FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
http://www.whoateallthepies.tv/lists/14 ... dents.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Interesantna lista,BB zasluzeno na njoj...
Interesantna lista,BB zasluzeno na njoj...
kakva garnitura sporstkih radnika
verujem da bi pre desetak godina jedan čovek - Bjeković bio lider bez ikakve šanse da ga dostignu (pardon zaboravih Kariće) 

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
mozel neko napisati koliko novi sad ima stanovnika i kakva je struktura navijaca(simpatrizera) jer vojvodina koliko sam upratio nema neku podrsku publike
Uže jezgro ima 221 000 prema popisu iz 2011,sa širim jezgrom 335 000....
Što se podrške tiče šta god bi ti ja rekao bilo bi subjektivno.. František kad bude na forumu on će ti reći o tome više....

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bgDubravko je napisao/la:Uže jezgro ima 221 000 prema popisu iz 2011,sa širim jezgrom 335 000....Što se podrške tiče šta god bi ti ja rekao bilo bi subjektivno.. František kad bude na forumu on će ti reći o tome više....
-
- Kontakt:
Daleko je Vojvodina od ozbiljnog kluba...
Otprilike kao i kod vječitih i kod njih u upravi sjedi dosta ljudi iz sjenke,predsjednik je posebna priča,tu je dok mu Voša donosi keš... Ozbiljnijim klubom od Voše se slobodno može nazvati Jagodina,a daću sebi za pravo reći i Sloboda,čiji rezultati nisu kao Vošini,ali koja ima sistem.... Ne znam jeste li znali ali u juniorima i kadetima Slobode ima i 5-6 momaka iz BiH,RS..... kupe ljudi talente po RS,BiH i stvaraju igrače za prvi tim a kasnije prodaju....
Što se posjete tiče, Voša je imala prošle godine sasvim solidnu posjetu oko 5000 po meču,ove sezone je to troduplo slabije,razloga je previše,nisam navijač Voše pa nebi o tome....

Otprilike kao i kod vječitih i kod njih u upravi sjedi dosta ljudi iz sjenke,predsjednik je posebna priča,tu je dok mu Voša donosi keš... Ozbiljnijim klubom od Voše se slobodno može nazvati Jagodina,a daću sebi za pravo reći i Sloboda,čiji rezultati nisu kao Vošini,ali koja ima sistem.... Ne znam jeste li znali ali u juniorima i kadetima Slobode ima i 5-6 momaka iz BiH,RS..... kupe ljudi talente po RS,BiH i stvaraju igrače za prvi tim a kasnije prodaju....
Što se posjete tiče, Voša je imala prošle godine sasvim solidnu posjetu oko 5000 po meču,ove sezone je to troduplo slabije,razloga je previše,nisam navijač Voše pa nebi o tome....
-
- Kontakt:
Pa mogu slobodno reći da se u starijim delovima grada odrzala tradicija navijanja za Vojvodinu,i tamo jako malo ima navijača drugih klubova.ciza je napisao/la:fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bg
Već u novijim delovima grada(Detelinara,Veternik,Klisa) koji su počeli da se grade uporedo sa industrijalizacijom situacija je potpuno drugačija.
Ja sam živeo na Detelinari i tamo dominiraju navijaci Partizana,jedan deo navija za Zvezdu i lokalni Novi Sad dok se navijaci Vojvodine mogu izbrojati na prste jedne ruke .
Slična situacija je i u Veterniku,tamo se navija samo za Zvezdu,a interesantno je da se sportski centar "Vujadin Boškov" nalazi u tom delu grada.
Što se Klise,čuo sam da su tamo većina navijači Zvezde.
Naravno treba uzeti u obzir i to da je Novi Sad studentski grad i da dešava svakodnevni priliv stanovništva iz svih delova Srbije(naravno posebno Vojvodine) i to samo povecava broj navijača dvojca iz Beograda.
hvala na odgovoru,nekako sam svo vrijeme imao neki osjecaj da novom sadu fali tog lokalnog patriotizmaFrantisek Planicka je napisao/la:Pa mogu slobodno reći da se u starijim delovima grada odrzala tradicija navijanja za Vojvodinu,i tamo jako malo ima navijača drugih klubova.ciza je napisao/la:fin broj stanovnika ima,ali kolko su pristuni navijaci zvezde i partizana u kolikoj mjeri,intereastna mi je vojvodina jer je jedini ozbiljan klub a da nije iz bg
Već u novijim delovima grada(Detelinara,Veternik,Klisa) koji su počeli da se grade uporedo sa industrijalizacijom situacija je potpuno drugačija.
Ja sam živeo na Detelinari i tamo dominiraju navijaci Partizana,jedan deo navija za Zvezdu i lokalni Novi Sad dok se navijaci Vojvodine mogu izbrojati na prste jedne ruke .
Slična situacija je i u Veterniku,tamo se navija samo za Zvezdu,a interesantno je da se sportski centar "Vujadin Boškov" nalazi u tom delu grada.
Što se Klise,čuo sam da su tamo većina navijači Zvezde.
Naravno treba uzeti u obzir i to da je Novi Sad studentski grad i da dešava svakodnevni priliv stanovništva iz svih delova Srbije(naravno posebno Vojvodine) i to samo povecava broj navijača dvojca iz Beograda.
- mehmedovic
- Kontakt:
& ? на " ? &. 

-
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda Vojvodine,nema šta
Ukoliko zadržite ovaj tim i pojačate se sa jednim dobrim špicem,bićete i vi u borbi za titulu....

Ukoliko zadržite ovaj tim i pojačate se sa jednim dobrim špicem,bićete i vi u borbi za titulu....
Imal gdje gol sa tekme ?
Sta gol sunce ti ?Zekoo je napisao/la:Imal gdje gol sa tekme ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SultanSulejman
- Kontakt:
Zmaj Miroslav Stevanović
Svaka mu čast i čestitke!

Haj pogodi štoDevil je napisao/la:Sta gol sunce ti ?Zekoo je napisao/la:Imal gdje gol sa tekme ?

Jel ovo neka opstrukcija, lol
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Pretrčo je danas kilometre, Abou je igrač utakmice,ali je Stevanović bio odličan, bilo ga je svugdje,a naši bekovi za njega i Aboubacara nisu imali rješenja.... Puno je napredovao zadnjih godinu dana.SultanSulejman je napisao/la:Zmaj Miroslav StevanovićSvaka mu čast i čestitke!
- mehmedovic
- Kontakt:
" се ' " ? Прве..Zekoo je napisao/la:Haj pogodi štoDevil je napisao/la:Sta gol sunce ti ?Zekoo je napisao/la:Imal gdje gol sa tekme ?![]()
Jel ovo neka opstrukcija, lol
[youtube][/youtube]

Не ' вјероват $ преносе " $ & ? " отворено " за $... $ ?....
? " " то " пут... јасна је & & у $ ? с " ' су све ?....
% $ $,$ су ? " $ је ? ",% " " јасно & $ " $ " за оно $ "???
Ma šalim se ja za ovo opstrukcija, pošto vidim da si gledao meč kakav je Stevanovic bio ?mehmedovic je napisao/la: " се ' " ? Прве..![]()
Pa navijaju za Zvezdu jer samo nju i prenose.A poznato je da su svi Zvezdasi.Da prenose celu ligu pa da se i ljutimo na njih.Druga je stvar sa Arenom ili RTS-om pre koji su prenosili celu ligu a niko se nije ni trudio niti se trudi da sakrije simpatije prema Partizanu. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mehmedovic
- Kontakt:
" $," у $ ?. У ' је & се ' ? по његовој ",¥ се - $ сопственог %... " је по " ? пута " %,а $ стао на ? " " $. Све у ' $ " награђена ?,& & ?...Zekoo je napisao/la:Ma šalim se ja za ovo opstrukcija, pošto vidim da si gledao meč kakav je Stevanovic bio ?mehmedovic je napisao/la: " се ' " ? Прве..![]()

" ? $ " " је " $,а % је $ & $ " ?.... $ ".
п.с. $ ? се ?!
Aha hvala, vidiš ja i zaboravio na Bilbiju a ko bi prije dvije godine rekao da će Stevanović bit bolji od Bilbije tj. da će se bolje razvit u seniorskog igračamehmedovic je napisao/la: " $," у $ ?. У ' је & се ' ? по његовој ",¥ се - $ сопственог %... " је по " ? пута " %,а $ стао на ? " " $. Све у ' $ " награђена ?,& & ?...
" ? $ " " је " $,а % је $ & $ " ?.... $ ".
п.с. $ ? се ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.