FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
suze u očima.
Oni ti ga puše Saide!
Oni ti ga puše Saide!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ja kolko se sjecam Sarajevo zavrsi 2 prije 3 godineRade Paprica 9 je napisao/la:Pa mi nemamo šta koga da uvjeravamo kad zadnje tri godine dominiramo ligom. Nemjenjamo tim i u ovoj ligi imamo uz Olimpic i Široki najviše novca. Mi smo tu uvijek u vrhu. Za nas se zna. Vi ste ti koji se dokazujete i koji ste objektivno ove polusezone pozitivno iznenađenje.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
a vi redovno igrate grupne faze, koliko spominjete naše poraze čovjek bi pomislio da vi nemate poraza u evropi a sve je to u pet deka.emir18 je napisao/la:Ja kolko se sjecam Sarajevo zavrsi 2 prije 3 godineRade Paprica 9 je napisao/la:Pa mi nemamo šta koga da uvjeravamo kad zadnje tri godine dominiramo ligom. Nemjenjamo tim i u ovoj ligi imamo uz Olimpic i Široki najviše novca. Mi smo tu uvijek u vrhu. Za nas se zna. Vi ste ti koji se dokazujete i koji ste objektivno ove polusezone pozitivno iznenađenje....nema nista gore neg kad covjek lupa gluposti...dominirate ligom i izadjete u evropu i tamo redovno primite po 4-5 komada...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Nema te se čim dičiti u Europi. Bili ste drugi, ali u zadnjem kolu kada je sve već bilo izvjesno. Drugi ili treći svejedno. Tu cijelu sezonu smo bili dosta ispred vas, i kad nam je Borac umakao, više nije bilo motiva. Znači za tebe je glupost činejnica da je Željo klub sa najkonstantnim rezultatima u ligi zadnjih par godina. Daj ba, pa ipak malo realnosti.emir18 je napisao/la:Ja kolko se sjecam Sarajevo zavrsi 2 prije 3 godineRade Paprica 9 je napisao/la:Pa mi nemamo šta koga da uvjeravamo kad zadnje tri godine dominiramo ligom. Nemjenjamo tim i u ovoj ligi imamo uz Olimpic i Široki najviše novca. Mi smo tu uvijek u vrhu. Za nas se zna. Vi ste ti koji se dokazujete i koji ste objektivno ove polusezone pozitivno iznenađenje....nema nista gore neg kad covjek lupa gluposti...dominirate ligom i izadjete u evropu i tamo redovno primite po 4-5 komada...
Pa cinjenica je da ste ispred nas,naravno uzeli ste 3 titule u zadnje 2 godine i to se nemoze pobiti,al isto tako nemozes govoriti da je iznenadjenje sto je Sarajevo prvo na tabeli jer jednostavno imamo najbolje igrace u ligi,najefikasniji smo tim,pobjedili sve vece konkurente u poluzeoni i kako mozes reci da te nismo uvjerili da smo najveci predenderi za tituluRade Paprica 9 je napisao/la:Nema te se čim dičiti u Europi. Bili ste drugi, ali u zadnjem kolu kada je sve već bilo izvjesno. Drugi ili treći svejedno. Tu cijelu sezonu smo bili dosta ispred vas, i kad nam je Borac umakao, više nije bilo motiva. Znači za tebe je glupost činejnica da je Željo klub sa najkonstantnim rezultatima u ligi zadnjih par godina. Daj ba, pa ipak malo realnosti.emir18 je napisao/la:Ja kolko se sjecam Sarajevo zavrsi 2 prije 3 godineRade Paprica 9 je napisao/la:Pa mi nemamo šta koga da uvjeravamo kad zadnje tri godine dominiramo ligom. Nemjenjamo tim i u ovoj ligi imamo uz Olimpic i Široki najviše novca. Mi smo tu uvijek u vrhu. Za nas se zna. Vi ste ti koji se dokazujete i koji ste objektivno ove polusezone pozitivno iznenađenje....nema nista gore neg kad covjek lupa gluposti...dominirate ligom i izadjete u evropu i tamo redovno primite po 4-5 komada...

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
4 titule u 3 godine 
A to oko najboljih igrača, teško Boga mi.Imate Torlaka, Sesara i Krme, ostali su prosjek.

A to oko najboljih igrača, teško Boga mi.Imate Torlaka, Sesara i Krme, ostali su prosjek.
DRUG NEBI TI PUNCA
exbabilon je napisao/la:Večeras se najbolje vidjelo da bolja ekipa ne pobijedi uvijek. Zrelije šanse imali mi, vi dali go iz nepostojećeg prekršaja. Jeste top 3 u ligi, al najbolji niste i to će se do kraja i pokazat. Čestitke na pobjedi, za titulu nećete imat snage!
haj ne seri!!!!
-
- Kontakt:
iskarali smo male strumfove u svakom pogledu, okrenimo se sad maloj slaviji
jug-onostalgicar je napisao/la:kikimusampa je napisao/la:Ne sjećam se da je smiješnija ekipa gostovala na AFK poslije rata![]()
Rutinski uzeli, vidi se da zelezničari ne mogu ništa bez pomoći sudija
izvini sto ti ovo moram reci al ako su ikoga veceras sudije pomazile onda ste to vi i to je jasno kao dan
i dosta te je maleni
a za hz033 izvini al ja sam vidio vasu koreografiju i bila je nidje veze jbga realan sam mojne se uvrijedit previse
haj ne baljezgaj o sudjenju .....
Prvo gradacac pa sad derbi sta li ce biti u i sarajevu sljedece kolo,dzaba sudije zna se ko ligu osvaja ponovo.
bagrcavi je napisao/la:4 titule u 3 godine

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cestitke nasoj ekipi na pobjedi i pored svih prepreka prije svega sudije koji je nasjeo na zeljinu "taktiku" padanja. Adilovic je sramota za fudbalski svijet sa svojim simuliranjima, Selimovic u dva navrata bez lopte udara naseg igraca sudija to vidi i nista, Bogicevicu svaki skok lakat u glavu Hadzicu, svaki kontakt zelji se svira i to je godinama tako..na nasu srecu bezbroj prekida nisu iskoristili sto im je sudija navukao i otisli su pokisli sa Koseva

Beli daleko najbolji bek u ligi Bandovic najbolji golman,Hadzija naj strijelac lige,Dupovac jedan od bolji stoprera u ligi,Sejtan itd itd...bagrcavi je napisao/la:4 titule u 3 godine
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 04 nov 2012, 01:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Da da ,i ona torlakova ruka i navucen prekrsaj na rub sesnesterca iz kojeg je pao gol,pa onda onaj prekrsaj na hadzicu pred sam kraj meca nidje veze da ne nabrajam vise.Batistuta je napisao/la:Cestitke nasoj ekipi na pobjedi i pored svih prepreka prije svega sudije koji je nasjeo na zeljinu "taktiku" padanja. Adilovic je sramota za fudbalski svijet sa svojim simuliranjima, Selimovic u dva navrata bez lopte udara naseg igraca sudija to vidi i nista, Bogicevicu svaki skok lakat u glavu Hadzicu, svaki kontakt zelji se svira i to je godinama tako..na nasu srecu bezbroj prekida nisu iskoristili sto im je sudija navukao i otisli su pokisli sa Koseva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
ni ivica osim im ne moze vise pomoci, iskarani su kvalitetno
To ti misliš.emir18 je napisao/la:Beli daleko najbolji bek u ligi Bandovic najbolji golman,Hadzija naj strijelac lige,Dupovac jedan od bolji stoprera u ligi,Sejtan itd itd...bagrcavi je napisao/la:4 titule u 3 godine

DRUG NEBI TI PUNCA
E haj idi spavaj i ne provaljuj se , nema gostovanja sa kojeg nije bilo prituzbi na sudjenje u vasu korist, sta bi ti da vama sve svira i sto treba i sto ne treba, i da se tolerisu vasi padavicari do besvijesti, navlacio vam je koliko je mogao ali brate sve ima granice, otisli ste pokisli i zdravo...100 prekida oko gola nije urodilo plodom, ne moze uvijek jb ga Rudar, Gradina su mali pa pokleknu nakon 99 nepostojecih faulova ali Sarajevo je pobjednik 100 derbija i zdraoterabajt je napisao/la:Da da ,i ona torlakova ruka i navucen prekrsaj na rub sesnesterca iz kojeg je pao gol,pa onda onaj prekrsaj na hadzicu pred sam kraj meca nidje veze da ne nabrajam vise.Batistuta je napisao/la:Cestitke nasoj ekipi na pobjedi i pored svih prepreka prije svega sudije koji je nasjeo na zeljinu "taktiku" padanja. Adilovic je sramota za fudbalski svijet sa svojim simuliranjima, Selimovic u dva navrata bez lopte udara naseg igraca sudija to vidi i nista, Bogicevicu svaki skok lakat u glavu Hadzicu, svaki kontakt zelji se svira i to je godinama tako..na nasu srecu bezbroj prekida nisu iskoristili sto im je sudija navukao i otisli su pokisli sa Koseva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ne raspravljaj te se sa njima nego uživajmo u pobjedi večeras, njihov problem što ne znaju fino čestiti nego umanjuju našu pobjedu. Nego oni idiotima koji su nam gađali auto najebem se matere, što ste pobjegli kad smo izašli iz auta, sreća pa nije bilo štete
-
- Kontakt:
za nas je ovo bio posebno tezak derbi zbog svega negativnog u prethodnim godinama i na najbolji moguci nacin smo ga rijesili
bravo za igrace i bravo za horde!
ovo u buducnosti moze biti samo bolje od proslih sezona koje su bile pune sranja kako na terenu tako i van njega i opet smo sve izdrzali i idemo naprijed
bravo za igrace i bravo za horde!
ovo u buducnosti moze biti samo bolje od proslih sezona koje su bile pune sranja kako na terenu tako i van njega i opet smo sve izdrzali i idemo naprijed
Hadzijine statistike govore sve + jos najvise se trudi i pretrci,beli pa sta reci za beka koji ima 7 golova u sezoni...od Bandovica je bolji mozda samo Avdukic,a mali sejtan veceras vas je par puta bacio i da nije previse sebican i da nema koji dribling vise mogao bi biti medju najbolji mada mlad je ima jos vremena...bagrcavi je napisao/la:To ti misliš.emir18 je napisao/la:Beli daleko najbolji bek u ligi Bandovic najbolji golman,Hadzija naj strijelac lige,Dupovac jedan od bolji stoprera u ligi,Sejtan itd itd...bagrcavi je napisao/la:4 titule u 3 godine
A to oko najboljih igrača, teško Boga mi.Imate Torlaka, Sesara i Krme, ostali su prosjek.Osim Dupovca koji je potencijal, ostali šega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.