Šta je to dragi @unica

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imas u sport life u bbi duga jakna crna champions 275 KMEdin.- je napisao/la:neko da preporuci jaknu u sarajevu? ove duge jakne?
gledo u modiani po 600km pa da je klikera 600 ne bi dao :s
Ove ceGa na slici su predobre, jel mozda znas koliko su i di ih ima uzet?Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Našao predobar crni džemper, sve extra, taman, al' unutra još neki sivi kao imitacija
chily-rz je napisao/la:
Dobra kombinacija boja
Sta drugo ocekujes bogte nece, vidi kakve su. Sjednes na klupu u nekom parku u njima i imat ces vece prihode od prosjecnog penzionera.Tritolone je napisao/la: Imam ja jedne ovako iskidane, pa me jednom neka baba na ulici zaustavila, pitala me jel imam ja koga da brine o meni, izvadila novcanik, vadi pare da ce mi datja stojim i gledam koji racku
Zbog ovog detalja su mi upale u ociDonnie Darko je napisao/la: Sta drugo ocekujes bogte nece, vidi kakve su. Sjednes na klupu u nekom parku u njima i imat ces vece prihode od prosjecnog penzionera.
Naravno minus original reybanke i robert pattinson u češalj modu kao ovaj na slici iznad.
Ajd malo poderano ovo ono, al ovo gore ko da si noktaricom sorc sebi izradjivo, plus oprano svjezom naftom.
gdje i koliko keša ?IlPrincipe je napisao/la:Za ovo sad vrijeme neki moj stil![]()
![]()
'vake ja imam samo crneTritolone je napisao/la: S
Zbog ovog detalja su mi upale u oci![]()
Ove sta ja imam su nesto gore od ovih, zapravo puno gore![]()
Da tragedija bude veca platia sam dobru svotu za njih, ali tad nisu bile toliko iskidane, zapravo nisu bile uopce iskidane, vec zakrpane+ sta sam ih ja ukrasia sa par lanaca pa da izgledaju jos klosarskije
Nisam ,koliko objavljujem slike hehe..Monolog je napisao/la:Kaiš, cipele i sat u istoj boji.![]()
Nego, Sulejman se baš bacio na Beckhama.Ne moraš se tol'ko furati na njega.
![]()
de posalji link sa pika za ove hlace?IlPrincipe je napisao/la:Za ovo sad vrijeme neki moj stil![]()
Prva može jesen-zima-proljeće. Druga je baš debela, tako da i ono zubato sunce načini veliku štetu znojnim žlijezdama.SultanSulejman je napisao/la:
A ove kape su odlične+šminkeraj uz naočale (za prve proljetne dane,naravno ako kapa nije toliko debela)
Jel se ima gdje kupiti ova kapa u Sarajevu ?Bosniacum Lilium je napisao/la:SultanSulejman je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.