Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Jelen Super liga Srbije
Ajmo spinuj jos malo,samo da se skrene tema sa glavnog problema.
A ovakve pojave+Tole su sporedni problemi ?sasagmp je napisao/la:Ajmo spinuj jos malo,samo da se skrene tema sa glavnog problema.
Ja da mi je znati gdje ti rasteš...
"Indija,Pakistan..."
Pa sta se zalis o Toletu kada ti je tim poguran ove sezone u brdo situacija?
Imas obraza da prozivas Sremce,a pritom se dzukela Kasalica provlaci iz kolo u kolo i ne dobija crveni.Razbili bi vas da nije bilo Djoke da u stilu Maje resi pobednika.
Vidim na susednoj temi se pominju penali,crveni dodatni....mnogo bre hocete.Budite skromni i ovo je mnogo.
Imas obraza da prozivas Sremce,a pritom se dzukela Kasalica provlaci iz kolo u kolo i ne dobija crveni.Razbili bi vas da nije bilo Djoke da u stilu Maje resi pobednika.
Vidim na susednoj temi se pominju penali,crveni dodatni....mnogo bre hocete.Budite skromni i ovo je mnogo.
A zašto Kasalica da dobije crveni? Nisam vidio nešto mnogo slučajeva da igrač provocira bude kažnjen, već onaj koji je nasjeo na provokaciju. Da li je Materaci trebao dobiti crveni jer je isprovocirao Zidana?sasagmp je napisao/la:Pa sta se zalis o Toletu kada ti je tim poguran ove sezone u brdo situacija?
Alo o kakvoj provokaciji govoris?Nogetanje obojice,gde se jedan kaznjava,a drugi ne.
Plus se seljaku gresi ponavljaju iz kola u kolo.Protiv Smedereva dzukacki nagazi Veljovica dok je lezao na zemlji i prodje bez kazne,da ne pominjem KG ili konstantne rasprave sa sudijama koje se zavrsavaju bez kartona.Najogavniji igrac u nasoj ligi u zadnjih 10 godina.
Plus se seljaku gresi ponavljaju iz kola u kolo.Protiv Smedereva dzukacki nagazi Veljovica dok je lezao na zemlji i prodje bez kazne,da ne pominjem KG ili konstantne rasprave sa sudijama koje se zavrsavaju bez kartona.Najogavniji igrac u nasoj ligi u zadnjih 10 godina.
Kasalica se nogata a ovaj ga udara dok je na zemlji. To nikako nije isto.sasagmp je napisao/la:Alo o kakvoj provokaciji govoris?Nogetanje obojice,gde se jedan kaznjava,a drugi ne.
Ok pobedio si,ajde 3 crvena je DS trebao dobiti.
? је " % " је " ? " " - вјероватно $ "... На сву - " за ",% $ остане " - " ?.... & је & & ',? на & " & %," све % зна је управо то," /,& % " псовање & ".....
Objasnjenje je da ima odredjenih ljudi koje zanima fudbal i koji prvenstveno to prate,i jos koji su iz Beograda,a puca im ona stvar za neke druge stvari.
Nakon odgledanih snimaka(ako si ih odgledao) ti tvrdis da Zvezda nije ostecena u utakmici protiv Donjeg Srema ?
Ja ti kazem da jeste,i pored toga sto je Kasalica treba dobiti crveni.Na zalost nema na netu emisija koju Arena sport daje posle svakoga kola gde se zumirano vide situacije u kojima je Zvezda jasno ostecena.
Donji Srem me mnogo razocarao.Oni se nesta zale,prete nekim istupanjima,ne izlascima na teren.
Nisu svesni da je njima progledano kroz prste itekako.O njihovim namestenim utakmicama u Telekom ligi nista ne pricaju,o njihovom uvazenom predsedniku koji sedi u 16 fotelja nista ne pricaju,o njihovom takmicenju u Superligi nista ne pricaju,gde je taj zavrseni stadion u Pecincima do kraja godine ? Gde to jos ima da klub udje u elitni rang a da igra na tudjem stadionu,opet im progledano kroz prste.O njihovom alkoholicaru na klupi je iznimno trositi reci.Zanimljiv covek ali kao preslikani Stamenkovic,njegovo fudbalsko znanje nije da je bas na zavidnom nivou,ali je zato prica i flasica obavezna.
I oni nasli nekome da prete.E moja Srbijo,moj cirkuse. 
Ja ti kazem da jeste,i pored toga sto je Kasalica treba dobiti crveni.Na zalost nema na netu emisija koju Arena sport daje posle svakoga kola gde se zumirano vide situacije u kojima je Zvezda jasno ostecena.
Donji Srem me mnogo razocarao.Oni se nesta zale,prete nekim istupanjima,ne izlascima na teren.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
' се " " се " " "... " ' не ? $ на 'Devil je napisao/la:Nakon odgledanih snimaka(ako si ih odgledao) ti tvrdis da Zvezda nije ostecena u utakmici protiv Donjeg Srema ?
Donji Srem me mnogo razocarao.Oni se nesta zale,prete nekim istupanjima,ne izlascima na teren.![]()
Nisu svesni da je njima progledano kroz prste itekako.O njihovim namestenim utakmicama u Telekom ligi nista ne pricaju,o njihovom uvazenom predsedniku koji sedi u 16 fotelja nista ne pricaju,o njihovom takmicenju u Superligi nista ne pricaju,gde je taj zavrseni stadion u Pecincima do kraja godine ? Gde to jos ima da klub udje u elitni rang a da igra na tudjem stadionu,opet im progledano kroz prste.O njihovom alkoholicaru na klupi je iznimno trositi reci.Zanimljiv covek ali kao preslikani Stamenkovic,njegovo fudbalsko znanje nije da je bas na zavidnom nivou,ali je zato prica i flasica obavezna.
Ово је 8 пут $ је ? ? " не фер ' $ "," пут $ је $ $ & његове ?... Он је " ?,јер о ' ? ' је & " ",$,па " " Грантовог "....
Не ' % те је $ ¥. Ја " ' $ " " ? не & " ?." & јасно $ се $ ? на $,$ " не $,а она је у " у НС ? $,$ је $ " ? " " % " $ " $ $. У ? ? $ ? је ?.... $,&,&.... " су " у - ? ' " ? &... Тога " " $ $... % се $ ",' $ у ? $ ' /,$ $ ' у $ ",?.
? $ " $ ? " је " на ' $ у ?," " " " су ? ван свог $...% се " тренера," је & " она ствар $ тренера....
Jbg imas glumce od igraca koji budu kaznjeni i oni koji ne budu kaznjeni.Imas Kasalicu koji zna okrenuti vodu na svoj mlin,na iskustvo.GT1970 je napisao/la:' се " " се " " "... " ' не ? $ на 'Devil je napisao/la:Nakon odgledanih snimaka(ako si ih odgledao) ti tvrdis da Zvezda nije ostecena u utakmici protiv Donjeg Srema ?
Donji Srem me mnogo razocarao.Oni se nesta zale,prete nekim istupanjima,ne izlascima na teren.![]()
Ово је 8 пут $ је ? ? " не фер ' $ "," пут $ је $ $ & његове ?... Он је " ?,јер о ' ? ' је & " ",$,па " " Грантовог "....
Не ' % те је $ ¥. Ја " ' $ " " ? не & " ?." & јасно $ се $ ? на $,$ " не $,а она је у " у НС ? $,$ је $ " ? " " % " $ " $ $. У ? ? $ ? је ?.... $,&,&.... " су " у - ? ' " ? &... Тога " " $ $... % се $ ",' $ у ? $ ' /,$ $ ' у $ ",?.
? $ " $ ? " је " на ' $ у ?," " " " су ? ван свог $...% се " тренера," је & " она ствар $ тренера....
Na kakvu nepravdu se zale,penal,drugi crveni...sto to ne spomenuse u svome bednom saopstenju ? Sto ne spomenuse kako telohranitelji sa predsednikom ulecu u prostorije za vreme pauze ?
Nije bitno ko je kupovao utakmice ili sta,bitno je sto se oni sada zalecu sa nekim pretnjama,saopstenjima a ustvari vise prljavstine u njihovom dvoristu u poslednje dve godine nego ne znam gde.
p.s. Volim ja tebe dok se ponasas normalno u skladu sa pravilima i nikoga ne vredjas.
Zali se adminu ne nama,niti trazi objasnjavanja na ovome mestu.
Rekao sam ti da trazis "pravdu" na nekom drugom mestu,a ne na ovoj temi.Svaki sledeci tvoj post koji odstupa od teme cu da izbrisem bez ikakvog obrazlozenja.Moja je dobra volja sto ti sada samo editujem i dajem ti razloge brisanja.
A o tome sto editujes postove koji su editovani od strane moda ne treba pricati.To je strogo zabranjeno.
A o tome sto editujes postove koji su editovani od strane moda ne treba pricati.To je strogo zabranjeno.
Đurđević: Sudija Đokić mi je nudio nagodbu!
"Đokić mi je rekao ’vi nemojte da se žalite na moje suđenje, a ja neću da vas prijavim zbog toga što me je onaj vređao’", otkriva prvi čovek sremskog prvoligaša
Predsednik Donjeg Srema Milenko Đurđević tvrdi da mu je glavni sudija meča Nenad Đokić nudio nagodbu. Prvi čovek sremskog prvoligaša, posle prijave delegata da je vređao sudije u restriktivnom prostoru, rizikuje višemesečnu suspenziju, ali je odlučio da javno progovori šta se dešavalo unutar stadiona Karađorđe.
„Sudija mi je prišao i kazao ’želim da se nagodimo’. Pitao sam ga šta mu to znači, a on je odgovorio ’vi nemojte da se žalite na moje suđenje, a ja neću da vas prijavim zbog toga što me je onaj vređao’. Rekao sam mu da jede g… i da mi ne pada na pamet. Đokić je tada rekao da ga, eto, i ja vređam, na šta sam mu odgovorio da može slobodno da me prijavi ako tu reč smatra za uvredljivu, jer je to najteža reč koju sam te večeri izgovorio“, rekao je Đurđević za Sport.
-
samoradnik
- Kontakt:
najviše što mrzim u fudbalu je rekla-kazala.... Sigurno da su Zvezdi i Partizanu drugačiji kriterijumi donekle u odnosu na ostale,jer su to ipak dva najveća srpska kluba,dva najveća kluba u regionu,ali konstantno posle svakog kola slušati priče o nekakvim teorijama zavjere,nema smisla.....
Aca Bulic najavljuje ozivljavanje Zeleznika te Radnickog NB.To nece na dobro izaci nikako. 
" % $ ? & " се - у " $ (" $ " " ? " " $).
Па - вјероватно за ? $ опет $ $ ' & ? ¥ са ",?,",$......
Е "...
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Beogradizacija srpskog fudbala rak rana!
¥ &... $ она је $ $ $ $,? &," ? $ у $,а " своје ? у ? $ " $ реона $ " $ Југа... ?...
По " све & 3 ? " & је пуно... $ ",$ " $.... Наравно ту " ? $ " '," " " " то &... ? је све % (" & $)...
По " све & 3 ? " & је пуно... $ ",$ " $.... Наравно ту " ? $ " '," " " " то &... ? је све % (" & $)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.