Pa recimo da sam/smo od Pizzara to naučeni odnosno bilo je samo pitanje vremena kad će ovaj majstor uhvatiti formu. Dakle, riječi za ovog majstora su suvišne i sa njim treba čim prije potpisati novi ugovor na 2 godine.geronimo je napisao/la:Ko su ti?Stefan Effenberg je napisao/la: Teško je izdvojiti ko je bio najbolji pa ću ipak ovaj put naslovnu ulogu dati Šaćiriju, Tymoschuku i Kroosu koji su odigrali fenomenalno.
Pa zar poslije Pizza-Partyja treba postavljati to pitanje.![]()
Treba i Lahma istaci sa svoje 3 asistencije, kao i Bastija koji je osim gola ulijevao sigurnost, otimao lopte, bilo ga svugdje na terenu.
Lahm? Klasetina. Basti? Klasetina. Ali "bei ihm gibt es noch mehr Luft nach oben, mMn".
Zato ovaj puta moram pohvaliti ovu trojicu koji su ušli jer igra njihovim ulaskom nije pala već se zadržala na istom nivou kao prije pa čak se i poboljšala.
Slažem se sa svime osim da si zaboravio Claudia. On po meni definitivno može pomrsiti račune Super Marijima jer jednostavno ima klasu. Njegov prvi gol je bio toliko znalački odrađen da je to privilegija za gledati.el-fighter je napisao/la:Sinoc smo pokazali da i ove sezone pucamo visoko u LP, a sa ovakvim timom imamo potpuno pravo na to. Kada nam treci napadac ovako igra, onda mozete zamisliti sta bi bilo da je igrao prviMislim da ova ekipa jos nije dostigla svoj maksimum, ali je na dobrom putu da to ucini. Povratkom Gomeza znat cemo koliko jaki mozemo biti, iako ga je Mandzukic dobro zamijenio u dosadasnjem dijelu sezone.
Mislim da će Frankfurt parkirati autobus ispred svog 16-ca i onda udri po nama čvrsto i na kontre. Jbg, nadam se da će Heynckes znati postaviti taktiku za iste i da će to biti lakše probiti nego inače.el-fighter je napisao/la:Sada nam slijedi utakmica protiv Eintrachta i mislim da ce biti dosta tesko igrati protiv njih, ali u 3 boda ne treba sumnjati.