FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 08 nov 2012, 14:48

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
istok1987 je napisao/la:jel vas boli košpe što vas je žujo prije 2 god nazvo KUPCIMA
@the maniacs
a ti si prekuco lika što vam je poslo klip...jbg vrtio se retard 2-3 dana dok ga niste skinuli..sječam se da ste sami pričali u stilu..daj ba jeko retard..skidaj ovo brzo ..ahahaha
dobro te, peres me na ruke
azizmpj je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987:

ma ok je sve to, li ''onakvi'' ide na zivce, jer on konstantno omalovazava igrace FCS i stalno ih podcjenjuje ...hajd i to bi bilo ok da ima Celikov roster onaj od sinoc pa hajd ...nego ima igrace koji bas ne znaju sa loptom!
i ti pretjera sad

:D :D :D

romasarajevo
Kontakt:

Post Postao/la romasarajevo » 08 nov 2012, 14:58

on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 08 nov 2012, 15:00

romasarajevo je napisao/la:on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo
A jest vam coja nabio kompelxe za ne povjerovat.... Ne moze te post napisati a da njega ne spomenete ili velikog oca mu..... Legende velike.... Ne vi naravno, nego njih dvojica....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2012, 15:04

romasarajevo je napisao/la:on se zvaljo naso onakvi igraci pa neka neko od njegovih idijota obeca da ce prestat igrat ako ne pobjede velez a kamoli sarajevo
:mrgreen:
Za zivot cijeli!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 nov 2012, 15:09

U zadnje vrijeme se nesto ne spominje suđenje, Osim, komitet, steljenje, sad je aktuelana ona njihova famozna
"mi smo najjaci tim u drzavi" koja je pocela od 2007 pa evo sad ce i 2013 ubrzo. Sad kad su prvi i kad im "ide" sve je regularno, a kao da gledam da ce biti ista prica kao prosle godine, pardon proslih godina kada Zeljo preuzme glavnu rijec. ;)

Proljece je plave boje!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ekonomista
Kontakt:

Post Postao/la Ekonomista » 08 nov 2012, 15:14

Vidim opet se digli kospicari,valja im dati inzulin da malo stablizuju secer.

slika
Bordo bijeli!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 08 nov 2012, 15:15

Dobro razmislite strumfete za proljeće. Kažu svašta se dešava, odnosi uprava, amaw, igrači, kako stvari stoje ljuljate se podobro . Nego kupite dosta superljepila trebat će vam, raspad počinje... ;)
U novi boj...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 nov 2012, 15:19

powerplay je napisao/la:Dobro razmislite strumfete za proljeće. Kažu svašta se dešava, odnosi uprava, amaw, igrači, kako stvari stoje ljuljate se podobro . Nego kupite dosta superljepila trebat će vam, raspad počinje... ;)
Kao sto predvidjate vec 4 godine kako je dosao,a ono bas suprotno bude.

High

Post Postao/la High » 08 nov 2012, 15:35

Ne pišite ovdje o njima, molim vas. Dosta mi je što svaki dan ulijeću i temu guše svojim glupostima i provokacijama, još da se sad nakače ovdje. Usrali su temu do zla Boga. Čast izuzecima, naravno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 08 nov 2012, 15:44

isto kad kantičari sa uskotračne pruge pričaju od septembra da mi padamo a oni nastavljaju dominaciju
eto prolazi i novembar a oni su sve smješniji i smješniji...smješniji
al neka se zna tu je plavo proljeće pa ljeto pa jesen..itd

High

Post Postao/la High » 08 nov 2012, 15:45

slika

Ne, nismo te zaboravili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 08 nov 2012, 15:51

Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2012, 15:53

High je napisao/la:Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.
ti si bas zajeban preko foruma
Za zivot cijeli!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 08 nov 2012, 15:55

A ti si brate dosadan "preko foruma",fino vam covjek kaze da ste dosadni na ovoj temi,a vi ko osovi navalili i dalje da provocirate i kvarite temu.

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 08 nov 2012, 15:56

@high
predlažem deal o ignorisanju njih 5-6
ali o totalnom ignorisanju osim kad pređu svaku mjeru
ostale normalne košpe mogu ići u diskusiju sa nama
Said obećo-Said završio...a ti se Muzafere kupaj

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2012, 15:57

istok1987 je napisao/la:@high
predlažem deal o ignorisanju njih 5-6
ali o totalnom ignorisanju osim kad pređu svaku mjeru
ostale normalne košpe mogu ići u diskusiju sa nama
Said obećo-Said završio...a ti se Muzafere kupaj
payton?
Ultra05 je napisao/la:A ti si brate dosadan "preko foruma",fino vam covjek kaze da ste dosadni na ovoj temi,a vi ko osovi navalili i dalje da provocirate i kvarite temu.
ma to je nesto izmedju nas dvojice
Za zivot cijeli!

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 08 nov 2012, 15:57

Razloge za poraz trazite u vodenoj glavi i njegovim vrlim taktickim potezima,ostavljanjem Bekrica na klupi,stavljanjem u prvu postavu parmaka,pardon Jamaka i tako dalje.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 nov 2012, 15:59

High je napisao/la:Smiješan, zbog čega? Upadate ko stoka najveća i bezveze temu srozavate svojim glupostima. Je l' tako? Zbog tebe, i tih postova tipa:''Smiješan si, šta ti znaš i pričaš u prazno'', mi se i ne posjećuje tema, i nisam odavno bio aktivan jer mi se gadi kakve stvari ovdje pišete. Je l' morate stalno komentirati i iste stvari vrtiti kad je ovaj klub u pitanju? Imate tamo temu pa naglabajte, zbog toga su dvije teme i odvojene. Zaboli me neka stvar šta ti misliš o mom postu, možeš me povući za neku stvar. Uživamo u pobjedi, kakva god da je bila i to se mora prihvatiti. Jedino ako si mentalno bolestan, pa ti teško preći preko iste.
Pa botu jedan, ti si napisao taj post, i odmah dole 2 posta ispod provociras, kako si tako smijesan :?: :?: :?:
Kad spominjes tu pobjedu, ne spominjes je onako, vec provociras, a samo 2 posta prije si napisao da ne pise raja nista...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

istok1987
Kontakt:

Post Postao/la istok1987 » 08 nov 2012, 16:01

ovaj maniaks je hasta i to debelo hasta
šteta onog torabija što ode

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2012, 16:02

Ultra05 je napisao/la:Razloge za poraz trazite u vodenoj glavi i njegovim vrlim taktickim potezima,ostavljanjem Bekrica na klupi,stavljanjem u prvu postavu parmaka,pardon Jamaka i tako dalje.
kad god napisete vodena glava, nakupit ce se ovde 5-6 likova i poceti voditi diskusiju, znaci ne dolaze oni sami od sebe, nego ih vi pozovete, al bukvalno pozovete
ako sam hasta, kako mi torabi moze pomoci, joj sta sve neces procitat ovde
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 08 nov 2012, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic, rishovski, Uvijeknapravojstrani i 25 gostiju.