SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: SSC Napoli
Svaka cast majstore, preokret Cavania za 4-2 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Aferim
Cavani 4-2 Dnipro
Za mene pored Falcaoa,Ibrahimovica,Rooneya,RVP-a najkompletniji napadač današnjice ..
Spomenik mu trebaju dići u Napulju
Za mene pored Falcaoa,Ibrahimovica,Rooneya,RVP-a najkompletniji napadač današnjice ..
Spomenik mu trebaju dići u Napulju
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
BRAVO CAVANI!
Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, al' cini mi se da je bilo za infrakta, pa je mozda i bolje sto nisam. Ihh jos da imamo trenera kako treba.
Nisam bio u mogucnosti da gledam mec, al' cini mi se da je bilo za infrakta, pa je mozda i bolje sto nisam. Ihh jos da imamo trenera kako treba.
Cavani je TITO!!!
[youtube][/youtube]
EL MATADOR! Sa kakvom lakocom igra i postize golove, nevjerovatno.
EL MATADOR! Sa kakvom lakocom igra i postize golove, nevjerovatno.
Strašan je Matador... ono sinoć je bilo za
Svaka mu čast, napadačina ekstra klasa... znam da nikad neće doći u Juve ali onakav bi nam legao k'o hodži burek.
Svaka mu čast, napadačina ekstra klasa... znam da nikad neće doći u Juve ali onakav bi nam legao k'o hodži burek.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva igračina.
Bio bi dobra zamjena za Falcaa
salim se . Cestitke na pobjedi . J'ben je ovaj Dnipro do bola 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Opet ista prica. Tim isuvise zavisi od jednog igraca, a pritom se trener zeza sa sastavom ekipe.
Na kraju, spretno i srecno uzedose Ukrajince, a pritom i rezultat iz Svedske ide na ruku.
Jednostavno: PSV se mora dobiti.
Gledao sam samo highlightse, jer sam bio na Partizan-Inter, tako da nista vise o tekmi ne mogu reci, ali izgleda da Mazzarri moze da uradi nesto i na dva fronta, kad mu navijaci zaprete na treninzima.
Na kraju, spretno i srecno uzedose Ukrajince, a pritom i rezultat iz Svedske ide na ruku.
Jednostavno: PSV se mora dobiti.
Gledao sam samo highlightse, jer sam bio na Partizan-Inter, tako da nista vise o tekmi ne mogu reci, ali izgleda da Mazzarri moze da uradi nesto i na dva fronta, kad mu navijaci zaprete na treninzima.
MaGiCa@ ja sam vec napisao par stranica prije da trenutno Napoli zavisi od bljeska pojedinca tj Cavania,Hamsika ali jednostavno nema tu neke igre organizovane nisu kao tim uopste i trenutno trenera Napolia spasava samo Cavani ili neko drugi ako bljesne izgubio je koncept igre totalno bojim se da bi ovo moglo ako se sta ne promjeni dovesti do pada na tabeli i gubitka mijesta koja vode u LP
- anton 1983
- Kontakt:
Svaka čast za Cavania! Stvarno nema smisla da takav igrač više trune u takvom klubu! Ko zna morti si ga mi u Bayern dopelamo, jer nam se Gomez više nesviđa! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pa zar do prije 3-4 mjeseca Gomez nije bio bolji od cavania... Otkud odjednom sad takva prica..... Moj @Tune mjenjas misljenja ko godisnja doba....anton 1983 je napisao/la:Svaka čast za Cavania! Stvarno nema smisla da takav igrač više trune u takvom klubu! Ko zna morti si ga mi u Bayern dopelamo, jer nam se Gomez više nesviđa!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
Aha, znači igrač uvijek posjeduje iste kvalitete? Ne postoji mogučnost razvoja i propadanaja ili ti pada igrača? Znači Kaka je igrač kakva je nekad bio?Hypnose je napisao/la:Pa zar do prije 3-4 mjeseca Gomez nije bio bolji od cavania... Otkud odjednom sad takva prica..... Moj @Tune mjenjas misljenja ko godisnja doba....anton 1983 je napisao/la:Svaka čast za Cavania! Stvarno nema smisla da takav igrač više trune u takvom klubu! Ko zna morti si ga mi u Bayern dopelamo, jer nam se Gomez više nesviđa!
NAUČI SE NOGOMET!
Inače, kad ti se neko nesviđa, to neznači da je loš ili lošiji, nego tek tolko da se dogodi neka promjena, Sexualan transfer itd.! Malo da moremo kupiti nove dresove!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Gomez je vazda bio kari.na to je sustina.... ne bas kari.na na nivou Eldina Adilovica, al' nije sigurno medju 10 najboljih napadaca nikad nije bio i nikad nece biti, na stranu sto je jedne sezone dao bruku golova, al' sa onakvim krilima i Mandzo bi zabio bruku golova.....anton 1983 je napisao/la:Aha, znači igrač uvijek posjeduje iste kvalitete? Ne postoji mogučnost razvoja i propadanaja ili ti pada igrača? Znači Kaka je igrač kakva je nekad bio?Hypnose je napisao/la:Pa zar do prije 3-4 mjeseca Gomez nije bio bolji od cavania... Otkud odjednom sad takva prica..... Moj @Tune mjenjas misljenja ko godisnja doba....anton 1983 je napisao/la:Svaka čast za Cavania! Stvarno nema smisla da takav igrač više trune u takvom klubu! Ko zna morti si ga mi u Bayern dopelamo, jer nam se Gomez više nesviđa!
NAUČI SE NOGOMET!![]()
Inače, kad ti se neko nesviđa, to neznači da je loš ili lošiji, nego tek tolko da se dogodi neka promjena, Sexualan transfer itd.! Malo da moremo kupiti nove dresove!
Kaka da je ostao u Milanu bio bi i dalje jedan od najboljih igraca, al' ga je unistilo Mouovo guranje slabijeg igraca Ozila iz samo njemu znanih razloga (mozda sto ga je on i doveo u Real), nesto sto nazalost Amar Osim radi u Zelji, gura krampu Jamaka na ustrb puno boljeg igraca Bekrica....Mada nije Ozil krampa da se razumijemo, al' je Kaka Kaka jedan od najboljih prednjih veznih zadnjih 10-tak godina....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hypnose je napisao/la: Pa zar do prije 3-4 mjeseca Gomez nije bio bolji od cavania... Otkud odjednom sad takva prica..... Moj @Tune mjenjas misljenja ko godisnja doba....
Nikada covek koji uglavnom samo trpa zicere ne moze da bude bolji od onoga koji "izmislja" golove&trpa zicere.
Kao sto Inzaghi nikada nije bio bolji od Shevchenka, na primer, tako ni Gnojmez ne moze biti bolji od Cavanija. Jedino ako ne dodje do neke teske povrede.
A BM bi mogao da pokusa sa Lavezzijem, jer on ide za parama. Cavani ce otici samo u neki top klub Spanije ili Engleske. Tesko da ga neki talijanski klub moze kupiti, a Nemacka se cini kao destinacija koja mu se ne svidja.
- anton 1983
- Kontakt:
I ti sad nisi ništa rekao da bi mene demantirao, osim da bi se po sebi posrao...Hypnose je napisao/la: Gomez je vazda bio kari.na to je sustina.... ne bas kari.na na nivou Eldina Adilovica, al' nije sigurno medju 10 najboljih napadaca nikad nije bio i nikad nece biti, na stranu sto je jedne sezone dao bruku golova, al' sa onakvim krilima i Mandzo bi zabio bruku golova.....
Kaka da je ostao u Milanu bio bi i dalje jedan od najboljih igraca, al' ga je unistilo Mouovo guranje slabijeg igraca Ozila iz samo njemu znanih razloga (mozda sto ga je on i doveo u Real), nesto sto nazalost Amar Osim radi u Zelji, gura krampu Jamaka na ustrb puno boljeg igraca Bekrica....Mada nije Ozil krampa da se razumijemo, al' je Kaka Kaka jedan od najboljih prednjih veznih zadnjih 10-tak godina....
Znači po tebi se igrači ne mogu razvijati, postati bolji ili stagnirati i postati lošiji. O tome kakav je Gomez igrač sigurno ovdje neću raspravljati niti nisam htio aludirati na to da bi htio Cavania u Bayernu, nego sam to tek tako rekao jer u biti žao mi je što takav napadač igra u klubu koji je ispod njegove razine.
A što se tiće dovođenja Cavania u bayern - **** volim SEXUALNE TRANSFERE
Kako Gomez ba nije TOP napadac . Lik zabija u LS i u JACOJ ligi u odnosu na Edinsona
Igra u vecem klubu , jacoj reprezentaciji . Mozemo ovako u nedogled
MAda volio bih ja i Ednsona u Bayi vidjeti
Igra u vecem klubu , jacoj reprezentaciji . Mozemo ovako u nedogled
MAda volio bih ja i Ednsona u Bayi vidjeti
Thomas Müller - Fußballgott
Cavani bi u Bundesligi zabijao 70 golova po sezoni. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.