Nego, jel zna tko od vas pravilnik FiFE? Mislim, ima jedan detaljčić koji niste znali...
A ima pravilnik? Neznamo nikako, de nam objasni...
Ma gle, načuo sam se nešto pa ne znam sada jeli istina pa ne bih sada širio moguće dezinformacije....
EBSCO je napisao/la:player je napisao/la:Dado je napisao/la:Pa igra za mlade selekcije Hrvatske odavno. Pozvan je i u U21 BiH. Lupaju i jedni i drugi a do momka je da sam odluci gdje ce ici. Fakat ovu temu treba pod kljuc. Nema se vise sta reci ovdje.
Ne znam jel poznato, no već je odbio mlađe selekcije BiH.
Ovo jest ististina da je odbio našu mladu selekciju, ali je i sam rekao da to ništa ne znači i da će pravu odluku donijet malo kasnije, kada već pričate o praviliniku ima jedno pravilo koje glasi da ako igrač (Alen) odigra minimalno 2 utakmice u sastavu U21 on automatski MORA nastupat za A selekciju te reprezentacije, tako da Alen mora dobro razmislit šta će uradit.
Ali ako voli Bosnu zašto nije odmah?
Dylan Dog je napisao/la:Očekivano.
Naši su trebali prvo dobiti potvrdu da će se odazvati,pa ga onda pozvati,a ne ovako amaterski.
Krivi su naši.
A ne obazirem se previše na izjave u ovakvim situacijama,ima tu dosta interesa,svako pokušava izvući što više iz situacije,a ni novinarima nije za vjerovati,tako da je u suštini jedino bitno čiji će dres na kraju obući.
Ako bude zavisilo od sposobnosti naših selektora i uposlenika saveza,Hrvatska će dobiti talentovanog mladog igrača.
Jedina nada je eventualni Alenov patriotizam,a to je skromna nada.
zašto bi Bosnu više volio or RH gdje je rođen?
Ti menscini dosao da provociras,da hranis svoj napaceni ego.Takve kao ti treba ignorirati.Odgovorit cu ti jednom i to je to.Iz istog onog razloga iz kojeg,Rakitic,Jelavic,braca Kovac,Simunic.....Vole Hrvatsku.Iako ovaj malac ima vise razloga da voli Bosnu nego ovi Hrvatsku.Koji imaju veze sa Hrvatskom,kao i ja sa recimo Turskom.Tj ama bas nikakve,ali eto to je neka druga strana price.Vozdra
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!