Pa da ste pobjedjivali proslih godina u ligi prvaka,ne bi bili u zadnjem sesiru nego bi bilo u prvom ili drugom i sanse bi vam bile preko 80% da dobijete grupu kao sto je United dobio,kao sto je Barca dobila i kao sto su ostali velikani dobili (izuzev Reala).tevezito je napisao/la:Nije se zasluzio prolaz dalje tako da ne bi o sudijama istina city ostecen za gol i penal ali nije se trebalo dovodit u takvu situaciju.Kao sto sam i vec pisao volio bih da se ne ide u tu Evropsku Ligu jer to takmicenje samo umara igrace.Iz 2 takmicenja se vec ispalo tako da sada treba sve snage usmjerit na odbranu titule.Mancini je produzio ugovor i mozda ako ne osvoji nijedan trofej da dobije otkaz ali i u to cisto sumnjam.Khaldon i Mansour su potpuno drugacije osobe od Abramovicha i imaju vise strpljenja.Chelsea je trebalo 9 godina da uzme ligu prvaka iako je Chelsea imao dosta bolju ekipu u trenutku preuzimanja od Abramovicha.A neki od cityja to ocekuju za dvije godine.Istina mogle su se proci barem grupe ali ni zdrijeb nije bio naklonjen ove dvije godine.Nije isto ispasti iz grupe Bayern Napoli Villareal i Real Dortmund Ajax ili da usporedimo sa grupama gradskih rivala:
Benfica Basel Otelul i Galata Braga Cluj.Idemo dalje...Blue Moon Rising...
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Vidim ne pratis dovoljno City je ove godine bio u drugom sesiru.Nije to opravdanje samo kazem da je bila najteza grupa.Narin je napisao/la:Pa da ste pobjedjivali proslih godina u ligi prvaka,ne bi bili u zadnjem sesiru nego bi bilo u prvom ili drugom i sanse bi vam bile preko 80% da dobijete grupu kao sto je United dobio,kao sto je Barca dobila i kao sto su ostali velikani dobili (izuzev Reala).tevezito je napisao/la:Nije se zasluzio prolaz dalje tako da ne bi o sudijama istina city ostecen za gol i penal ali nije se trebalo dovodit u takvu situaciju.Kao sto sam i vec pisao volio bih da se ne ide u tu Evropsku Ligu jer to takmicenje samo umara igrace.Iz 2 takmicenja se vec ispalo tako da sada treba sve snage usmjerit na odbranu titule.Mancini je produzio ugovor i mozda ako ne osvoji nijedan trofej da dobije otkaz ali i u to cisto sumnjam.Khaldon i Mansour su potpuno drugacije osobe od Abramovicha i imaju vise strpljenja.Chelsea je trebalo 9 godina da uzme ligu prvaka iako je Chelsea imao dosta bolju ekipu u trenutku preuzimanja od Abramovicha.A neki od cityja to ocekuju za dvije godine.Istina mogle su se proci barem grupe ali ni zdrijeb nije bio naklonjen ove dvije godine.Nije isto ispasti iz grupe Bayern Napoli Villareal i Real Dortmund Ajax ili da usporedimo sa grupama gradskih rivala:
Benfica Basel Otelul i Galata Braga Cluj.Idemo dalje...Blue Moon Rising...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Moja greska,mislio sam da je bio u 3 sesiru ili 4tom.,al sad sam se sjetio da je Dortmund bio u 4 sesiru.
Ali grupa jeste teska,dosta teža nego prosle godine.
Nego,pratim ja City ove godine,gledao sam svaku njihovu utakmicu u EPL osim one protiv Stokea,a u ligi prvaka nisam samo gledao utakmice protiv Ajaxa,moja greska je proizasla jer sam zamijenio City i Dortmund..Znao sam da je jedan od ovih klubova u 4 sesiru,a mislio sam da je to City.
Ali grupa jeste teska,dosta teža nego prosle godine.
Nego,pratim ja City ove godine,gledao sam svaku njihovu utakmicu u EPL osim one protiv Stokea,a u ligi prvaka nisam samo gledao utakmice protiv Ajaxa,moja greska je proizasla jer sam zamijenio City i Dortmund..Znao sam da je jedan od ovih klubova u 4 sesiru,a mislio sam da je to City.
Mancini je obicni klovn kojeg samo naivni i neznalice mogu trpiti. Nije ni njegov Inter bio konkurentan u Ligi Prvaka pa dodje Murinjo i sa istim timom osvoji Ligu Prvaka. Zabi Barceloni tri komada (ne znam kad je to nekom u LP poslo za rukom), Bayernu dva u finalu i zasluzeno osvoji Ligu Prvaka a Mancini se prije toga brukao iz godine u godinu i pricao svoje pricice.
Chelsea je mogao/trebao i ranije osvojiti Ligu Prvaka jer su stvarno dobro igrali, dolazili su do samog kraja i bili su bar konkurentni, za razliku od Mancinijevih timova koji to nikad nisu bili, ni Inter a ni sada City.
Porto i Dinamo Kijev nisu slabiji od Ajaxa pa se PSG ipak ne bruka toliko. U PSG je u zadnjih pet godina ulozeno manje nego u City. Da ne spominjem Malagu koja je skoro sve rasprodala ali opet igra fin fudbal i ne bruka se kao City.
Mancini u igru Gradjana nije unio bas nista. Sve sto radi je iskljucivo na individualni kvalitet, ono sto bi svako znao. Postaviti nekoliko stotina miliona na teren i reci im jurisajte na gol protivnika.
Chelsea je mogao/trebao i ranije osvojiti Ligu Prvaka jer su stvarno dobro igrali, dolazili su do samog kraja i bili su bar konkurentni, za razliku od Mancinijevih timova koji to nikad nisu bili, ni Inter a ni sada City.
Porto i Dinamo Kijev nisu slabiji od Ajaxa pa se PSG ipak ne bruka toliko. U PSG je u zadnjih pet godina ulozeno manje nego u City. Da ne spominjem Malagu koja je skoro sve rasprodala ali opet igra fin fudbal i ne bruka se kao City.
Mancini u igru Gradjana nije unio bas nista. Sve sto radi je iskljucivo na individualni kvalitet, ono sto bi svako znao. Postaviti nekoliko stotina miliona na teren i reci im jurisajte na gol protivnika.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Mancini neće dočekati kraj sezone na klupi Cityija, to je sada već izvjesno.SamoZeljo je napisao/la:Mancini je obicni klovn kojeg samo naivni i neznalice mogu trpiti. Nije ni njegov Inter bio konkurentan u Ligi Prvaka pa dodje Murinjo i sa istim timom osvoji Ligu Prvaka. Zabi Barceloni tri komada (ne znam kad je to nekom u LP poslo za rukom), Bayernu dva u finalu i zasluzeno osvoji Ligu Prvaka a Mancini se prije toga brukao iz godine u godinu i pricao svoje pricice.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mancini je najbolji trener u Engleskoj.... Samo naivci i Dzekoljupci misle drugacije....Londonarsenal je napisao/la:Mancini neće dočekati kraj sezone na klupi Cityija, to je sada već izvjesno.SamoZeljo je napisao/la:Mancini je obicni klovn kojeg samo naivni i neznalice mogu trpiti. Nije ni njegov Inter bio konkurentan u Ligi Prvaka pa dodje Murinjo i sa istim timom osvoji Ligu Prvaka. Zabi Barceloni tri komada (ne znam kad je to nekom u LP poslo za rukom), Bayernu dva u finalu i zasluzeno osvoji Ligu Prvaka a Mancini se prije toga brukao iz godine u godinu i pricao svoje pricice.
Ovo je laz ne vidjena.... Mourinhu su dovedeni Eto, Snijder, Lucio iz najboljih dana i jos poneki igraci....
Ovaj je zelio pojacanja pa mu Moratti to nije htio udovoljiti i otisao je.... Definitivno jedna velika personalna vertikala koja ima nevidjeni kvalitet.... Sigurno medju 5 najboljih trenera.... Uz Contea, Lippia, Capella i Moua.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ferguzon je olinjao vec, nije se on uopste toliko naosvajao koliko je mogao s obzirom na konkurenciju koju ima tek od dolaska Abramovicha u vidu Chelskog..... engleski fudbal je davno nekad bio jak pa je kvalitetno grohnuo do dolaska stranog kapitala, i od tad je najjaci, i u tom periodu Manchester se morao naosvajati trofeja jer je jedini bio kvalitetan.... To pokazuju uostalom rezultati zadnjih 20-21 god.....Cautinho je napisao/la:@Hypnose Ferguson,Guardiola ništa,a?
Guardiola, prodavac magle, neka preuzme Milan ili nekog slabog pa neka nesto osvoji, hoce kur.ac, hoce uvijek da ima i jare i pare.... I Rijkard je sve moguce osvojio sa Barcom pa je obicna rinaka trener i koga sad vodi.... Jedino ovce na ispase.... Pa i nas Papek bi nesto osvojio sa onom Barcom, pa barem Kup....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mourinho, SAF, Wenger, Klopp, Hiddink, Capello, Del Bosque, Prandelli, Guardiola, Moyes. Velika je vjerovatnoća da sam nekoga izostavio, al' Mancini nije bolji od ovih trenera. Ni u najluđim snovima on ne može u najboljih 5. Mada, vjerujem da si ga ti naveo čisto iz razloga što je Talijan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nije istinaMonolog je napisao/la:Mourinho, SAF, Wenger, Klopp, Hiddink, Capello, Del Bosque, Prandelli, Guardiola, Moyes. Velika je vjerovatnoća da sam nekoga izostavio, al' Mancini nije bolji od ovih trenera. Ni u najluđim snovima on ne može u najboljih 5. Mada, vjerujem da si ga ti naveo čisto iz razloga što je Talijan.
Vidis i Prandellia sam zaboravio..... Znaci medju 6. je sigurno......
Čuj Mourinhou su dovedeni Sneijder, Lucio, Eto'o. I ti @Hypnose to možeš usporediti nasuprot Mancinijevim željama?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Mancini je nekoliko god u Interu gradio ekipu i kad mu je trebao konacan upgrade Moratti mu nije zelio ispuniti zelju, a ispunio ju je Mouu..... Tu sve zavrsava....Toxicity je napisao/la:Čuj Mourinhou su dovedeni Sneijder, Lucio, Eto'o. I ti @Hypnose to možeš usporediti nasuprot Mancinijevim željama?
Ne moze on u Cityu graditi ekipu odjednom kao sto radi, treba ga istrpiti jos min 1 godinu i onda dolazi titula LP sigurno sa ovim igracima.... Doduse nije mu trebalo ono zadnji dan prelazni rok kad je doveo 2 pa malo je reci flopa onog Garciu i pogotovo Sinclaira, pa kad su Englezi znali igrati lopte, a pogotovo on koji nema mjesta ni medju tim olinjavim Englezima tj. medju 20.....
Tu je malo konce izgubio al' hele nejse, vratit ce se City na prvo mjesto....
On ce osvojiti titulu sigrno ako ostane na klupi, al' sto recimo Hughes nije to isto uradio iako je imao najjaci tim u Engleskoj , doduse nije ni zavrsio sezonu vec je bio ranije otpusten pa je Mancini morao preuzeti vruc krompir vec tada i sreca spasio je sezonu za City..... Koji kvalitet....
Hypnose nemoj pisat gluposti.
Ni ti sam ne vjerujes u to ..
I ja ne znam ko je to ocekivao od Citya titulu u LP ?
Eee pored Reala, Barce, Bayerna, Juventusa, BvB-a .. da ne nabrajam vise, oni bi kao da osvoje Ligu prvaka
Pa i kad bi im dosao neki bolji trener, oni sa onakvim timom ne mogu ni do polufinala.
Jedino Hart, Yaya, Silva, Aguero i donekle Dzeko i Tevez imaju taj kvalitet.
Sve ostalo su prosjecni igraci ..
Od njih ne treba ocekivati nista u skorije vrijeme.
Eee pored Reala, Barce, Bayerna, Juventusa, BvB-a .. da ne nabrajam vise, oni bi kao da osvoje Ligu prvaka
Pa i kad bi im dosao neki bolji trener, oni sa onakvim timom ne mogu ni do polufinala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa nitko mu ne prigovara što ne osvoji Lp, ali da ga "mali" Ajax otrese u obje utakmice, e to je već minus. A šta je to falilo Mancinijevoj ekipiu Interu, imao je jednog Ibru koji je nemilosrdno trpao golove.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
-
BigBigBang
- Kontakt:
City je iz lige sampiona izbacio kiks sa Realom u prvom kolu, to se nije smjelo desiti, da tamo nisu onako smijesno pustili 3 boda, sad bi ih lagano otresli na Etihadu i sa Borusijom otisli dalje. Bez 4 boda protiv Reala u ovakvoj grupi ne mozes ici dalje, jer ocekivani bodovi se moraju uzeti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Cautinho
- Kontakt:
Ti vidim piseš samo pametne stvari.Čuj Nasri,Kompany,Maicon,Garcia...prosječni?M4kaveli je napisao/la:Hypnose nemoj pisat gluposti.
Eee pored Reala, Barce, Bayerna, Juventusa, BvB-a .. da ne nabrajam vise, oni bi kao da osvoje Ligu prvaka![]()
Keep walking.
Nasri i Kompany nisu prosječni, al' Maicon i Garcia jesu, ništa posebno...pogotovo Maicon, sa onim godinama on može samo kokice prodavat' po tribinama u Engleskoj.Cautinho je napisao/la:Ti vidim piseš samo pametne stvari.Čuj Nasri,Kompany,Maicon,Garcia...prosječni?M4kaveli je napisao/la:Hypnose nemoj pisat gluposti.
Eee pored Reala, Barce, Bayerna, Juventusa, BvB-a .. da ne nabrajam vise, oni bi kao da osvoje Ligu prvaka![]()
Od njih ne treba ocekivati nista u skorije vrijeme.![]()
![]()
Nasri je itekako prosjecan, odavno kao neki top igrac, a svaju 5 odigra dobro
Kompany ove sezone je u rangu Pandze iz najboljih dana.
Nasri nista posebno nije pokazao od dolaska u City ..
Da mi je samo znat odakle taj genijalni Mancini izvlaci igrace
Nasri nista posebno nije pokazao od dolaska u City ..
Da mi je samo znat odakle taj genijalni Mancini izvlaci igrace
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.