A sta ces, nije doktor naukakralj_je_mrtav je napisao/la:A, koga ili sta on ovdje demantuje. Nekad je lijepo zavrsti i koji razred u skoli.ceze je napisao/la:Evo sa Nihadovog profila (pravi je ovo profil) maloprije :Elegant je napisao/la:
Zelim da izrazim demant i razocarenje, ali i ljutnju, cinjenicom da su se moje pisane rijeci zloupotrijebile i iskoristile u negativnom kontekstu putem odredjenih web portala u nasoj zemlji. Krecem od toga da sam ja navijac Zeljeznicara i kao takav u zaru borbe za pobjedu vatreno navijam za svoj klub. Ne smatram da je lose imati favorita, a i sam sam sportista i ne vrijedaju me kritike protivnickih navijaca, naprotiv, to mi je ponekad i dodatni motiv da radim jos jace. Licno nemam nista protiv Saida Husejinovica, kao ni protiv njegove igre, decko se trudi da napreduje najbolje sto moze i svaka mu cast. Nasa liga je nazalost u losoj situaciji i kada to neko javno kaze, odmah ne valja, a niko od celnih ljudi i organizacija ne pomaze da se stvari poboljsaju. Liga je puna igraca koji imaju perspektivu, talenat i ambicije da napreduju ali je tim momcima jako tesko i prolaze kroz razne prepreke do ostvarenja svojih snova, ali trud se uvijek isplati. Od srca zelim srecu svim klubovima nase nogometne Lige, ali i u drugim sportovima, da uz fair-play sto vise napreduju i predstavljaju nasu domovinu kao kvalitetnu sportsku naciju.
Sportski pozdrav,
Nihad Đedović!
Cijeli tekst mu je doslovno sklepan, gramaticke greske, vidi se da je sam pisao.. bacio teziste na kvantitet a ne kvalitet
Al` vidi se da se potrudio..