13:5 u prvih 10 minuta.Veliku pomoc u tome uz Lucica doprineli su Gordon i Gagic.
2/4
u ovom periodu je islo od sjaja do ocaja.Kapiten nastavio tamo gde je stao,Gagic takodje poludeo na momente uz dobrog Gordona veceras napravismo seriju 19:4 i povedosmo 37:18.Medjutim onda krece pad...Sinovec daje trojku,Krstovic i Borisov neke lake poene,Emening koristi brzinu i smanjise Sumadinci na 37:29.Lucic odgovara poenima i tako u krug dodjosmo do cini mi se 12 ili 14 poena na poluvremenu-Gordon dao poene na isteku.
3/4
U trecem periodu simultanka Gordona.2 atraktivna zakucavanja uz neke poene Gagija 2 trojke cini mi se odosmo na plus 15 u jednom periodu.Radnicki se drzao,vracao odlicnim rolama Terika Vajta i trojkama Capina i Markovica,ali zavrsi se cetvrtina solidnom prednoscu Partizana koja je trebala da garantuje mir u poslednjoj deonici.
4/4
Pocelo dobro,trojkom Lucica,pa onda tehnicka Mijatovicu za floping....medjutim Vajt opet drzao Kragujevcane u zivotu u jednom periodu smanjise cini mi se ispod 10 nakon kojeg je usledio tajm aut i doslo je sve na svoje.Gordon do kraja izdominirao u skoku i poenima sa posta i zavrsi se utakmica pobedom od 91:80.

Najefikasniji u Partizanu Lucic 22p 4sk 2ul 2as (index 28),Gordon 18p 11sk 3as 2ul 4il(index 27)-namirisao sam njegovu dobru partiju(moram da se pohvalim) :D,ali sam ukanalio sa Muslijem koji fizicku dominaciju nije uspeo da sprovede u lagane poene protiv fizicki slabijih cuvara i sa Bogdanom kome danas nista nije polazilo od ruke,pre svega sut.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 29 okt 2012, 19:57

$ " & $ $ $ " ? СЕЗОНА"!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 30 okt 2012, 21:26

Nisam bio tu kada se igrala utakmica sa kragujevčanima,na osnovu neke reportaže shvatio sam da smo kontrolisali utakmicu,Dule je taktički Mutu nadmudrio i praktično dokazao sopstvenu tezu da će ovaj tim Partizana iz utakmice u utakmicu rasti... Sledi veliki duel u prestonici Katalonije,nek se desi čudo.... :)

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 01 nov 2012, 19:23

" ' % ? " &,? ја се $ у $ " ? $,- ".

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 nov 2012, 22:38

A Kari je odbio Bertansa zbog Milutinovića... Bože sačuvaj. slika

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 nov 2012, 22:48

Uz malo više koncentracije u odbrani na kraju utakmice, mogli ste do velikog skalpa. šteta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 nov 2012, 22:59

alan_kardec je napisao/la:Uz malo više koncentracije u odbrani na kraju utakmice, mogli ste do velikog skalpa. šteta.
Pre bih rekao uz malo vise koncentracije u napadu jer je Musli sjajno odradio odbranu na Navaru a Leo pogresio u pasu,a onda je i Bertrans imao veoma tesku poziciju za sut u poslednjem napadu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 nov 2012, 23:04

ma u odbrani su zakazali, sjeti se kako je na nekih dva minuta do kraja barsa uspjela tri puta da ponavlja napad dok huertas nije pogodio onu ludu trojku koja je i odlučila utakmicu.

ko je onaj todorović u barsi?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 nov 2012, 23:07

Ja sam ipak prijatno iznenadjen na nacin na koji je Partizan odigrao utakmicu,nema se momcima sta zameriti.

Crnogorac,Marko,kazu za njega da je veliki talenat,uostalom da nije ne bi ni bio u Barceloni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 nov 2012, 23:12

Steta,steta,steta!!!

Tuga,ponos,sreca,radost,zalost....ma sve zivo pomesano u meni nakon ovog poraza.

Da mi ovako odigramo protiv Barse u gostima,sa ovim klincima gde Milutinov ima minutazu od 10 minuta i gde za protivnika ima jednog Antu Tomica i Nejt Dzavaija,nemam reci...Sa ovim timom uz 2 stranca kvalitetna bi za 3 godine bili prvaci Evrope.

Da ne bi previse "strucno u detalje" analizirao celu utakmicu(jer ste svi videli sta se desavalo) recicu jedno veliko HVALA kosarkaskoj sekciji naseg sportskog drustva na svim pobedama i porazima koji su nas godinama cinili ponosnim pa i veceras to uradise.
Sve pohvale za Bertansa,Muslija(prvo poluvreme),Andjusica za napadacku rolu u prvom,Leo u pojedinim momentima(iako je zasrljao na kraju),ma bravo svima pocevsi od TT do ekonoma Nikole Tomasevica.

Glavu gore i iz ovoga poraza da izadjete jos jaci i da se novim podvizima jos jednom obraduje crno bela armija i da se poserete u usta svima onima koji u vas vec godinama i godinama ne veruju.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.