Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Nigdje vise nisam vidio primitvluka i seljakluka,koliko je on zastupljen u BIH.Pa Bog te vidio sve neki malj do malja,krkan do krkana.Ne znam kako vise i da nazovem onu svu bagru na FB-u.Prvo jedni objave nevidjenu laz ,mislim na onu poganu gamad zvanu re.prezentacija,ba,koji su da bi se procitali i naveli neku njihovu "ekskluzivu,a zatim na sve one komentare,zatupljenih budaka sa FB-a,nakon ovog "intervjua" koji se poziva na jutarnji.hr,gdje apsolutno nema nigdje takvo nesto. Toliko psovki,toliko gnjeva,pa ono ne mogu prosto da vjerujem.Pa je li tako tesko nasim Bosancima ukljuciti mozak,ako ga uopste imaju(yebo ih on,ako ga i imaju),pa vidjeti da se radi o nevidjenoj podvali i ogromnoj lazi? Ili nama u glavi umjesto mozga usadjena kakva zica,koja ce nam pridrzavati usi da ne pootpadaju.
Gluho bilo ,sta se sve psuje djecaku od 16 godina,a i njegovom babi,koji je nosio dres ljiljana u najtezim danima.
Nismo mi glupi,mi smo vise od tog.
Gluho bilo ,sta se sve psuje djecaku od 16 godina,a i njegovom babi,koji je nosio dres ljiljana u najtezim danima.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mene samo zanima ovo oznaceno. Sato bi to trebalo znaciti?? Hvala na odg...gloryhunter je napisao/la:hahahah realno Hrvati iz BiH Hrvatsku smatraju svojom Domovinom, njih 99%
a što su se povijesnim okolnostima našli iza umjetne granice to je druga stvar...
a realno BiH reprezentacija je Bošnjačka reprezentacija uz pokoji izuzetak al toga je u svim reprezentacijama...
uvjek će Hrvat iz Mostara, Čapljine, Tomislavgrada igrat prije za Hrvatsku..
nemojte se sad ljutit al to je tako...ne možeš ukrast nešto što je tvoje
al Halilović je drugačiji primjer, pošto je Bosanac po roditelju...
gdje su ti kvačice??Principatus je napisao/la:14:45 04.11.2012
"Veoma sam iznenadjen clankom i demantujem takozvane negativne izjave sa moje strane vezane za nastup moga sina za U21 BiH.", objasnio je vidno uzbudjen Sejad Halilovic.
uzbuDJen???
drugi put bolje izmisli...
- Principatus
- Kontakt:
Ma nee nije bomba, samo Principatus&BerndStange produkcija za naivne koji sve vjeruju. 
Dijalog me je skontao. Nisam ocekivao da ce me tako brzo otkriti, a toliko sam se trudio. Zweistein.

Dijalog me je skontao. Nisam ocekivao da ce me tako brzo otkriti, a toliko sam se trudio. Zweistein.

Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 nov 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Nigdje vise nisam vidio primitvluka i seljakluka,koliko je on zastupljen u BIH.Pa Bog te vidio sve neki malj do malja,krkan do krkana.Ne znam kako vise i da nazovem onu svu bagru na FB-u.Prvo jedni objave nevidjenu laz ,mislim na onu poganu gamad zvanu re.prezentacija,ba,koji su da bi se procitali i naveli neku njihovu "ekskluzivu,a zatim na sve one komentare,zatupljenih budaka sa FB-a,nakon ovog "intervjua" koji se poziva na jutarnji.hr,gdje apsolutno nema nigdje takvo nesto. Toliko psovki,toliko gnjeva,pa ono ne mogu prosto da vjerujem.Pa je li tako tesko nasim Bosancima ukljuciti mozak,ako ga uopste imaju(yebo ih on,ako ga i imaju),pa vidjeti da se radi o nevidjenoj podvali i ogromnoj lazi? Ili nama u glavi umjesto mozga usadjena kakva zica,koja ce nam pridrzavati usi da ne pootpadaju.
I ja nisam mogo vjerovati sta pisu na FB-u BiH Reprezentacija... nemogu vjerovati da je ovo moj narod.
Principatus je napisao/la:14:45 04.11.2012
"Veoma sam iznenadjen clankom i demantujem takozvane negativne izjave sa moje strane vezane za nastup moga sina za U21 BiH.", objasnio je vidno uzbudjen Sejad Halilovic.
Daj izvor druze, znas da mi nista ne vjerujemo

- Principatus
- Kontakt:
Ma zahebavam se, ali vec su se pojavila ova IQ-cudovista i razotkrila me. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ma glupi i naivni primitivci. Taj clanak je bas takve imao za cilj.emir79 je napisao/la:Nigdje vise nisam vidio primitvluka i seljakluka,koliko je on zastupljen u BIH.Pa Bog te vidio sve neki malj do malja,krkan do krkana.Ne znam kako vise i da nazovem onu svu bagru na FB-u.Prvo jedni objave nevidjenu laz ,mislim na onu poganu gamad zvanu re.prezentacija,ba,koji su da bi se procitali i naveli neku njihovu "ekskluzivu,a zatim na sve one komentare,zatupljenih budaka sa FB-a,nakon ovog "intervjua" koji se poziva na jutarnji.hr,gdje apsolutno nema nigdje takvo nesto. Toliko psovki,toliko gnjeva,pa ono ne mogu prosto da vjerujem.Pa je li tako tesko nasim Bosancima ukljuciti mozak,ako ga uopste imaju(yebo ih on,ako ga i imaju),pa vidjeti da se radi o nevidjenoj podvali i ogromnoj lazi? Ili nama u glavi umjesto mozga usadjena kakva zica,koja ce nam pridrzavati usi da ne pootpadaju.
Evo sada na fb navodno napisao (ili je netko drugi u njegovo ime
) da zbog klupske karijere ne zeli za sada igrati niti za jednu reprezentaciju.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- gloryhunter
- Kontakt:
pa granice su se mjenjale u zadnjih 1 000 godina non stop, čak je jedno kratko vrijeme Hrvatska bila samo oko Zagreba i Varaždina kad su Turci sve osvojili...samson je napisao/la:Mene samo zanima ovo oznaceno. Sato bi to trebalo znaciti?? Hvala na odg...gloryhunter je napisao/la:hahahah realno Hrvati iz BiH Hrvatsku smatraju svojom Domovinom, njih 99%
a što su se povijesnim okolnostima našli iza umjetne granice to je druga stvar...
a realno BiH reprezentacija je Bošnjačka reprezentacija uz pokoji izuzetak al toga je u svim reprezentacijama...
al nije to tema...off topic....
ontopic
Halilović će izgleda igrati za sve mlade hr selekcije u buducnosti, a kad dođe vrijeme odlučit će za koju će A repku
Hm, nesto drugo si ti mislio al nema veze ... Da, necemo zbog toga izvan okvira ..
-
- Kontakt:
Evo čitam s vremena na vrijeme portale, novine, forume i sve se svodi na nagađanja i sl. Analiziraju se izjave na objektivne, subjektivne i svakakave načine. Niko nije napisao (koliko sam ja vidio) nešto na sljedeći način (nadao sam se da će to neki novinar uraditi ali nisu oni izgleda dovoljno inteligentni ili ne smiju šta li)
Zašto Alen treba da igra za BiH?
Alene sine, treba da igraš zbog Ćire Blaževića, zbog Stanića, zbog Pipeta Smajlagića, zgog Zlaje Saračevića, zbog Damira Mulaomerovića, zbog Ivana Ljubičića i svih Bosanaca kojima su se kitili Hrvati svih ovih godina. Zbog Ćire pogotovo jer je radio sve protiv Bosne dok nije došao da se ulizuje i spašava nas.
Zatim zbog Preldžića, Begića, pa opet Mulaomerovića, i svih onih koji su izdali ovu državu.
Zbog velikih ljudi koji su je zadužili tj zbog Hasana Salihamidžića, Saše Papca, Sergeja Barbareza, Miralema Pjanića, i svih onih koji su rekli da će igrati samo za BiH i nikog više.
Zbog toga što si Bosanac i što ćeš to uvijek biti i u Zagrebu i u Hrvatskoj. Zbgo toga što će te ovaj narod voliti i što si njihov bez obzira što su nekad neki od nas nerelani i što psuju i vrijeđaju. Što je propatio ovaj narod i što u tebi vidi nekoga zbog koga će zaboraviti sve te ljude koji su ga iznevjerili. Zbog toga što su htjeli da nas unište i još uvijek nas uništavaju sa svih strana i zato što treba neko ko će sve ove ljude obradovati, ko će pokrenuti neku revoluciju. Naš narod najviše voli fudbal i sad su tu došli ljudi koji su počeli stvarati veliku reprezentaciju (nadamo se da će i ostati, a prije svega mislim na Ivicu). Taj fudbal zato može i pokrenuti sve, vratiti nadu u bolje sutra u više radnih mjesta ako se radi pravilno i ako dovedeš prave ljude. A sve su nam uzeli. Imali smo evropske prvake u košarci (muškoj i ženskoj) u rukometu, imali smo olimpijadu, igarali polufinale kupa UEFA, osvajali prvenstva bivše Juge u svakom sportu. I još nam uzimjau što komšije što domaći dušmani. TReba nam neko da pokrene i ove Hrvate iz BiH da zavole BiH jer će zbog toga koliko te vole sigurno navijati za BiH.
Zbog Ivice Osima velikog čovjeka kojeg niko nije morao moliti da napusti Beograd kad se zaratilo u BiH, koji se nije bojao da neće više biti trener što je odabrao BiH, kao što se ni Pjanić nije bojao da neće biti igrač ako izabere BiH jer može samo biti bolji zbog toga jer svi oni koji se pokažu kao veliki ljudi na kraju uspiju.
Zbog Paje Pašića koji je imao školu fudbala ispod granata. Zbog svih onih koji su izginuli da bi ti sad mogao reći da se najviše družiš sa svojim bosancem Alispahićem. Zbog toga što treba neko da ujedini ovu BiH, a ti to možeš ne sam nego sa Pjanićem i ovim svim novim nadama BH fudbala, sa novim mladim košarkašima, rukometašima, ali ti si taj koji bi mogao biti ta inicijalna kapsula zbog koje će se sve dići na jedan veći nivo ako budeš igrač i budeš imao karijeru kakvu ti predviđaju. A imaćeš je sine sigurno ako izabereš BiH jer ispravan izbor čovjeku donese
i sreću u životu koja je potreban koliko i talenat jer talenta sigurno imaš za tako nešto.
Samo ću reći još dvije stvari. Jagodić nije pogriješio ako se nastavimo boriti za malog bez obzira što se sada ne odazove. Sejo je rekao do punoljetstva i to je treba poštovati ali nek ga je pozvao da se zna da ga želimo, ali ne trba mu suditi ako se sad ne odazove.
Ako je tačno da je ovo Sejo izjavio (mada sumljam jer nije glup Sejo) onda nek se stidi čuj da Osim koji je narušenog zdravlja dolazi u Zg da moli i da razgovara sa djetetom od 16 godina. Rekli smo da ga želimo. To mu treba reći i Pape i on treba da ode zbog toga jer je trener repke ali Švabo ne. Švabo treba da mu bude uzor u svemu pa i u izboru za koga će igrati.
Zašto Alen treba da igra za BiH?
Alene sine, treba da igraš zbog Ćire Blaževića, zbog Stanića, zbog Pipeta Smajlagića, zgog Zlaje Saračevića, zbog Damira Mulaomerovića, zbog Ivana Ljubičića i svih Bosanaca kojima su se kitili Hrvati svih ovih godina. Zbog Ćire pogotovo jer je radio sve protiv Bosne dok nije došao da se ulizuje i spašava nas.
Zatim zbog Preldžića, Begića, pa opet Mulaomerovića, i svih onih koji su izdali ovu državu.
Zbog velikih ljudi koji su je zadužili tj zbog Hasana Salihamidžića, Saše Papca, Sergeja Barbareza, Miralema Pjanića, i svih onih koji su rekli da će igrati samo za BiH i nikog više.
Zbog toga što si Bosanac i što ćeš to uvijek biti i u Zagrebu i u Hrvatskoj. Zbgo toga što će te ovaj narod voliti i što si njihov bez obzira što su nekad neki od nas nerelani i što psuju i vrijeđaju. Što je propatio ovaj narod i što u tebi vidi nekoga zbog koga će zaboraviti sve te ljude koji su ga iznevjerili. Zbog toga što su htjeli da nas unište i još uvijek nas uništavaju sa svih strana i zato što treba neko ko će sve ove ljude obradovati, ko će pokrenuti neku revoluciju. Naš narod najviše voli fudbal i sad su tu došli ljudi koji su počeli stvarati veliku reprezentaciju (nadamo se da će i ostati, a prije svega mislim na Ivicu). Taj fudbal zato može i pokrenuti sve, vratiti nadu u bolje sutra u više radnih mjesta ako se radi pravilno i ako dovedeš prave ljude. A sve su nam uzeli. Imali smo evropske prvake u košarci (muškoj i ženskoj) u rukometu, imali smo olimpijadu, igarali polufinale kupa UEFA, osvajali prvenstva bivše Juge u svakom sportu. I još nam uzimjau što komšije što domaći dušmani. TReba nam neko da pokrene i ove Hrvate iz BiH da zavole BiH jer će zbog toga koliko te vole sigurno navijati za BiH.
Zbog Ivice Osima velikog čovjeka kojeg niko nije morao moliti da napusti Beograd kad se zaratilo u BiH, koji se nije bojao da neće više biti trener što je odabrao BiH, kao što se ni Pjanić nije bojao da neće biti igrač ako izabere BiH jer može samo biti bolji zbog toga jer svi oni koji se pokažu kao veliki ljudi na kraju uspiju.
Zbog Paje Pašića koji je imao školu fudbala ispod granata. Zbog svih onih koji su izginuli da bi ti sad mogao reći da se najviše družiš sa svojim bosancem Alispahićem. Zbog toga što treba neko da ujedini ovu BiH, a ti to možeš ne sam nego sa Pjanićem i ovim svim novim nadama BH fudbala, sa novim mladim košarkašima, rukometašima, ali ti si taj koji bi mogao biti ta inicijalna kapsula zbog koje će se sve dići na jedan veći nivo ako budeš igrač i budeš imao karijeru kakvu ti predviđaju. A imaćeš je sine sigurno ako izabereš BiH jer ispravan izbor čovjeku donese
i sreću u životu koja je potreban koliko i talenat jer talenta sigurno imaš za tako nešto.
Samo ću reći još dvije stvari. Jagodić nije pogriješio ako se nastavimo boriti za malog bez obzira što se sada ne odazove. Sejo je rekao do punoljetstva i to je treba poštovati ali nek ga je pozvao da se zna da ga želimo, ali ne trba mu suditi ako se sad ne odazove.
Ako je tačno da je ovo Sejo izjavio (mada sumljam jer nije glup Sejo) onda nek se stidi čuj da Osim koji je narušenog zdravlja dolazi u Zg da moli i da razgovara sa djetetom od 16 godina. Rekli smo da ga želimo. To mu treba reći i Pape i on treba da ode zbog toga jer je trener repke ali Švabo ne. Švabo treba da mu bude uzor u svemu pa i u izboru za koga će igrati.
Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
Uhvatili ste se tog malog ko pijan plota a sve zato sto je medijski eksponiran i jer je kao bosanac .
Ja vas pitam zasto nitko nije ulozio koju marku u to djete kad je imalo 10 11 god pa mu pomoglo nego bi vi gotovog igraca kojeg je netko odgojio i novac ulozio i jos se bunite sto njemu srce ne kuca za BIH
I bas me zivo zanima hocete li kokodakati i dalje na ovoj temi ako mali kojim slucajem odabere hrvatsku
Uhvatili ste se tog malog ko pijan plota a sve zato sto je medijski eksponiran i jer je kao bosanac .
Ja vas pitam zasto nitko nije ulozio koju marku u to djete kad je imalo 10 11 god pa mu pomoglo nego bi vi gotovog igraca kojeg je netko odgojio i novac ulozio i jos se bunite sto njemu srce ne kuca za BIH
I bas me zivo zanima hocete li kokodakati i dalje na ovoj temi ako mali kojim slucajem odabere hrvatsku
Odgojio ga je njegov Sejad, a ne Hrvatska...Uostalom, ne seri, sta ti znas za koga Alenu srce kuca..ajd bjažiiiiAquaman je napisao/la:Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
Zadnja izmjena: Amal1, dana/u 04 nov 2012, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Odgoj se nosi iz kuce. Ili ga je Mamic vaspitao? Sto se tice ulozene love, tu lovu je ulagao Dinamo, Mamic ... Znaci, nema veze sa HNS i sa pricom "mi smo mu dali sve". Price po forumima su porazne, a sto se tice koga ce izabrati.. Ako zeli/mora igrati za Hrv., neka igra. Tek mu je 16 godina, sta ce sa njim biti do njegove 18. godine ili za 5 godina .. Debata je suvisna ..Aquaman je napisao/la:Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ja mislim da je lakse knjigu iz historije u ruke nego li ovako bubati stvari napamet po forumu, ali hajde...gloryhunter je napisao/la:pa granice su se mjenjale u zadnjih 1 000 godina non stop, čak je jedno kratko vrijeme Hrvatska bila samo oko Zagreba i Varaždina kad su Turci sve osvojili...samson je napisao/la:Mene samo zanima ovo oznaceno. Sato bi to trebalo znaciti?? Hvala na odg...gloryhunter je napisao/la:hahahah realno Hrvati iz BiH Hrvatsku smatraju svojom Domovinom, njih 99%
al nije to tema...off topic....
ontopic
Halilović će izgleda igrati za sve mlade hr selekcije u buducnosti, a kad dođe vrijeme odlučit će za koju će A repku
Ajmo pametnjakovicu koliko je Argentina ulozila u Mesija?Aquaman je napisao/la:Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
Barsa ga dovela ko dijete da mu placa lijekove.
I ti se naso pametan praviti, koliko je hrvatska ulozila u Rakitica?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
koliko je hrvatska uložila u šimunića, rakitića, petrića?? ili mi u begovića, spahića, mujdžu, misimovića, pjanića???
dosta nacionalizma
dosta nacionalizma
Ti mislis da Babo Sejo nema para pa ceka milostinju od Mamica? Koja Hrvatska sta lupetas,sta mu je Hrvatska dala,sta,hajde navedi jednui stavr? To sto je zaigro za u17HR? Ne budi smjesan,sve sto je u Alena ulozeno,ulozili su njegovi roditelji,pogotovu Sejad,i novac i zivce i trud. Dala je njemu Hrvatska cunu.Aquaman je napisao/la:Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
Budi siguran,da Mamic sad na njeg i ne smije vrsiti pritisak,jer ga mali ima sad u saci,pocne li Mamci da ga unistava,unisti ce i milione koje bi dobio za Alena,a svi znamo da to Mamic nece uciniti,jer voli pare vise od rodjene Majke.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Za mene je ovo superAdi_Zepce je napisao/la:Evo sada na fb navodno napisao (ili je netko drugi u njegovo ime) da zbog klupske karijere ne zeli za sada igrati niti za jednu reprezentaciju.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Kovac1, Kovac2, Klasnc, Rakitic, Petric, Simunic ima li neka poveznicaAquaman je napisao/la:Niko nikome nije nikog ukrao nit je netko netero ljubicica lovrena čorluku itd da igraju za hrvatsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.