Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Bijeljinacity
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Bijeljinacity » 02 nov 2012, 12:22

GT1970 je napisao/la:¥ &... $ она је $ $ $ $,? &," ? $ у $,а " своје ? у ? $ " $ реона $ " $ Југа... ?...

По " све & 3 ? " & је пуно... $ ",$ " $.... Наравно ту " ? $ " '," " " " то &... ? је све % (" & $)...
Ne samo zbog kriminalaca vec i zbog prosjeka gledanosti utakmica,prosjek gledanosti na utakmicama klubova iz Beograda ,tu izuzimajuci Partizan,Zvezdu i u nekim ranijim periodima Zemun ne prelazi 300 a grad od 2500000!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 nov 2012, 11:23

Danas se igra sedam susreta u JSL:

Javor - Hajduk
Radnički Niš - Partizan
Radnički 1923 - OFK Beograd
Novi Pazar - Sloboda
Smederevo - Donji Srem
Spartak - BSK Borča
Crvena Zvezda - Jagodina

sutra se igra meč Rad-Vojvodina
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 03 nov 2012, 16:45

A ovog Smedereva ,...koje je to smeće od ekipe...ne mogu Pećince pobjediti????!!!!....Nek ispadnu vala,zaslužili ,samo šteta što onako dobar stadion ima onako smećarska ekipa...Nek im se pridruži BSK :D
Mens sana in corpore sano.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 03 nov 2012, 18:24

I mene su razočarali u potpunosti,mada se nešto slično moglo i očekivati,od trenutka kada je otišao USS,znalo se da im za normalno funkcionisanje nije dovoljna samo pomoć lokalne zajednice... Spominjao se neki ukrajinac,pa rus,sve tako u nedogled,evidentno ova sezona je pravi ispit,još uvek ne zaostaju mnogo,jedna gostujuća pobeda itekako ih može vratiti,da ne pričamo eventualno novi kupci železare... U svakom slučaju ja im želim da opstanu jer po svim aspektima to zaslužuju (naravno ne i onom možda najbitnijem,kvalitetu).

Dosta simpatično kolo,puno golova,jedva čekam na Sosu pogledati tekme Slobode i OFK Beograda....
Verovatno neću stići pogledati meč sa Marakane...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2012, 23:30

Izjednačujući gol Spartaka, tj autogol, je smiješan i meni nekako sumnjiv... A Despotović je sjajno reagovao za 2:1....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 nov 2012, 00:28

Bravo za Jagodince,čestitke gosn Kruniću,još kad ovi stranci dobiju veću šansu,Jagodina postaje ozbiljan srpski klub....

a evo i jedna prikladna sličica.... http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9303_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 00:30

DANTES je napisao/la:Izjednačujući gol Spartaka, tj autogol, je smiješan i meni nekako sumnjiv... A Despotović je sjajno reagovao za 2:1....
Meni je vise sumnjiva situacija kod 0:1,kada je Despotovic sutirao iz slobodnjaka a Kovacevic nekako skinuo,mislim da je tu presla liniju celim obimom ali sacekacu sutra pregled,valjda ce zumirati tu situaciju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 nov 2012, 00:34

Kako su igrali drugoligaši??? Prvenstveno Napredak,Voždovac i Timok?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 00:38

Napredak ubio Proletera 3:0 kuci,Bezanija i Vozdovac remizirali kraj Bezanijske crkve 0:0,a Timok dobio Kolubaru 2:0 u Zajecaru.

Veliko iznenadjenje danas je poraz Cukarickog sa 1:2 na Banovom Brdu od Radnickog iz Nove Pazove.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 nov 2012, 00:43

Devil hvala na rezultatima... Dakle Napredak sigurica,dok za drugo mjesto se nadam da će Borac se vratit...
Volio bi i da Timok bude pri vrhu...

p.s. Koliko sam upratio Zemun i Mačva bi mogli od iduće godine igrat PLS...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 00:50

Pa realno sramota je da u konkurenciji Sumadije i Sindjelica,Zemun ne bude sampion u Beograskoj zoni.JEdna od te tri ekipe ce na kraju da udje.
U Vojvodini ce da bude zanimljivo,par klubova dosta jednakih.Radnicki iz Sida,Senta,Sloga Temerin,Dolina i Tekstilac.Tu je sramota ako Dolina ili Tekstilac udju.

Macva mislim da nema sansu za ulazak.Na zapadu je Mladi Radnik kome se namesta ulazak u PLS,a Sloga iz PnM igra odlican fudbal za tu ligu.

I na kraju na istoku samo cudo treba da se dogodi da Sindjelic iz Nisa ne udje u visi rang.

Na kraju kada se sve sumira ja se nadam Zemunu,Radnickom,Mladom Radniku i Sindjelicu u visem rangu.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 04 nov 2012, 00:56

Ma meni su zemunci gotiva,grb,dresovi,stadion,grupa i sve ostalo...........I stvarno bi ih volio gledat i u JSL ponovo,što nije realno... umjesto BSK ili Javora,Hajduka...
Ne pratim mnogo treću ligu,već sasvim slučajno neko večer slušam na jednom drugom forumu od nekog šapčanina kako se hvali kako će Mačva sigurno igrat PLS,pa sam ih zbog toga pomenuo... ;)

Jbg i ja navalio, zanima me koliko si upućen u stanje u Radničkom iz Pirota?! Ima li šanse da u dogledno vrijeme njih gledamo u PLS,barem?? Znam da bi dole bilo uvijek 2000 ljudi na utakmici...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 01:02

Mislim da bi Radnicki mogao sledece sezone da se upusti u borbu za vrh.Koliko sam cuo neka reorganizacija je u klubu i svi se nadaju da ce doci bolji dani.

Inace na Istoku,Dubocica ima prosek gledalaca od preko 1500 po utakmici.Stadion im renoviran,a ekipu im uglavnom cine klinci '92, '93 '94 godiste sa tek par starijih igraca.

Jos par klubova ima poprilicno lepe brojke za taj rang takmicenja.Mladi Radnik standardno preko 1000 dusa,dok npr.jedan Seljak koji dolazi iz Mihajlovca koji ima nekih 2000 stanovnika ima prosek od skoro 700 gledalaca.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 04 nov 2012, 09:48

Zna li iko koliki je budžet FK Jagodina za ovu sezonu???

I da, vjerujete li da sam par prvih puta kada sam na sosu čuo za FK Seljak,pomislio da je tehnička greška i da se radi o Senjaku :) :) ... tek posle na guglu vidim da postoji FK Seljak... od tada ih gotivim od tih manje poznatih klubova....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 18:52

samoradnik je napisao/la:Zna li iko koliki je budžet FK Jagodina za ovu sezonu???

I da, vjerujete li da sam par prvih puta kada sam na sosu čuo za FK Seljak,pomislio da je tehnička greška i da se radi o Senjaku :) :) ... tek posle na guglu vidim da postoji FK Seljak... od tada ih gotivim od tih manje poznatih klubova....
Oko 2 miliona eura im je budzet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 nov 2012, 22:03

Jel' se tripujem ili Donji Srem jos nije pisao saopstenje povodom loseg sudjenja na mecu sa Smederevom ?
Ah da sto bi pisali ipak im je sada sudija obilato pomogao.Toliko o njihovim jednakim arsinima. :roll:

Inace ovo kolo obilovalo sudijskim pogreskama,gde nije manjkalo ni onih od sudijske trojke koju predvodi Mazic.To je ono o cemu sam pricao.Lik odsvira bez greske na Nou Campu i Old Traffordu i onda dodje na nase terene i pisa po sirotinji. :oops: Takvima bi ja zabranio i da sude evropske utakmice.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 05 nov 2012, 10:07

Devile ,nisam pratio tekme Mažića (većinu) u JSL... Ne bih nešto srao,al Mažić je jedan od najvećih evro potencijala kad su sudije u pitanju,što se domaće lige tiče drugačiji su uslovi i vječito se traži dlaka u jajetu... ;) To je bar moje mišljenje,naravno itekako da grešaka ima,al sjetimo se vremena Babarogića i ostalih,bilo ih je puno više... ;)

Što se Sremaca tiče kako su ušli treba i da ispadnu....

Bijeljinacity
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljinacity » 05 nov 2012, 12:05

Devil je napisao/la:Pa realno sramota je da u konkurenciji Sumadije i Sindjelica,Zemun ne bude sampion u Beograskoj zoni.JEdna od te tri ekipe ce na kraju da udje.
U Vojvodini ce da bude zanimljivo,par klubova dosta jednakih.Radnicki iz Sida,Senta,Sloga Temerin,Dolina i Tekstilac.Tu je sramota ako Dolina ili Tekstilac udju.

Macva mislim da nema sansu za ulazak.Na zapadu je Mladi Radnik kome se namesta ulazak u PLS,a Sloga iz PnM igra odlican fudbal za tu ligu.

I na kraju na istoku samo cudo treba da se dogodi da Sindjelic iz Nisa ne udje u visi rang.

Na kraju kada se sve sumira ja se nadam Zemunu,Radnickom,Mladom Radniku i Sindjelicu u visem rangu.
Devile sto se tice FK Tekstilac Ites Odzaci mislim da grijesis!U Odžacima postoji nekoliko sportskih klubova. Najpoznatiji je FK Tekstilac, ikona Odžačkog sporta, osnovan 1919. godine. Nekada je imao lep stadion, čak je tridesetih godina igrao u Odžacima pod reflektorima sa Rapidom iz Beča. Sad je taj stadion oronuo neodržavan.Takodje postoji i tkz.elektronski semafor poput onog u Kuli,koji su jos uvijek misaona imenica za pojedine clanove JSL,a o drugoligasima da i ne pricam,a sam teren je jedn od boljih u Vojvodini.Mada oni nemaju niti para niti ambicja za nesto vise.Klub je nekada bio jak dok je pare obezbjedjivala jos uvjek tada drzavna fabrika tepiha „Ivo Lola Ribar“ ciji naziv nosi i stadion.Po meni glavni kandidati su Senta i Sloga Temerin,mada ja bih vise volio Sentu zbog same tradicije kluba ali i infrastrukture.(dvije tribine sa kapacitetom od 5000,trenutno bez stolica)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 nov 2012, 22:14

Dzabe im to sve kada nemaju kvalitet za Prvu ligu.Radnicki iz Sida i Senta su od njih kvalitetnom dosta jaci.I to ne samo od njih,vec i od Sloge,Doline,i svih ostalih klubova.
Cak i sto se tice stadiona,teren je po meni najbolji onaj u Sidu,sto mozes da vidis na ovome snimku.

Senta je takodje dosta ozbiljan klub za taj rang,sa isto tako odlicnim terenom,sa zanimljivim igracima,Milos Bokic je tamo,Ivan Maras,Banov...

Zato mislim da ako izmedju ta dva kluba prodje neko drugi u visi rang,da ce to biti sramota.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 07 nov 2012, 15:04

$ нас је све -,па " ово не $..... :)

Kod: Označi sve

Predstojeći večiti derbi planiran za 17. novembar mogao bi da bude pomeren zbog reprezentativnih obaveza fudbalera Partizana i Crvene zvezde.Duel između dva ljuta rivala, 143. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana po rasporedu bi trebalo da bude odigran kroz deset dana.
Ipak, postoji realna mogućnost da se odigravanje ove utakmice pomeri za drugi termin.
Kao glavni razlog ističe se činjenica da oba rivala u svojim redovima imaju veliki broj reprezentativaca koji će naredne nedelje imati obaveza u svojim nacionalnim timovima.
Kako u svojim redovima imaju reprezentativce Srbije, ali i Crne Gore, te Makedonije i Bugarske, crno i crveno-beli bi svoj duel mogli da odigraju u terminu koji bi trebalo da bude određen u skladu sa raspredom reprezentativnih utakmica, ali i Kupa Srbije.
Naime, samo 4 dana nakon večitog derbija na programu su utakmice četvrtfinala Kupa Srbije u kome se i dalje bori Crvena zvezda.
U skladu sa terminom odigravanja utakmice sa OFK Beogradom i u dogovoru sa policijom, u narednim danima bi trebalo očekivati utvrđivanje novog termina večitog derbija za koji „Sportski Žurnal“ spekuliše da bi mogao biti odigran samo dan kasnije od planiranog, dakle 18. novembra.
slika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.