Ja bi vise volio Dantea gledat u Barci.
Za tog malog bi dao Songa i jos 10 miliona
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
M4kaveli je napisao/la: Ja bi vise volio Dantea gledat u Barci.
Naravno, ko tako osnovnu stvar ne prizna nije nimalo realan, Belgijanac je svjetska klas, krem de la krem.M4kaveli je napisao/la:I naravno da je Fellaini bolji igrac i od njega i od Gustava.
A kako imaš obraza ovo reći?Centre forward je napisao/la:To nekome malo pokrivo sto Javi nije dos'o u Barsu.
Ne da bi dao Songa, nego kompletnu stopersku liniju sa Pikeom, Pujolom i ostalom skalamerijom, Dante je kupovina desetljeća!M4kaveli je napisao/la:Ja bi vise volio Dantea gledat u Barci.
Pa Gustavo se i jest uklapao dvije godine dok nije došao do top izdanja. Sam sebe poričeš ovdeKlare je napisao/la: al' yebeš mu kako se ovako brzo uklopio, kako se Gustavo onako brzo uklopio
, dok nekima treba i dvije godine, a plaćeni bogatsto, naravno treba ih naučiti igrati lopte, nije lako lijenčugu naučiti da radi, nije, nije.
ma samo deri.Centre forward je napisao/la:Bavarci,ne hator'te za of.
effe_sa je napisao/la:Pa Gustavo se i jest uklapao dvije godine dok nije došao do top izdanja. Sam sebe poričeš ovde![]()
Biće vrimena, biće, ima još fore do 30.al haj, mlad je, bice vrimena.
Klare je napisao/la:
anton, smiješan si.
pa nije covjek toliko tvrdoglav kao ti.Klare je napisao/la: Što me napusti, ostadoh sam kontra svih. :ugeek:
trxel je napisao/la:@Bundesliga
Kad vec navodis flopove engleza u LP,slobodno spomeni mocni Bate Borisov.Opet ce tri predstavnika biti u 1/8 finala.Man Utd,Chelsea i Arsenal.Navodis Stoke koji je prosjek u EPL.Ne pominjes Everton koji sa malim budzetom igra fenomenalan fudbal.Mozda se igra vise na snagu i brzinu,ali je City od Dzeke napravio igracinu,tek kad je stigao u englesku i postao je zivina.Sad sto ima manju minutazu,opet pokazuje da je zvjer.Poredjenja je tesko izvest,ali necemo vrijedati EPL koja je najgledanija liga na svijetu.Ovo sa Dzeksonom je cisti primjer..
Dapace da vrijedi. Cisto podsjecanja radi, nasa konverzacija iz tog vremena kada jos Dante nije ni zaigrao a bio je mnogo osporavanPale_Companion je napisao/la:neću nikada moći prežaliti kako smo vam Dantea prodali za SAMO 4,7 mil eura ! Yebene klauzule, ovaj igrač vrijedi puno više !
Bilall je napisao/la:Sada kada pogledas na temi Bayerna, od svih tih pojacanja nekako se najmanje pominje Dante, a mislim da ce biti prvi od svih koji ce opravdati svoj transfer jer se zaista radi o dobrom i tehnicki potkovanom igracu
Klauzula jeste mala, ali sta je tu je.Pale_Companion je napisao/la: ma Dante će biti pravo pojačanje za Bayern, tu nema govora, dobili ste odličnog igrača za male pare.. trebat će nešto vremena da Dante dospije u prvu momčad, ali kad dobije tu priliku vjerujem da će je opravdati i da će se onda tu i zadržati na duže vrijeme
Trenutno korisnika/ca: B1988K, bavaracmujo i 3 gosta.