FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo momak bio realan svaka cast
i da jos kazem da mi je drago da smo toliko jaki da vam je pobijediti nas kao da ste titulu uzeli xD
i da jos kazem da mi je drago da smo toliko jaki da vam je pobijediti nas kao da ste titulu uzeli xD
Nisam baš siguran, vidim koga žuljajubagrcavi je napisao/la:tebi samo mu.da u ustima, mojne to nije lijepohz033 je napisao/la: E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noć

U novi boj ...
- Ekonomista
- Kontakt:
Said Husejinović
Pobjeda posvecana hordama hvala vam na vecerasnjoj podrsci najbolji ste brz premca , zao mi je sto cu razocarati jednog igraca a ja cu i dalje nastaviti igrati fudbal
:) ..a posebno jedna pjesma za strumfove plavo oko plakalo je 

Pobjeda posvecana hordama hvala vam na vecerasnjoj podrsci najbolji ste brz premca , zao mi je sto cu razocarati jednog igraca a ja cu i dalje nastaviti igrati fudbal

Bordo bijeli!
opet ti, lijepo ti kažem mojne ih u usta stavljat a ti navalio. ccchz033 je napisao/la:Nisam baš siguran, vidim koga žuljajubagrcavi je napisao/la:tebi samo mu.da u ustima, mojne to nije lijepohz033 je napisao/la: E vidiš upravo je postigo to što je htjeo, da ti misliš na njegova mu** cijelu noć![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Eto decko sve objasnio.HZ_ilidzaa je napisao/la:Kratki osvrt na tekmu.
Realno , pobijedilo je onaj ko je umio zabit gol.Mi imali svoje 3-4 dobre prilike(od toga se izdvaja prilika kad je Dupovac promasio gol sa 2 metra) , iskoristili jednu zahvaljujuci sreci i majstorluku Husejnovica.Zeljo imao 2 kolosalne prilike 300 % -tne prilike i 2 poluprilike, nije iskoristio.Pitam se sta smrdi na relaciji Bekric-Osim.Bekric je poslije Zebe i Husejnovica Zinedin Zidan za ostale igrace i jednih i drugih.Prosli derbi Zeljo izvukao remi zahvaljujuci njemu.Realan rezultat 1-1.Ne bi bilo ne zasluzeno ni da je 1-2 bilo kao sto nije ne zasluzena pobjeda Sarajeva.Sjever nekih 5-10 minuta kad se navijalo "na na na na ... na na na o o o Sarajv'o"graciozan , odlican , perfektan.Ne sjecam se kad sam se onoliko najezio.S druge strane preostalo vrijeme bili su manje-vise u nekom prosjeku.Jug perfektan do malo poslije bakljade poslije su se i oni izgubili , pogotovo nakon gola.
Cjelokupna ocjena derbija 6,5/10.Vise ne loš nego ne dobar.

U 5 deka, cestitke komsije, vidimo se na Grbavici.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Čestitke Sarajevu na jesenjoj titulu . 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Bas si obolio...Ne kontam sta je smijesno...Znas li ikako rezultat...Vidim smijes se, a nemas nikakvog razlga...Bice da si nesto jako uzeo...TeaM87 je napisao/la:SVAKO VAM JE PLIJEN...sjever je napisao/la:Kakav je Said gospodin i specijalci poslije tekme trče za njim da se slikaju![]()
I raja šta ima kod vas,kako je slatko kad im ga metneš u jubilarnom![]()
MI SMO DIVOVI ...
![]()
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Zanemarite ih u potpunosti, ostavite se foruma i ufatite se slavlja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gori gori gori,znas sta mi je najdraze u pobjedi ovoj,kad se pobjedi na nacin na koji smradovi uzimaju 80% utakmica,kad fiknu neki prekid i kad se kurce kasnije sa tim 48 dana,e zato mi je drago,fol furaju oni neku pricu imali vise sansi,pa brat bratu mi u prvih pola sata imamo 4 zicera,skidaju nam lopte sa linija,Dupovac sa po metra prebacuje gol,Suljic sam na povratnoj lopti mjesto da puca on nesta dize,to je gol 100% samo da je pljuno po njoj,oni dosli do neke igre tek kad smo mi zabili gol,sto je i logicno jel su nasi stali iza i cekali prazan prostor nazad,i imali su ga i mogli uvjerljivije slaviti...hvala bogu pa imaju glupog trenera koji nezna da sa tromim Adilovicem nema nikakvih sansi,i da bi nas vjerovatno slomio da je imao nekog brzog igraca u spicu,iako je Adilovic odradio utakmicu po meni za 10 kod njih,opet nema nista kad nemoze pobjeci onako trom kako jeste valja se hrvati citavo vrijeme sa Sedinom i Amerom..vjerujte da sam se obradovao kad sam vidio u kojem sastavu oni pocinju 10000% sam bio siguran da nas uzeti nece sa Jamakom,Svrakom i onim malim u vezi jel je to tromo presporo sve ,da tu nema nikakve opasnosti,da je poceo Bekric to bi vec druga prica bila i vjerujem da bi i oni opasniji bili,ovako su rinaka teska i vjerujem da ih mozemo uzeti u svako doba sa ovim sastavom
Imam dosta zamjeraka na igru veceras,posebno na igru dvojice zadnjih veznih koji veceras apsolutno nista uradili nisu,Sesar i Sunjevaric,znaci sve i jedan napad su stoperi morali organizovati i to je veceras uzasno uzasno bilo,nikad ni jedan od njih nije bio na svom mjestu kad se gradio napad,bijezali su negdje naprijed,pa su stoperi xx puta znali do centra kretati sa loptom,iz toga dolazile i neke greske,i neki kartoni nepotrebni
Dejo Bandovic ima problema sa ispucavanjem lopti ni jedna nije zavrsila gdje treba,cak smo se pitali jeli u stanju on centra prebaciti,ali nemoze se savrsen biti,zato je pozadi presiguran i ja mu halalim sto je svako nase ispucavanje bila njihova lopta
Hadzicu Emiru na Kosevu treba spomenik dici jedan veliki,jel ovaj momak ne da igra srcem ovaj momak igra za 4 igraca,definitivno ja nemam rijeci kolko taj momak bukvalno grize onaj teren i kolko mu je stalo do svega,ljudino svaka ti cast!! Ljudina velika
Pilav je karinaski odsudio utakmicu,nije imao uopste osjecaj za igru,istina nije direktno utjecao na rezultat,ali vrlo je los bio
Uzivajmo do narednog derbija,prc prc komsija
Imam dosta zamjeraka na igru veceras,posebno na igru dvojice zadnjih veznih koji veceras apsolutno nista uradili nisu,Sesar i Sunjevaric,znaci sve i jedan napad su stoperi morali organizovati i to je veceras uzasno uzasno bilo,nikad ni jedan od njih nije bio na svom mjestu kad se gradio napad,bijezali su negdje naprijed,pa su stoperi xx puta znali do centra kretati sa loptom,iz toga dolazile i neke greske,i neki kartoni nepotrebni
Dejo Bandovic ima problema sa ispucavanjem lopti ni jedna nije zavrsila gdje treba,cak smo se pitali jeli u stanju on centra prebaciti,ali nemoze se savrsen biti,zato je pozadi presiguran i ja mu halalim sto je svako nase ispucavanje bila njihova lopta
Hadzicu Emiru na Kosevu treba spomenik dici jedan veliki,jel ovaj momak ne da igra srcem ovaj momak igra za 4 igraca,definitivno ja nemam rijeci kolko taj momak bukvalno grize onaj teren i kolko mu je stalo do svega,ljudino svaka ti cast!! Ljudina velika
Pilav je karinaski odsudio utakmicu,nije imao uopste osjecaj za igru,istina nije direktno utjecao na rezultat,ali vrlo je los bio
Uzivajmo do narednog derbija,prc prc komsija

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Još jedna velika pobjeda bordo diva.
Godinama smo bili bolji u derbijima, ali nismo mogli pobijediti, jer nije bilo sreće, od Zubana, pa Šaranovića, nekih utakmica u Kupu, vađenja sa linije lopte od strane Bogičevića prije dvije sezone itd...
Večeras dosta izjednačeno, što se i znalo, ali zasluženo. Ostaju tri utakmice, mislim da možemo sačuvati prvo mjesto, a možda čak i povećati prednost i u januaru pokušat dodatno poboljšati tim.
Hvala igračima, hvala navijačima, teško je značenje derbija opisati pravim navijačima, a tek pobjedu... to treba doživiti.
VOLIM TE SARAJEVO!
Godinama smo bili bolji u derbijima, ali nismo mogli pobijediti, jer nije bilo sreće, od Zubana, pa Šaranovića, nekih utakmica u Kupu, vađenja sa linije lopte od strane Bogičevića prije dvije sezone itd...
Večeras dosta izjednačeno, što se i znalo, ali zasluženo. Ostaju tri utakmice, mislim da možemo sačuvati prvo mjesto, a možda čak i povećati prednost i u januaru pokušat dodatno poboljšati tim.
Hvala igračima, hvala navijačima, teško je značenje derbija opisati pravim navijačima, a tek pobjedu... to treba doživiti.
VOLIM TE SARAJEVO!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Okrenimo se Slaviji. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
VanBastenSarajevo1946 je napisao/la:Još jedna velika pobjeda bordo diva.
VOLIM TE SARAJEVO!
Sljedeća prepreka, Slavija. Po nova 3 boda i jesenju titulu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Čestitke na osvojena 3 boda. Nemože se reći nezasluženo, iako je Željo stajao cijelo vrijeme bolje na terenu i mislim imao šansu više. Ipak vjerujem da je to odraz taktike, jer je večeras Jović nadmudrio Amara. Niste me uvjerili da imate kvalitet za titulu, ali će te biti sigurno dosta dugo u utrci, i biti dobar takmac. U svakom slučaju sretno u nastvaku sezone, imate razloga za slavlje.Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna velika pobjeda bordo diva.
Večeras dosta izjednačeno, što se i znalo, ali zasluženo. Ostaju tri utakmice, mislim da možemo sačuvati prvo mjesto, a možda čak i povećati i u januaru pokušat dodatno pooljšati tim.
VOLIM TE SARAJEVO!
A vi ste kao nekog uvjerili da imate kvalitet za titulu?Rade Paprica 9 je napisao/la:Čestitke na osvojena 3 boda. Nemože se reći nezasluženo, iako je Željo stajao cijelo vrijeme bolje na terenu i mislim imao šansu više. Ipak vjerujem da je to odraz taktike, jer je večeras Jović nadmudrio Amara. Niste me uvjerili da imate kvalitet za titulu, ali će te biti sigurno dosta dugo u utrci, i biti dobar takmac. U svakom slučaju sretno u nastvaku sezone, imate razloga za slavlje.Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna velika pobjeda bordo diva.
Večeras dosta izjednačeno, što se i znalo, ali zasluženo. Ostaju tri utakmice, mislim da možemo sačuvati prvo mjesto, a možda čak i povećati i u januaru pokušat dodatno pooljšati tim.
VOLIM TE SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Pa mi nemamo šta koga da uvjeravamo kad zadnje tri godine dominiramo ligom. Nemjenjamo tim i u ovoj ligi imamo uz Olimpic i Široki najviše novca. Mi smo tu uvijek u vrhu. Za nas se zna. Vi ste ti koji se dokazujete i koji ste objektivno ove polusezone pozitivno iznenađenje.
Čestitke na pobjedi.
Šta ovo ovaj kenja Torlaku na ovom klipu sa ss.ba, ovaj intervju poslije tekme? Traži dres, šta li već?

Šta ovo ovaj kenja Torlaku na ovom klipu sa ss.ba, ovaj intervju poslije tekme? Traži dres, šta li već?

Trenutno korisnika/ca: adoado, bhfanatic14, Hajdeee, perodeformero, pjankesarajevo i 69 gostiju.