Klare je napisao/la:
anton, smiješan si.
daj nemoj zaje...
što si zapeo za tog belgijnca
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Klare je napisao/la:
anton, smiješan si.
pa nije covjek toliko tvrdoglav kao ti.Klare je napisao/la: Što me napusti, ostadoh sam kontra svih. :ugeek:
trxel je napisao/la:@Bundesliga
Kad vec navodis flopove engleza u LP,slobodno spomeni mocni Bate Borisov.Opet ce tri predstavnika biti u 1/8 finala.Man Utd,Chelsea i Arsenal.Navodis Stoke koji je prosjek u EPL.Ne pominjes Everton koji sa malim budzetom igra fenomenalan fudbal.Mozda se igra vise na snagu i brzinu,ali je City od Dzeke napravio igracinu,tek kad je stigao u englesku i postao je zivina.Sad sto ima manju minutazu,opet pokazuje da je zvjer.Poredjenja je tesko izvest,ali necemo vrijedati EPL koja je najgledanija liga na svijetu.Ovo sa Dzeksonom je cisti primjer..
Dapace da vrijedi. Cisto podsjecanja radi, nasa konverzacija iz tog vremena kada jos Dante nije ni zaigrao a bio je mnogo osporavanPale_Companion je napisao/la:neću nikada moći prežaliti kako smo vam Dantea prodali za SAMO 4,7 mil eura ! Yebene klauzule, ovaj igrač vrijedi puno više !
Bilall je napisao/la:Sada kada pogledas na temi Bayerna, od svih tih pojacanja nekako se najmanje pominje Dante, a mislim da ce biti prvi od svih koji ce opravdati svoj transfer jer se zaista radi o dobrom i tehnicki potkovanom igracu
Klauzula jeste mala, ali sta je tu je.Pale_Companion je napisao/la: ma Dante će biti pravo pojačanje za Bayern, tu nema govora, dobili ste odličnog igrača za male pare.. trebat će nešto vremena da Dante dospije u prvu momčad, ali kad dobije tu priliku vjerujem da će je opravdati i da će se onda tu i zadržati na duže vrijeme
Sta bolan ima neko da tripuje?Johny je napisao/la:Ja ne znam sta se pojedini tripuju da je Bayern pred nosom oteo Martineza Realu i Barceloni.Gdje da igra ?
Taj u reprezentaciji igra samo ove prijateljske protiv Arapa , Malija i ostalih buranija repki.
Da igra ispred Busquetsa ? Ispred Xavija ? Alonsa ? Khedire ? Essiena ?
Odlican je to fudbaler i veliki potencijal al nije dorastao jos uvjek BArceloni i Realu.On je top igrac za Bayern.Zasto to govorim !?
Bayern ima mocnu sredinu ali ne raznovrsnu.Igrac koji je falio u tom sistemu je bio Javi.Tehnicki jak i stabilan fudbaler.Odlican u defanzvi.Ne umanjujem kvalitet bayernove sredine , da ne bi pojedinci pomislili.Vec je to upravo ono sto je i bilo potrebno.Nije on doveden da se zada udarac Spanskim gigantima.Nema se njima sta zadati.Imaju bolje igrace od Javija.
Fellaini je strasan fudbaler ali nepotreban Bayernu.Ima on dovoljno trkaca tako da mi nema logike dovodjenje Belgijanca.Bayern ima totalno kompletnu momcad.Na svakoj poziciji fantasticni igraci.Ne pamtim jaci Bayern...
di ti je tomicageronimo je napisao/la:Moguci sastav ili onaj koji ja prizeljkujem
ih, da je pica malo mladji, makar nekih 6-7 godina, vjerovatno bi bio prva violina.geronimo je napisao/la:Pizza
Ne zauvijek, ne druze seceru. Zbog jake klupe i povratka povrijedjenih ne bi bilo lose ponekad isprobati i druge igrace (npr. shaqa). Znam da je ovo sve uigrano i da Mulija kuca na onu sezonu od prije dvije godine (sto mi je izuzetno drago) ali stalno se igra, zasto ne iskoristiti kompletan potencijal.secer je napisao/la: di ti je tomica![]()
tomo je nas najkorisniji igrac i ti bi ga na bank![]()
Poznavajuci nasu upravu,ostat ce do ljeta i otic kao slobodan igracanton 1983 je napisao/la:Odlazi li Tymo na zimu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.