Jbga, kukavicluk se ne isplati. Poslednjih 30ak minuta se igra na polovini Napolija, jer je strucnjak odlucio da kontrira.Raul_64 je napisao/la:Bravo Aronica.
dva boda i jedan listic nekom.
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Idi Mazzari u pm!
Stvarno steta,nas kada krene negativan niz bas krene. Par minuta prije gola Hamsik promasio prazan gol i jednostavno ovakva igra se morala kazniti
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Po Talijanskoj racunici dobro poznatoj , Torino je imao za 10 + minuta loptu vise u svom posjedu
seckaju,seckaju igru i prakticno su cekali da ga prime.
na kraju su mogli izgubiti.
Nek je Mazzari iskljucen to mu je glavna furka , a odavno nisam vidio vecu stetocinu po vlastiti klub od Aronice.
i jah , 2 listica sam ustvari pao zbog njega.
super , bas super
seckaju,seckaju igru i prakticno su cekali da ga prime.
na kraju su mogli izgubiti.
Nek je Mazzari iskljucen to mu je glavna furka , a odavno nisam vidio vecu stetocinu po vlastiti klub od Aronice.
i jah , 2 listica sam ustvari pao zbog njega.
super , bas super
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I protiv Chieva smo se provukli kroz iglene usi, ocigledno je da "strucnjak" misli da ce ga sreca svaki put pomaziti. Nemoze ovako!Napoli je napisao/la:Stvarno steta,nas kada krene negativan niz bas krene. Par minuta prije gola Hamsik promasio prazan gol i jednostavno ovakva igra se morala kazniti
- pintol_TM87
- Kontakt:
Napoli nikad Torina nije dobio kada je bio domacin tako da je ovaj rezultat ok..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da ne pisem tamo po Seria A temi jer to nije mjesto za ovo pitanje, koga bi ti @Magica na toj poziciji umjesto Mazzarija trenutno uopste ne vidim trenera koji bi mogao da ponovi njegov uspjeh sa Napoliem i da se dobro drzi u vrhu tabele a i bas me zanima kako bi to izgledalo sa drugacijom formacijom 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nesto se Allegri spominje ,naravno ako bi dobio otkaz u Milanu10DelPiero je napisao/la:Da ne pisem tamo po Seria A temi jer to nije mjesto za ovo pitanje, koga bi ti @Magica na toj poziciji umjesto Mazzarija trenutno uopste ne vidim trenera koji bi mogao da ponovi njegov uspjeh sa Napoliem i da se dobro drzi u vrhu tabele a i bas me zanima kako bi to izgledalo sa drugacijom formacijom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Tesko Napoli moze ponoviti proslogodisnju igru iz LP i dobrog dijela lige jednostavno jako tanku klupu imaju i tesko je pratiti taj ritam, a nesto slicno ce se desiti i Interu oni su sad u formi al imaju jako puno starih igraca u ekipi koji tesko mogu pratiti ovaj zestok ritam ni klupa im nije bog zna sta i sigurno ce to osjetiti u drugom dijelu sezone kad ce pasti, a isti taj zestok ritam sad i Juve osjeca oni imaju i puno bolju klupu al nemaju napadaca, a sto se tice trenera Mazzaria jednostavno upao je u letargiju taj njegov tim nema vise ideju u igri zivost sve se svodi sta uradi Cavani i Hamsik mada sumnja da ce otici
Za novog trenera bi bilo potrebno obezbediti i pojacanja.10DelPiero je napisao/la:Da ne pisem tamo po Seria A temi jer to nije mjesto za ovo pitanje, koga bi ti @Magica na toj poziciji umjesto Mazzarija trenutno uopste ne vidim trenera koji bi mogao da ponovi njegov uspjeh sa Napoliem i da se dobro drzi u vrhu tabele a i bas me zanima kako bi to izgledalo sa drugacijom formacijom
U nekim idealnim scenarijima, voleo bih da vidim Prandellija ili Spallettija, makar i od 2014e. Ali, ne mora to biti Italijan. Moze i neki stranac, koji forsira posed lopte + 4 igraca u odbrani. Uzeleh se fudbala koji nije kontrasko-hazarderski.
Allegri
Ko jos? Mozda L.Blanc. On je igrao za Napoli, vole ga ljudi dole, a i on gotivi grad i klub. Dobar je bio u Bordeauxu.
nemoj tako i allegri je domaći u napoliju: 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
M.A.baresi#6 je napisao/la:nemoj tako i allegri je domaći u napoliju:
Kao igrac - prosek.
Kao trener - talenat pod upitnikom.
L.B.
Kao igrac - legenda.
Kao trener - jedan od najtalentovanijih u Evropi.
Mislim da je jasno zasto bih odabrao LBa umesto MA.
- 10DelPiero
- Kontakt:
A kakva je fin. moc ovog tima, da li mogu priustiti sebi pristojne igrace ? Nesto vise iznad prosjeka kakvi su bili ovaj Behrami i Gamberini.
Alessandro Del Piero !
L.Blanc nije losa opcija on vise preferira neki disciplinovan nogomet kad je takav i igrac bio, al sto kazes ovoj ekipi trebaju pojacanja posebno u odbrani, a misli da ce i Cavani otici na kraju sezone ne bih valjalo da se ekipa raspadne nakon dobro uradenih stvari jako bitno za Napoli bit ce da li ce izboriti LP ove sezone a realno mogu
Kakvo je stanje u Napoliju pred večerašnju tekmu? Povrede, izostanci i sl?
I zanima me, pošto ih nisam baš pratio ove sezone, dal' oni igraju ovu EL sa najjačim sastavom?
I zanima me, pošto ih nisam baš pratio ove sezone, dal' oni igraju ovu EL sa najjačim sastavom?
Šta ja drax čovječe , ti bi kladionice ubo..mandraX je napisao/la:Kakvo je stanje u Napoliju pred večerašnju tekmu? Povrede, izostanci i sl?
ja htjeo odigrat 1x , al ona ukuca 1 i ostavi tako.
za vikend su me fino ujebali , pa vrijeme da se isprave
Forzza Napoli , Forzza Aronica
and againRaul_64 je napisao/la:Edison Cavani
4 gola , nije loše

What a player, what a player
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.